Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Herkese tekrar merhaba, bugün perinatolojiye gittim, kanama alanının nadir görülen retrokoryonik hematom olduğunu, plasentanın ön yerleşimli olduğunu söyledi, gelişimi normal ama çalışıyorsan rapor al dinlen dedi, var mı hiç böyle olan aramızda. Cinsiyeti de fetal dna daki gibi kız dedi, 2.kızımız olacak nasipse ama biraz endişem var duyduklarımdan sonra

Bazen vajinama iğne batıyor gibi oluyor doktorum ona da normal rahim kasları çekiliyor dedi. Artık bıktı bana doğum yaptırdıktan sonra mesleği bırakabilir
bu sanki kasılma başka bir şey. Karnın top gibi kas kati oluyor. Içerden bir şey geriliyor. Sanki rahim bebegi sıkıyor gibi bir şey oluyor.

Sağlıkla alalım inşallah kucağımıza aa az kalmış

Kızlar ben artık yatarken zorlanıyorum ya bebito daha avokado kadar ama sırt üstü uzun süre yatamıyorum ağrı oluyor rahimde. sağa sola yatınca da bir süre sonra ağrı giriyor döne döne yatıyorum artık. Erken değil mi ya rahatsızlıklar için

Zaten sırt üstü yatmamalıyız artık kan akışı yavaşlıyor bebeğin beslenmesi zarar görüyor ona da kan akışı yavaş gidiyor. Ben zaten istesem de uyuyamıyorum sırt üstü hemen tansiyonum düşüyor midem bulanıyor 2-3 haftadır. Bende sadece sağ sol uyuyorum ama çürüdüm gibi

Daha onun için erken ya 20. Haftadan sonra diye biliyorum valla zorlanmaya başladım ben artık şimdiden böyleyse yandık hamile yastığı alacağım sanırım

Plesentanın ön yerleşimli olması bi risk mi taşıyor

Daha onun için erken ya 20. Haftadan sonra diye biliyorum valla zorlanmaya başladım ben artık şimdiden böyleyse yandık hamile yastığı alacağım sanırım
Bilmiyorum canım belki benim ikiz diye çünkü tekil gebeliğe göre baya önde hem göbek hemde değerler

Kaçıncı haftada yaptırmayı düşünüyorsunuz detaylıyı

Kaçıncı haftada yaptırmayı düşünüyorsunuz detaylıyı
Zaten ortalama 20-22 gibi yapılıyor diye biliyorum. Benim randevum da 22+4e denk geliyor sanırım devlet hastanesi Öyle randevu verdi

Aynı şey mü bilmiyorum benim plasentam aşağıda ve rahim ağzını kapamış bir şekilde. Yoğun kanamalı ve raporluyum

İlk bebeğimi 17+2 de hissettim. Onda bile insanlar erken hissetmişsin diye inanmadılar. Çogu arkadaşım 22 haftalarda hissettiler. O yüzden korkma. Vücut yapısına göre bebeğe göre değişiyor.
Canım aslında zayıfım diye erken hissederim sanıyordum ama anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…