- 18 Temmuz 2024
- 372
- 337
- 23
aminnn, genetik bi problem olmadıgını biliyorum fetal dna yaptırdık amerikadan, ama işte insan yine de acaba oluyor, güzel bebişlerimiz saglıkla gelsinnnUltrasonda onları görmek dünyanın en güzel şeyi dimiHadi bakalım benim de 3-4 hafta kaldı detaylıma, inşallah güzel sonuçlar çıkar ikimizde de
Sağlıkla gelsin oğlusun canım kalp damar bölümü yeterli geliyor mu diye test yapar aslindaKızlar kontrolden çıktım doktor gayet tatlı biri devam edilebilir, sevdim. Sırada perinatoloji doktorumla tanışmamız kaldı umuyorum ki o da iyi biridir. Bebeğim de çok iyi maşallah içim rahatladı. Tabii ki devlet hastanesinin cihazı olduğu için asla bebem nasıl bir şey olmuş göremedim bakın katiyen diyorumDetaylı ultrason için de 11 hazirana randevu alabildim şükür.
Bir de oksapar kan sulandırıcı için sürünüyorum doz yeterli geliyor mu diye araştırmamı söyledi kardiyoloji/hematoloji/nörolojiye yönlendirdi + gerek duyulursa tıbbi genetik. Öyle dolanıyorum ordan oraya
Pardon kalp damar kardiyoloji yazmışım. Orası da bakmadı randevu al gel dedi elimde kağıt olmasına rağmen. Artık randevu alıp geleceğim oraya. Şimdi bi hematolojiyle görüşeceğim.Sağlıkla gelsin oğlusun canım kalp damar bölümü yeterli geliyor mu diye test yapar aslinda
Canım malesef ki evde pek hareketsiz yaşamak zorundayım şu an. Hiçbir şey yapmıyorum. Bunalıyorum. İşten de ayrıldım doğal olarak. Böyle bomboş hissediyorum. Bir sürü hobim var ama zevk vermiyor şu an. Depresyondayım herhaldeaaa neden kötüsünn o kadar şey yaşadın hiç olumsuz halini görmedim şaşırttın beni kuzum, iyi ol iyi sen bize de bebişine de lazımsın
Koş koş koşşş, neyse ki bebek iyi. Doktor bulmana da sevindimKızlar kontrolden çıktım doktor gayet tatlı biri devam edilebilir, sevdim. Sırada perinatoloji doktorumla tanışmamız kaldı umuyorum ki o da iyi biridir. Bebeğim de çok iyi maşallah içim rahatladı. Tabii ki devlet hastanesinin cihazı olduğu için asla bebem nasıl bir şey olmuş göremedim bakın katiyen diyorumDetaylı ultrason için de 11 hazirana randevu alabildim şükür.
Bir de oksapar kan sulandırıcı için sürünüyorum doz yeterli geliyor mu diye araştırmamı söyledi kardiyoloji/hematoloji/nörolojiye yönlendirdi + gerek duyulursa tıbbi genetik. Öyle dolanıyorum ordan oraya
Buldum buldum canım darısı perinatoloji doktoruma inşallah o da iyidirKoş koş koşşş, neyse ki bebek iyi. Doktor bulmana da sevindim
Ya neden bakmazlar sonuca gebe hasta normal bir hasta değil ki hayırlisi bakalımPardon kalp damar kardiyoloji yazmışım. Orası da bakmadı randevu al gel dedi elimde kağıt olmasına rağmen. Artık randevu alıp geleceğim oraya. Şimdi bi hematolojiyle görüşeceğim.
ya ama hepsi bebişin için, insan hapis gibi hisseder ama ya bebiş kötü olsaydı allah korusun, bence yatmanın tadını cıkar baya bi süre yatamıycaz gibiCanım malesef ki evde pek hareketsiz yaşamak zorundayım şu an. Hiçbir şey yapmıyorum. Bunalıyorum. İşten de ayrıldım doğal olarak. Böyle bomboş hissediyorum. Bir sürü hobim var ama zevk vermiyor şu an. Depresyondayım herhalde
Canim her doktorun muayene ücreti ayrı sanirim Muhabbet hocadan memnunum tek Memnun olmadiğim bekleme süresi çok dun 40 dakika bekledik hastasi o kdar çok ki Saatinde girmen imkansiz doğum konusunda çok iyi olduğu için görmezden geliyorum Bazen muayeneler hizli oluyor yogunluktan dolayi.Ben dün aradığımda 1835 dediler muayene ücretine seninki doktordan dolayı daha pahalı sanırım. Evet normal doğuma 32k dediler canım. Muhabbet hocadan memnun musun bana Alev’i çok övdüler
Bir de müsade etsem azarlamaya doyamazdı çok terbiyesizler gerçekten. Neyse artık bu doz ile devam edeceğim herkes çok kafa karıştırıyorYa neden bakmazlar sonuca gebe hasta normal bir hasta değil ki hayırlisi bakalım
Demez.olaydimKızlar midem çok fena yanıyor yakızarmış balık ekmek yedim alman usulü Masal111 deyince canım çekti aldksllsldl Beni maffetti Napacam ben
İlk hisetigimde ,15 haftalıktım sanki balık yuzuyomuş gibi karnimdaKızlar selam, bebekleri hissediyor musunuz? Bana anlatabilir misiniz nasıl ayırt ediyorsunuz diğer şeylerden. Ben hep üst karında bir şeyler hissediyorum ama doktor ultrason ile bakarken hep alt karından bakıyor benim hissettiğim bölgede bebek hareketliliği olmaz gibi geliyor emin de değilim tabi. Şu anda bile biraz sol tarafa doğru bir sertlik var ara ara orda kasılma gibi gerilme gibi bir hissiyat alıyorum.
Aşkım hematolojiden şimdi çıktım görüştüm geçen sene bebeğimi kaybettiğim zaman tanışmıştım harika bir doktor. Bazı testler istedi verdim kanı bakalım ama ben tüp bebek doktorumun dediği şekilde yani şu an kullandığım şekilde devam edeceğim böyle her kafadan bir ses maşallah insanı şaşırtırlar.
Bide demişsin ya ust karında hisediyorum bende bugun doktor randevum vardı ogluşumun kafası yukardaymiş ayakları alt karındaKızlar selam, bebekleri hissediyor musunuz? Bana anlatabilir misiniz nasıl ayırt ediyorsunuz diğer şeylerden. Ben hep üst karında bir şeyler hissediyorum ama doktor ultrason ile bakarken hep alt karından bakıyor benim hissettiğim bölgede bebek hareketliliği olmaz gibi geliyor emin de değilim tabi. Şu anda bile biraz sol tarafa doğru bir sertlik var ara ara orda kasılma gibi gerilme gibi bir hissiyat alıyorum.
MaşallahKızlar kontrolden çıktım doktor gayet tatlı biri devam edilebilir, sevdim. Sırada perinatoloji doktorumla tanışmamız kaldı umuyorum ki o da iyi biridir. Bebeğim de çok iyi maşallah içim rahatladı. Tabii ki devlet hastanesinin cihazı olduğu için asla bebem nasıl bir şey olmuş göremedim bakın katiyen diyorumDetaylı ultrason için de 11 hazirana randevu alabildim şükür.
Benim nörolojik problemlerimden dolayı perinatolojiye gitmem ve takibimin orada yapılması önerildi. Aa onu hiç bilemiyorum canım sormadın mı neden diyeMaşallahperinatolojiye neye göre sevk ediyolar ? Özelde bir dr ile görüştüm ayrıntılı usg den sonra perinatolojinden rapor alman lazım dedi. Kafam karıştı bnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?