Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Gecen gebeligimde yaptm ama seker dengemi bozdu o da. Cok tatli. Idrar enfeksiyonuna iyi gekdi de mantara pek ise yaramadi

demir vermişti doktor bana sonra halsizlik geçti bende ama tansiyonum cok sık ve ani düşüyor, acıkıyorum. normalmiş zaten bu olması gereken de buymus az yemeye dikkat edin diyolar
Demir ilacim bitti demir ilacini hamilelik boyuncami kullanmak gerekiyor acaba belkide ondan halszlikler başladi biraktigimdan beri öyleym sali gunu yazdiriyim doktora olmazsa bu arada kan ilaci kullaniyormusunz siz .

Demir ilacim bitti demir ilacini hamilelik boyuncami kullanmak gerekiyor acaba belkide ondan halszlikler başladi biraktigimdan beri öyleym sali gunu yazdiriyim doktora olmazsa bu arada kan ilaci kullaniyormusunz siz .
kan ilacı kullanmıyorum sadece demir evet doguma kadar kullancakmısım öyle dedi doktor

Hamilelik boyunca kullanılacak demişti doktorum canım

Gecen gebeligimde yaptm ama seker dengemi bozdu o da. Cok tatli. Idrar enfeksiyonuna iyi gekdi de mantara pek ise yaramadi
Haklısınız şekeri olanların dikkatli tüketmesi gerek sirkeyle seyreltilmiş su ile taheret yapsanız birde nioli yağı kullandım ben doğuma kadar hala da ara ara kullanıyorum

Selam kızlar duygularım şelale gibi allah bir kızımı aldı bir kız daha verdi bana cinsiyetimiz belli oldu maşallah güzel kızım oluyor
Yaaa canım benim çok sevindim günlerimiz birebir gidiyordu şimdi ikimizin de kızı olacak ha Maşallah sağlıkla hayırla gelsinler
Ben ayrıntılı yaptırma taraftarıyım. Çünkü normal ultrason gibi değil. Bebeğin bütün kemiklerine her şeyine kadar inceliyorlar. Bir sorun varsa önceden tedavi edilir.
Ben de öyleydim ama dün konuştuğum arkadaş kafamı karıştırdı. Evet ayrıntılının amacı o zaten ama mesela şöyle bir şey olmuş. Ayrıntılıda yarık damak görüp anne karnında tedavi uygulamışlar bebek bir doğmuş damağı değil aslında dudağı yarıkmış. Bir sürü uğraşıyorlar şimdi. Böyle yanlış tanı ve yanlış tedavi olayından soğudum ben de.

Geçmiş olsun bu fitili bende kullandım yeni kullanırken kesti. En son çarşamba akşamı yaptım, bugün bir baktım yine yeşil yeşil akıntı gördüm yarın tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum.
Ben ilkini yaptığımdan beri geçen 4-5 günde tekrar yeşil görmedim, şimdi ikincisinden bir hafta sonra tekrar başlarsa ben de gideceğim canım ama inşallah kesilir. Doktorun cevabını benimle paylaşır mısın böyle bir durumda nasıl bir aksiyon alacak merak ettim

Tabi ki paylaşırım canım

Evet her gittiğimde ölçüyor canım
Ya böyle duyunca şok oluyorum.. benim gittiğim doktor daha önce ne tansiyon ne kiloma baktı, ki özel hastaneye gidiyorum, geçen hafta değiştirme kararı almıştım bazı sebeplerden dolayı. Böyle olunca korkuyorum ya enfeksiyon çok ilerlemiş mi falan diye.. Allahım korusun bütün bebişileriii kızlar herkesin doktoru ölçüyor mu nasıl ilgileniyor nelere bakıyor lütfen paylaşır mısınız.. gerçekten canım çok sıkkın

Kuzum benim daha ortada doktorum yok haftaya kadın doğum doktorumla tanışacağım. Bu hafta riskli gebelik kategorisinde olduğumu bundan sonra doğuma kadar perinatolojiye gideceğimi öğrendim. Yani belki benim de aşırı yavaş ve geç ilerlemiştir bu süreçlerim ama yine de stres yapmıyorum. Tansiyonla alakalı problemin varsa eğer tansiyon aleti alabilirsin evde bulunmasından zarar çıkmaz. Kilo konusunu da diyetisyenimle yürütüyorum gebelik başından bu yana sen de yine dikkat edersin baskülle haftalık takip edip not alırsın kilonu.

Benimde arada bir yeşilimsi bir akıntı geliyor ben idrar tahlili ve idrar kültürü tahlili yaptırdım temiz çıktı

Devlete gidince ölcuyorlar muane öncesi ama bende özele gidiyorum kiloma bakılıyor ölçüm olmadı ama ben takip ediyorum evde her ihtimale karşı cikiyormu diye sorun varsa canım sende alabilirsin cihaz

Selam kızlar, ben biliyorsunuz bir hafta hastanede yattım çıktım şu sarı akıntı mevzusunu çözemeyince (enfeksiyon falan çıkmadı bir de üreme tespit edilemedi) kanımda vardı sadece enfeksiyon, bana vajinal krem verdi. Cleocin diye bu durumu çözemeyen varsa belki doktoruna sorarsa hani yönlendirebilir gibi geldi. Güzel hamilelikler diliyorum aman böyle yazıp tekrar okuyunca enfeksiyondan yatmışım gibi oldu korkutmayım ben servikal yetmezlik ile yattım

ya bu yalancı sancılar nasıl birşey acaba benimde arada karnım ağrıyor muhtemelen ya gazdan ya da normal diye düşünüyorum sonuçta rahim iyice yukarı çıkıyor
Bazen sanci olur ama uzun sürmez yani sürekli olmaz. Kasılma da karnımda bir şey kasiliyor yani bildiğin. Sanki rahim kendini sıkıyor kasıyor gibi. Yani zaten insan anlıyor normal bir şey değil diye. Rahatsız ediyorsa ben Dr gitmeliyim diyor insan. O yuzden rahat ol. Relax

Onun anne karnında tedavisi varmiymiş. O yüzden onun gibi bir terslik var derse sadece 1 Dr la değil yani başka bir ultrasona daha girmeyi tercih ederim ben. Emin olmak adına.

Evet çok teşekkür ederim hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah

Onun anne karnında tedavisi varmiymiş. O yüzden onun gibi bir terslik var derse sadece 1 Dr la değil yani başka bir ultrasona daha girmeyi tercih ederim ben. Emin olmak adına.
Ben ilk defa bunun anne karnında tedavisi olduğunu duyuyorum

Ben ilk defa bunun anne karnında tedavisi olduğunu duyuyorum
Bende ilk defa duydum. Bildiğim kadarıyla dogduktan sonra tedavi ediliyor diye biliyorum. İnşallah sağlıklı şekilde doğarlar. Bir ayrıntılıya da girsem iyi dese içim rahat edicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…