Ne ilacı o? Bak ben bunları kullanıyorum mag4 magnezyum - ocean plus balık hapı - elenatal 2 folik asit - endofer demir hapı. Hiçbiri de ne midemi ağrıtıyor çok şükür ne de başka bir şey.Kızlar selam ben lohusalığımda da şimdiki gebeliğimde de bu gyno fero sanol ilacın adı sanırım tam doğru yazdığıma emin değilim her içtiğimde mide krampından günümün yarısını berbat geçiyorum sizde kullanıyor musunuz?
Ay çok güzel bendeki dur atıyım. Beni süründürüyor, haftaya gidicem değiştirsin. Bende üç kutu var birde bundan. Bu sendeki ilaçlar takviye ya doktorun yazması mı gerek yoksa alabiliyor muyum direktNe ilacı o? Bak ben bunları kullanıyorum mag4 magnezyum - ocean plus balık hapı - elenatal 2 folik asit - endofer demir hapı. Hiçbiri de ne midemi ağrıtıyor çok şükür ne de başka bir şey.
kac haftalıksın canım sen bende ıkı hafta once daha hissedilir gibiydi sankı suan cok hissedemiyorum bende cok korkuyorum persembe komtrolum hep felaket senaryoları off kafamdavuruyo bildigin artık bu sabah vuruşuna uyandım sıpamın
. ama ilk hareketi baya içimde kelebek uçuyo gibiydi, balık kayıyo gibi böyle hafif bi gıdıklanma
Bunları sigorta karşılamıyor, direkt eczaneden alabilirsin canımAy çok güzel bendeki dur atıyım. Beni süründürüyor, haftaya gidicem değiştirsin. Bende üç kutu var birde bundan. Bu sendeki ilaçlar takviye ya doktorun yazması mı gerek yoksa alabiliyor muyum direkt
19+2 bugun. tam 18+0 da hissettim, korkma ya aynı korkular bende de oluyo şarkı falan açıyorum tepki versin diye dürtüyorum, sonra anlamsız bi anda hareket ediyo rahatlıyorumkac haftalıksın canım sen bende ıkı hafta once daha hissedilir gibiydi sankı suan cok hissedemiyorum bende cok korkuyorum persembe komtrolum hep felaket senaryoları off kafamda
İyi bari çünkü ben doktora sorduğumda dedi ki takviye işte istediğini alabilirsin, sonra bunu yazmış magnezyum falan yazmış magnezyum tamam onu içiyorum sorun yok, d vitamini de tamam, ama şu demirle folik asit karışık şey beni hiç şakasız süründürdüBunları sigorta karşılamıyor, direkt eczaneden alabilirsin canım
Yanlış anlaşılmayım asla istemem ben sigortanın karşıladığı folik asit, magnezyum ve demir ilaçlarından yana rahatsızdım o yüzden direkt parayla satılanları tercih ettim. Hele bir demir ilacı kullandım doktorun yazdığo ve sigortanın karşıladığı o ne bulanmak hatta kusmaktır anlatamam mahvolmuştum.İyi bari çünkü ben doktora sorduğumda dedi ki takviye işte istediğini alabilirsin, sonra bunu yazmış magnezyum falan yazmış magnezyum tamam onu içiyorum sorun yok, d vitamini de tamam, ama şu demirle folik asit karışık şey beni hiç şakasız süründürdü
Ben de anlıyorum seni, folik asiti parayla aldım, magnezyum da zaten evde vardı sürekli kullandığım onun için sorun yaşamadım, şu yoğun hastanede yatma sürecinde delir ilacı falan yazdıkları için güveneyim dedim bir haftadır hadi alışır, az daha dayanayım belki geçer dedim dedim ama sürünüyorum sadece. Şimdi de araştırmadım demir olarak ne alabilirim parayla diye sordum size. Çok teşekkür ederim.Yanlış anlaşılmayım asla istemem ben sigortanın karşıladığı folik asit, magnezyum ve demir ilaçlarından yana rahatsızdım o yüzden direkt parayla satılanları tercih ettim. Hele bir demir ilacı kullandım doktorun yazdığo ve sigortanın karşıladığı o ne bulanmak hatta kusmaktır anlatamam mahvolmuştum.
