Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Ultrasonda onları görmek dünyanın en güzel şeyi dimi Hadi bakalım benim de 3-4 hafta kaldı detaylıma, inşallah güzel sonuçlar çıkar ikimizde de
aminnn, genetik bi problem olmadıgını biliyorum fetal dna yaptırdık amerikadan, ama işte insan yine de acaba oluyor, güzel bebişlerimiz saglıkla gelsinnn

Kızlar kontrolden çıktım doktor gayet tatlı biri devam edilebilir, sevdim. Sırada perinatoloji doktorumla tanışmamız kaldı umuyorum ki o da iyi biridir. Bebeğim de çok iyi maşallah içim rahatladı. Tabii ki devlet hastanesinin cihazı olduğu için asla bebem nasıl bir şey olmuş göremedim bakın katiyen diyorum Detaylı ultrason için de 11 hazirana randevu alabildim şükür.

Bir de oksapar kan sulandırıcı için sürünüyorum doz yeterli geliyor mu diye araştırmamı söyledi kardiyoloji/hematoloji/nörolojiye yönlendirdi + gerek duyulursa tıbbi genetik. Öyle dolanıyorum ordan oraya

Sağlıkla gelsin oğlusun canım kalp damar bölümü yeterli geliyor mu diye test yapar aslinda

Sağlıkla gelsin oğlusun canım kalp damar bölümü yeterli geliyor mu diye test yapar aslinda
Pardon kalp damar kardiyoloji yazmışım. Orası da bakmadı randevu al gel dedi elimde kağıt olmasına rağmen. Artık randevu alıp geleceğim oraya. Şimdi bi hematolojiyle görüşeceğim.

Kızlar ya karnımın altı şişti ve aşırı sert geçmiyor dünden beri uzanınca sanki basınç oluyor gibi

aaa neden kötüsünn o kadar şey yaşadın hiç olumsuz halini görmedim şaşırttın beni kuzum, iyi ol iyi sen bize de bebişine de lazımsın
Canım malesef ki evde pek hareketsiz yaşamak zorundayım şu an. Hiçbir şey yapmıyorum. Bunalıyorum. İşten de ayrıldım doğal olarak. Böyle bomboş hissediyorum. Bir sürü hobim var ama zevk vermiyor şu an. Depresyondayım herhalde

Koş koş koşşş, neyse ki bebek iyi. Doktor bulmana da sevindim

Pardon kalp damar kardiyoloji yazmışım. Orası da bakmadı randevu al gel dedi elimde kağıt olmasına rağmen. Artık randevu alıp geleceğim oraya. Şimdi bi hematolojiyle görüşeceğim.
Ya neden bakmazlar sonuca gebe hasta normal bir hasta değil ki hayırlisi bakalım

ya ama hepsi bebişin için, insan hapis gibi hisseder ama ya bebiş kötü olsaydı allah korusun, bence yatmanın tadını cıkar baya bi süre yatamıycaz gibi bebişine günlük yaz :)

Ben dün aradığımda 1835 dediler muayene ücretine seninki doktordan dolayı daha pahalı sanırım. Evet normal doğuma 32k dediler canım. Muhabbet hocadan memnun musun bana Alev’i çok övdüler
Canim her doktorun muayene ücreti ayrı sanirim Muhabbet hocadan memnunum tek Memnun olmadiğim bekleme süresi çok dun 40 dakika bekledik hastasi o kdar çok ki Saatinde girmen imkansiz doğum konusunda çok iyi olduğu için görmezden geliyorum Bazen muayeneler hizli oluyor yogunluktan dolayi.

Ya neden bakmazlar sonuca gebe hasta normal bir hasta değil ki hayırlisi bakalım
Bir de müsade etsem azarlamaya doyamazdı çok terbiyesizler gerçekten. Neyse artık bu doz ile devam edeceğim herkes çok kafa karıştırıyor

L luckykus aşkım hematoloji takipli ilerlesen güzel bir hematoloji bulup ? Benim von Willebrand diye bir hastalığım var ondada hematoloji ilgileniyor ve her 4 haftada bir kan veriyorum . İğnenin yeterli gelip gelmediğini birtek onlar anlar net birşekilde düzenli tetkiklerle

Kızlarr 19+1 olduk biz bugun doktordaydik şukur herşey cok guzel ilerliyor oğluşum 22 santım 300 gram sanki kilosu bjraz az geldi bana ama doktor cok iyi dedisizde durumlar nasıl hamilelik nasıl gidiyo nekadar buyudu bebişleriniz

İlk hisetigimde ,15 haftalıktım sanki balık yuzuyomuş gibi karnimda şimdi 19 haftalık olduk vuruyo boyle karnıma bazen daha fazla hisediliyo bazen daha hafif sol tarafina yat tatli bisey ye ve elini karnına koy odaklan hisedersin cok guzel bir duygu

Aşkım hematolojiden şimdi çıktım görüştüm geçen sene bebeğimi kaybettiğim zaman tanışmıştım harika bir doktor. Bazı testler istedi verdim kanı bakalım ama ben tüp bebek doktorumun dediği şekilde yani şu an kullandığım şekilde devam edeceğim böyle her kafadan bir ses maşallah insanı şaşırtırlar.
Geçmiş olsun sana da balımm

Bide demişsin ya ust karında hisediyorum bende bugun doktor randevum vardı ogluşumun kafası yukardaymiş ayakları alt karında bende hep senin gibi yukardı hisediyodum erken yukarda olamaz diyodum ama ordaymiş

Maşallah perinatolojiye neye göre sevk ediyolar ? Özelde bir dr ile görüştüm ayrıntılı usg den sonra perinatolojinden rapor alman lazım dedi. Kafam karıştı bnm.

Maşallah perinatolojiye neye göre sevk ediyolar ? Özelde bir dr ile görüştüm ayrıntılı usg den sonra perinatolojinden rapor alman lazım dedi. Kafam karıştı bnm.
Benim nörolojik problemlerimden dolayı perinatolojiye gitmem ve takibimin orada yapılması önerildi. Aa onu hiç bilemiyorum canım sormadın mı neden diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…