2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
L luckykus aşkım hematoloji takipli ilerlesen güzel bir hematoloji bulup ? Benim von Willebrand diye bir hastalığım var ondada hematoloji ilgileniyor ve her 4 haftada bir kan veriyorum . İğnenin yeterli gelip gelmediğini birtek onlar anlar net birşekilde düzenli tetkiklerle

Kızlarr 19+1 olduk biz bugun doktordaydik şukur herşey cok guzel ilerliyor oğluşum 22 santım 300 gram sanki kilosu bjraz az geldi bana ama doktor cok iyi dedisizde durumlar nasıl hamilelik nasıl gidiyo nekadar buyudu bebişleriniz

İlk hisetigimde ,15 haftalıktım sanki balık yuzuyomuş gibi karnimda şimdi 19 haftalık olduk vuruyo boyle karnıma bazen daha fazla hisediliyo bazen daha hafif sol tarafina yat tatli bisey ye ve elini karnına koy odaklan hisedersin cok guzel bir duygu

Aşkım hematolojiden şimdi çıktım görüştüm geçen sene bebeğimi kaybettiğim zaman tanışmıştım harika bir doktor. Bazı testler istedi verdim kanı bakalım ama ben tüp bebek doktorumun dediği şekilde yani şu an kullandığım şekilde devam edeceğim böyle her kafadan bir ses maşallah insanı şaşırtırlar.
Geçmiş olsun sana da balımm

Bide demişsin ya ust karında hisediyorum bende bugun doktor randevum vardı ogluşumun kafası yukardaymiş ayakları alt karında bende hep senin gibi yukardı hisediyodum erken yukarda olamaz diyodum ama ordaymiş

Maşallah perinatolojiye neye göre sevk ediyolar ? Özelde bir dr ile görüştüm ayrıntılı usg den sonra perinatolojinden rapor alman lazım dedi. Kafam karıştı bnm.

Maşallah perinatolojiye neye göre sevk ediyolar ? Özelde bir dr ile görüştüm ayrıntılı usg den sonra perinatolojinden rapor alman lazım dedi. Kafam karıştı bnm.
Benim nörolojik problemlerimden dolayı perinatolojiye gitmem ve takibimin orada yapılması önerildi. Aa onu hiç bilemiyorum canım sormadın mı neden diye

Benim nörolojik problemlerimden dolayı perinatolojiye gitmem ve takibimin orada yapılması önerildi. Aa onu hiç bilemiyorum canım sormadın mı neden diye
sordum perinatoloji raporu şart dedi. Kendisinin özel kliniği var takipleri orada yapıyormuş. Anlaşmalı olduğu hastanede ise doğum.
Bugün gittim kontrole devlet hast. haftasıyla uyumlu suyu güzel dedi. Sıpa cinsiyeti göstermedi

Hahha ciddi misin daha göstermiyor muuuu insan merak eder anneyi babayı süründürüyor nazlı minnoş

Gayet güzel kilosu bebekler zaten 20. Haftaya kadar 300 gram ilerler sonrasında kiloları daha hızlı artar canım

ya ama hepsi bebişin için, insan hapis gibi hisseder ama ya bebiş kötü olsaydı allah korusun, bence yatmanın tadını cıkar baya bi süre yatamıycaz gibi bebişine günlük yaz :)
Tabi tabi her doktora gittiğimde elim ayağım titriyor. Kötü bir şey duyacağım diye çok üzülüyorum korkuyorum. Neyse ki iyi bebiş çok şükür sağ salim 36ya kadar tutabilirsem içimde o kadar rahat edicem ki

Endişe etme canım 20 den sonra büyüyorlar. Benim kızım 26. haftada 865 gram doğdu mesela hiç beklemiyordum tombiş tombiş sağlıkla büyüsün şimdi karınımızdaki bebişlerimiz inşallah

az kaldııı yolun yarısını bitirdik bile inanılır gibi değil iyi ol kuzuşum

Bir şey sorcam benim bi akrabam oğlunu 5 kilo doğurdu. Bebekte şeker varmış bu nasıl oluyo? Yani öyle korkunç bir şey gibi sormak istemedim de endişe de ettirmeyim kardeşim de 5 kilo doğdu onda çok şükür bir şey yoktu mesela 27 yaşında şu an

Kızlar dişlerimi fırçalamak çok zor midem atıyor öğürme ye başlıyorum bu seferde çok kasılıyorum Bi teknik var mı ki işkence resmen tamamen kokusuz tatsız macun var ama yinede olmuyor

Evet ya medipol hakkında bu devlet hastanesi gibi yorumunu çok duydum tek handikapı bu sanırım. Hoca telefonunu verdi mi sana veya asistanı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…