Rica ederim canım benim inşallah senin de hoşuna gider kullanacağın iyi gelir mideni falan ağrıtmazBen de anlıyorum seni, folik asiti parayla aldım, magnezyum da zaten evde vardı sürekli kullandığım onun için sorun yaşamadım, şu yoğun hastanede yatma sürecinde delir ilacı falan yazdıkları için güveneyim dedim bir haftadır hadi alışır, az daha dayanayım belki geçer dedim dedim ama sürünüyorum sadece. Şimdi de araştırmadım demir olarak ne alabilirim parayla diye sordum size. Çok teşekkür ederim.
İnşallah ya valla anamdan emdiğim süt burnumdan geldiRica ederim canım benim inşallah senin de hoşuna gider kullanacağın iyi gelir mideni falan ağrıtmaz
benımde 19/2 bugun ınsallah bir sorun yoktur ya arada ıcınde gezıyolarmıs gibi bi his oluyo ama öyle tekme gibi bişey hissetmedım hıc19+2 bugun. tam 18+0 da hissettim, korkma ya aynı korkular bende de oluyo şarkı falan açıyorum tepki versin diye dürtüyorum, sonra anlamsız bi anda hareket ediyo rahatlıyorum
bazıları ilk hareketi bile 20 de hissediyo. ben biraz zayıfım 51 kiloyum belki bundan da olabilirbenımde 19/2 bugun ınsallah bir sorun yoktur ya arada ıcınde gezıyolarmıs gibi bi his oluyo ama öyle tekme gibi bişey hissetmedım hıc
İçeriği temiz olunca dokunmada olmuyo canım eczaneye sorup eş değer olanı alabilirsinİnşallah ya valla anamdan emdiğim süt burnumdan geldi
Aynen içerik temiz olanları tercih etmeli imkan varsaYanlış anlaşılmayım asla istemem ben sigortanın karşıladığı folik asit, magnezyum ve demir ilaçlarından yana rahatsızdım o yüzden direkt parayla satılanları tercih ettim. Hele bir demir ilacı kullandım doktorun yazdığo ve sigortanın karşıladığı o ne bulanmak hatta kusmaktır anlatamam mahvolmuştum.
kesinlikle imkan varsa böyle kullanmak lazım. Az uz da değil fiyatlar ama yapacak bir şey yok işteAynen içerik temiz olanları tercih etmeli imkan varsa
Özge Yücel Çelik'ten paket aldım ben 1 kere muayene oldum uzun bakıyor, sevdim kendisini. Hastaneden verilen broşürde psikolog görüşmesi 12. haftaya geçerli yazıyordu hastaneye soruyum
evet ondan olabılır benım kılom var dogru canımbazıları ilk hareketi bile 20 de hissediyo. ben biraz zayıfım 51 kiloyum belki bundan da olabilir
Benim de çift yumurta ikizi doktor hafif karıncalanma hissedersin demişti geçen bi hissettim sonra hissetmedim bende bi tedirginim ama erken olduğunu da biliyorum. Hastanede konuştuğum da hafif olanı bile 24. Haftada hisseden olmuştubenımde 19/2 bugun ınsallah bir sorun yoktur ya arada ıcınde gezıyolarmıs gibi bi his oluyo ama öyle tekme gibi bişey hissetmedım hıc
Maşallah sağlıkla gelsin oğlusunSelam kızlarnasılsınız ? Bugün kontrolüm vardı bebeğim cinsiyetini gösterdi şükür bir oğlum daha oluyor Lioo listeye ekler misin canım ? Gelişimi suyu çok güzel 10 gün ileriden gidiyor dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?