Anladim canim teşekkür ederimkan ilacı kullanmıyorum sadece demir evet doguma kadar kullancakmısım öyle dedi doktor
Ay ben de öyle biliyorum canım, inşallah çok güzel geçsin hepimizin ya ben ayrıntılıya kadar tutabilirsem içimdeBende ilk defa duydum. Bildiğim kadarıyla dogduktan sonra tedavi ediliyor diye biliyorum. İnşallah sağlıklı şekilde doğarlar. Bir ayrıntılıya da girsem iyi dese içim rahat edicek.
İdrarda cıkmıyosa ozaman üşutmuşsunuzdur yeşil akıntı üşütmede olur belinizi ve ayaklarınızı sıcak tutmaya çalışın kaşıntı veya yanma yoksa enfeksiyon yok demekidrar tahliller her gidişimde yapılıyor bişey çıkmadı şidmiye kadar. bu seferde yine idrar ve kan tahlili verdim.Akıntı bu ay iki hafta önce başladı. kaşıntı yanma falan yok sadece yeşilimsi bir renkte akıntı geliyo.
Ben ilk gittigimde kiloma baktilar sadece hiç tansiyonumu ölçmüyorlar bende özele gidiyorumYa böyle duyunca şok oluyorum.. benim gittiğim doktor daha önce ne tansiyon ne kiloma baktı, ki özel hastaneye gidiyorum, geçen hafta değiştirme kararı almıştım bazı sebeplerden dolayı. Böyle olunca korkuyorum ya enfeksiyon çok ilerlemiş mi falan diye.. Allahım korusun bütün bebişileriiikızlar herkesin doktoru ölçüyor mu nasıl ilgileniyor nelere bakıyor lütfen paylaşır mısınız.. gerçekten canım çok sıkkın
Çok iyi anlaşırsın canım umarım, her şey yolunda olurKuzum benim daha ortada doktorum yok haftaya kadın doğum doktorumla tanışacağım. Bu hafta riskli gebelik kategorisinde olduğumu bundan sonra doğuma kadar perinatolojiye gideceğimi öğrendim. Yani belki benim de aşırı yavaş ve geç ilerlemiştir bu süreçlerim ama yine de stres yapmıyorum. Tansiyonla alakalı problemin varsa eğer tansiyon aleti alabilirsin evde bulunmasından zarar çıkmaz. Kilo konusunu da diyetisyenimle yürütüyorum gebelik başından bu yana sen de yine dikkat edersin baskülle haftalık takip edip not alırsın kilonu.
Valla hiç bişeyime bakılmadı şaka gibi. Tansiyonum hiç ölçülmedi en kısa zamanda baktırıp, gerekirse alayım canım teşekkürlerDevlete gidince ölcuyorlar muane öncesi ama bende özele gidiyorum kiloma bakılıyor ölçüm olmadı ama ben takip ediyorum evde her ihtimale karşı cikiyormu diye sorun varsa canım sende alabilirsin cihaz
Peki 18. Haftada mı istediler. Benden de 18. İstediler ama ağrıdan dayanamadım acile gittim, enfeksiyon çıktı. İstanbul da özel hastane. Siz hangi hastaneBen ilk gittigimde kiloma baktilar sadece hiç tansiyonumu ölçmüyorlar bende özele gidiyorum
Bi kez tahlil istediler 18.haftaya giriceğim
Bende endişeliyim bu konuda bi kez sehir hastanesine gittim orda direk tansiyon ölçüyorlar .siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Kaç çıkmış ve hangi ilacı kullanıyorsun. 17 mg multivitaminde var ayrıca 17 mg başka demir kullanmaya yeni başlıyorum bugün içtim ilk defa.Kızlar ben geçen gün kan verdim demirim çok düşmüş.Zaten normalde de demir eksikliğim vardı şimdi takviyeye rağmen daha da düşmüş.Doktor daha görmedi, sorucam tabi ama size sorum kullandığınız takviyelerde kaç mg demir var benimki mi düşük acaba?
Varmış demek ki doğumdan önce tedaviye başlamışlar ama yanlış tanı dediğim gibi. Evet Allah korusun bir sıkıntı olduğu söylenirse 1-2 doktor daha gezmek lazım emin olmak içinOnun anne karnında tedavisi varmiymiş. O yüzden onun gibi bir terslik var derse sadece 1 Dr la değil yani başka bir ultrasona daha girmeyi tercih ederim ben. Emin olmak adına.
