Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Aynen doktorum bebekler geriliyor ondan demişti büyüdüğü için olabilir dedi
Ben de bugün bi eve sığamadım, daraldıkça daraldım daha ne tarafıma yatacağımı bilemiyorum hep solumda uyurum da, televizyon izliyorum ona bile tahammül edemiyorum noluyo ya noluyo

Ben de bugün bi eve sığamadım, daraldıkça daraldım daha ne tarafıma yatacağımı bilemiyorum hep solumda uyurum da, televizyon izliyorum ona bile tahammül edemiyorum noluyo ya noluyo
Hahah vallahi kıyamam bize eşim hadi yatalım uyuyalım diyor ben yok ya diyorum hahahah nasıl uyuycağımı bilmiyorum dostlarım vallahi dardayım yatsam yatamıyorum, uyusam çişim geliyor

Bende bende ruhum daraldı ne yemek yapasım geldi ne de başka bişey. Eşim zorla dışarı çıkardı hava aldımda kendime geldim

Hahah vallahi kıyamam bize eşim hadi yatalım uyuyalım diyor ben yok ya diyorum hahahah nasıl uyuycağımı bilmiyorum dostlarım vallahi dardayım yatsam yatamıyorum, uyusam çişim geliyor
Ben de üç kez net uyanıyorum, fazlasını sayamıyorum. Yatmaktan yana sıkıntım pek yok da ruhum daraldı iyice çok dönüyorum ama yatakta, sıkıntım yok diyorum da kendimi öyle kandırıyorum yoksa bi pozisyon bulana kadar saat iki oluyor
Bende bende ruhum daraldı ne yemek yapasım geldi ne de başka bişey. Eşim zorla dışarı çıkardı hava aldımda kendime geldim
Valla ben yürüyemiyorum da camdan bakıyorum insanlara ağlayasım geliyo

En güzel pozisyonlar gitti artık ama bebeler için çekeceğiz ne yapalım alışırız elbet bu yeni stillere de ruh daralması da kötü geçsin gitsin hemennnnnn

vuruyo bildigin artık bu sabah vuruşuna uyandım sıpamın
. ama ilk hareketi baya içimde kelebek uçuyo gibiydi, balık kayıyo gibi böyle hafif bi gıdıklanma
Teşekkür ederim cevap için, bir sertlik altta sanki gerilen bir şey var gibi hissediyorum 17 haftalık henüz ama ikinci gebeliğim bir de. Kızımı aile hekimine götürmüştüm ona sordum daha küçük dedi o kadar yukarıdan hissetmezsin ama sertlik de var anlam veremedi pek. Dalak olması gerken yermiş anlattığım yer. Bilemedim başka bir ihtimal de gelmiyor aklıma sindirimle alakalı bir problemim de yok

2235tl cnm muhabbet haliloğlu benim doktorum orda dogum ucreti aynimi acaba fiyat aldinizmi
Ben dün aradığımda 1835 dediler muayene ücretine seninki doktordan dolayı daha pahalı sanırım. Evet normal doğuma 32k dediler canım. Muhabbet hocadan memnun musun bana Alev’i çok övdüler

15+4 haftadayım. Vajina içi böyle alt tarafımda bir gerilme hissediyorum ağrı da değil aslında yürürken bazen geriliyor gibi oluyor sizde olan var mı ?

Çok şükür canımm iyiyim dün gördüğümde bebiş de iyiydi Aldığım birkaç parça bebek kıyafeti geldi şimdi onları açıcam heyecanla Senin nasıl gidiyorrr
ayyyy çok sevindimm valla iyi gidiyo galiba bilmiyorum ki haftaya detaylı ultrason için doktora gidicem oglumu özlüyorum görmek istiyorummm inşallah herşey yolundadır, o endişe dışında iş güç koşturmaca modundayızz

Ultrasonda onları görmek dünyanın en güzel şeyi dimi Hadi bakalım benim de 3-4 hafta kaldı detaylıma, inşallah güzel sonuçlar çıkar ikimizde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…