Sen de hocammm allah aşkına bu dinleme ötesinde bir şey zıplatıyor beni yerimden deKabızlık da olabilir diyeceğim ama doktorun verdiği magnezyum maşallah diyeyim çok iyi geldi ama gaz sorunu daha iyi olsa da devam ediyor. Pazartesi randevum var yine,o zaman sorarım,bakalım benim doktorum ne diyecek :) (KENDİNİ DİNLEMEYİ BIRAKIR MISIN ARTIK DİYECEK)
2235tl cnm muhabbet haliloğlu benim doktorum orda dogum ucreti aynimi acaba fiyat aldinizmi1800 canım ama şirketimden dolayı 1350 oldu bana. Bahçelievlerde kime gidiyorsun ben Alev Oral’ı deniycem bi. 2300 mü orda muayene ücreti
Gerçekten öyle,belirti olsa niye var,olmasa bir şey mi oldu diye diye kendimizi delirtme keyfiSen de hocammm allah aşkına bu dinleme ötesinde bir şey zıplatıyor beni yerimden deannelik içgüdüsünden midir nedir böyle belirti oldukça sapık gibi hoşuma da gidiyor ay çok enteresan şeyler
Benim de bugün öyle top gibi toplanıp duruyor, acıyor da geçer diye düşünüyorum ya büyüyorlarKızlar karnımın alt kısmı bebişlerin olduğu yer bugün hep sert uzanınca resmen baskı hissediyorum patlayacak gibi ya
Aynen doktorum bebekler geriliyor ondan demişti büyüdüğü için olabilir dediBenim de bugün öyle top gibi toplanıp duruyor, acıyor da geçer diye düşünüyorum ya büyüyorlar
Hhahha dimiiiii olmasa kafayı sıyırırdık, olanlara bir şekilde katlanıyoruzGerçekten öyle,belirti olsa niye var,olmasa bir şey mi oldu diye diye kendimizi delirtme keyfi
Ben de bugün bi eve sığamadım, daraldıkça daraldım daha ne tarafıma yatacağımı bilemiyorum hep solumda uyurum da, televizyon izliyorum ona bile tahammül edemiyorum noluyo ya noluyoAynen doktorum bebekler geriliyor ondan demişti büyüdüğü için olabilir dedi
Hahah vallahi kıyamam bize eşim hadi yatalım uyuyalım diyor ben yok ya diyorum hahahah nasıl uyuycağımı bilmiyorum dostlarım vallahi dardayımBen de bugün bi eve sığamadım, daraldıkça daraldım daha ne tarafıma yatacağımı bilemiyorum hep solumda uyurum da, televizyon izliyorum ona bile tahammül edemiyorum noluyo ya noluyo
Bende bende ruhum daraldı ne yemek yapasım geldi ne de başka bişey. Eşim zorla dışarı çıkardı hava aldımda kendime geldimBen de bugün bi eve sığamadım, daraldıkça daraldım daha ne tarafıma yatacağımı bilemiyorum hep solumda uyurum da, televizyon izliyorum ona bile tahammül edemiyorum noluyo ya noluyo
Ben de üç kez net uyanıyorum, fazlasını sayamıyorum. Yatmaktan yana sıkıntım pek yok da ruhum daraldı iyiceHahah vallahi kıyamam bize eşim hadi yatalım uyuyalım diyor ben yok ya diyorum hahahah nasıl uyuycağımı bilmiyorum dostlarım vallahi dardayımyatsam yatamıyorum, uyusam çişim geliyor
Valla ben yürüyemiyorum da camdan bakıyorum insanlara ağlayasım geliyoBende bende ruhum daraldı ne yemek yapasım geldi ne de başka bişey. Eşim zorla dışarı çıkardı hava aldımda kendime geldim
En güzel pozisyonlar gitti artık ama bebeler için çekeceğiz ne yapalım alışırız elbet bu yeni stillere deBen de üç kez net uyanıyorum, fazlasını sayamıyorum. Yatmaktan yana sıkıntım pek yok da ruhum daraldı iyiceçok dönüyorum ama yatakta, sıkıntım yok diyorum da kendimi öyle kandırıyorum yoksa bi pozisyon bulana kadar saat iki oluyor
Valla ben yürüyemiyorum da camdan bakıyorum insanlara ağlayasım geliyo
Teşekkür ederim cevap için, bir sertlik altta sanki gerilen bir şey var gibi hissediyorum 17 haftalık henüz ama ikinci gebeliğim bir de. Kızımı aile hekimine götürmüştüm ona sordum daha küçük dedi o kadar yukarıdan hissetmezsin ama sertlik de var anlam veremedi pek. Dalak olması gerken yermiş anlattığım yer. Bilemedim başka bir ihtimal de gelmiyor aklıma sindirimle alakalı bir problemim de yokvuruyo bildigin artık bu sabah vuruşuna uyandım sıpamın
. ama ilk hareketi baya içimde kelebek uçuyo gibiydi, balık kayıyo gibi böyle hafif bi gıdıklanma
Ben dün aradığımda 1835 dediler muayene ücretine seninki doktordan dolayı daha pahalı sanırım. Evet normal doğuma 32k dediler canım. Muhabbet hocadan memnun musun bana Alev’i çok övdüler2235tl cnm muhabbet haliloğlu benim doktorum orda dogum ucreti aynimi acaba fiyat aldinizmi
Normal ama çok öne doğru oturma sırtına beline yastık koy geriye doğru otur. Ama sızı ve sürekliyse doktoruna sorHerkese merhaba ilk gebeliğim pek bilmiyorum oturunca kasıklarımda baskı oluyor normal mi
Sürekli değil aslında masa başı çalışıyorum oturduğum an kısa süreli oluyor dediğini gibi yaslanınca geçiyorNormal ama çok öne doğru oturma sırtına beline yastık koy geriye doğru otur. Ama sızı ve sürekliyse doktoruna sor
İnşallah çok güzel geçsinKızlar 2 saat sonra kontrolüm var dua edin güzel geçsin çok heyecanlandım oğluşumu görcem diyeözledim çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?