Haklısınız şekeri olanların dikkatli tüketmesi gerek sirkeyle seyreltilmiş su ile taheret yapsanız birde nioli yağı kullandım ben doğuma kadar hala da ara ara kullanıyorum
Amin canım umarımÇok iyi anlaşırsın canım umarım, her şey yolunda olurrandevunu aldın sanırım,enfeksiyon yüzündenmiydi canım . En güzeli stres yapmamak ben bugün biraz üzüldüm, gerildim, duygusal günündeyim sanırım, zaten kendim tartıyorum canım başından beri ama böyle görünce şok oluyorum. Tam 17 haftalık oldu 5 kg almışım. Başlangıç 56, şuan 61. Ama çok aldım sanırım.
Tek isteğim sağlıkla , sağlıklı bebişlerimize kavuşmakdaha önce hiç tansiyonum ölçülmedi.
Yok canim gebeliğin ilk 3ayinda aldilar odaPeki 18. Haftada mı istediler. Benden de 18. İstediler ama ağrıdan dayanamadım acile gittim, enfeksiyon çıktı. İstanbul da özel hastane. Siz hangi hastane
Ay hatırladım canın konuşmuştuk, kusura bakma hatırlayamadım bir an. Çok teşekkür ediyorum o kadar güzel yazmışsın kiAmin canım umarımYok hayır tekrarladık idrarı yine temiz çıktı sonucum, umarım tekrardan enfeksiyon olmaz. Perinatolojiye nörolojik hastalıklarımdan dolayı gideceğim.
Stressiz insan evladı yok maalesef yaşadığımız sürece dönem dönem stresli olabiliyoruz. Saçma sapan insanlar da bitmiyor hep bıkbık ötüp konuşuyorlar. Gerçekten dinlememek gerekiyor ne olursa olsun, sadece bebeğimizi düşünmemiz gerekiyor.
Kilo bir tık evet fazla alınmış ama eğer şimdiden önlem alırsan 68-70 kilolarda doğuma gidebilirsin. Şimdi bunu da düşünüp stres yapma akışa bırak sadece dikkat et yeterli
Kesinlikle öyle bizi bizden başkası bebeğimizi de bizden başkası düşünmüyormuş şu dönemde anlamış oluyoruzAy hatırladım canın konuşmuştuk, kusura bakma hatırlayamadım bir an. Çok teşekkür ediyorum o kadar güzel yazmışsın kinolursa olsun sakin kalmamız gerekiyor
Evet canım ya aslında son bir ayda 4 kg aldım çok hızlı aldım. Dikkate başladım olmazsa diyetisyene başlıcam bende. Teşekkür ederim tekrardan canım çok iyi geldi
25 çıkmış benim.Referans aralığı 50 den başlıyor olarak yazıyor e nabızda.Benim de birebir aynı 17 multivitamin, 17 farklı bir demir hapı.Bayadır da içiyorumKaç çıkmış ve hangi ilacı kullanıyorsun. 17 mg multivitaminde var ayrıca 17 mg başka demir kullanmaya yeni başlıyorum bugün içtim ilk defa.
Troit sorunu varmı sende canım bende var çok zor çıkıyor benim de vitamin değerlerim ve hemen düşüyor25 çıkmış benim.Referans aralığı 50 den başlıyor olarak yazıyor e nabızda.Benim de birebir aynı 17 multivitamin, 17 farklı bir demir hapı.Bayadır da içiyorum
Yok canım tiroit sorunu yok ama kansızlık ve demir eksikliği var ezelden beri.Hamilelikte de iyice düşmüş demek, şubat ayında 50 lerdeydi sıfır takviyeye rağmen.Şimdi o kadar dikkat ediyorum 25 olmuşTroit sorunu varmı sende canım bende var çok zor çıkıyor benim de vitamin değerlerim ve hemen düşüyor
Ben Bi de her ilaçı içemiyorum yan etki ediyor benim en son 30du sonra deneyerek 3. İlaçta yan etki olmadı 90 ilk defa gördüm bende doktordan ilacını değişmesini isteyebilirsin belki başkası daha iyi sonuç verirYok canım tiroit sorunu yok ama kansızlık ve demir eksikliği var ezelden beri.Hamilelikte de iyice düşmüş demek, şubat ayında 50 lerdeydi sıfır takviyeye rağmen.Şimdi o kadar dikkat ediyorum 25 olmuş
Bazen vajinama iğne batıyor gibi oluyor doktorum ona da normal rahim kasları çekiliyor dedi. Artık bıktı bana doğum yaptırdıktan sonra mesleği bırakabilirBazen sanci olur ama uzun sürmez yani sürekli olmaz. Kasılma da karnımda bir şey kasiliyor yani bildiğin. Sanki rahim kendini sıkıyor kasıyor gibi. Yani zaten insan anlıyor normal bir şey değil diye. Rahatsız ediyorsa ben Dr gitmeliyim diyor insan. O yuzden rahat ol. Relax
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?