Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Hiç internete bakma başım ağrıyor yaz tümör yazıyor tövbe yarabbim iki güne öldürür internet. En doğru bilgi doktorunda aşkım benim bir şey olsa eminim ki söylerlerdi
Evet aşkom bencede söylerlerd

Dr Ayşe duman hanım var youtube da. Videolarını dinleyebilirsin, bence çok faydası olur. o kadar haklısın ki. Çok güzel tavsiyeleri var bu konularla ilgili. İçini rahatlatır. Ayrıca eşine de dinletebilirsin o da inşallah anlayışla karşılar.

merhaba arkadaşlar, 16. hafta bitip 17. haftaya doğru girerken ilk gebeliğinde bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı ben sanki hissediyorum

bende haftaya alırım randevuyu sanırım detaylı için perinatolojiye . Geçen gittiğim doktordan çok memnun kaldım 1 saat muane etmişti yine ona gideceğim

Kızlar instagram da söyle Bi video gördüm

Hata verdi ya eklenmiyo

Kızlar son zamanlarda içi yanan var mı? Soğuk su içiyorum yetmiyor buzlu soğuk su içiyorum kola içtim bugün böyle hararetimi almıyor asla ne yapsam kapı baca açık evde kocam sıcak değil diyor bence de değil ama ben yanıyorum

Ben aksine üşüyorum ya eşim tsortle duruyor ben kalın hırka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…