Hiç internete bakma başım ağrıyor yaz tümör yazıyor tövbe yarabbim iki güne öldürür internet. En doğru bilgi doktorunda aşkım benim bir şey olsa eminim ki söylerlerdi
Hiç internete bakma başım ağrıyor yaz tümör yazıyor tövbe yarabbim iki güne öldürür internet. En doğru bilgi doktorunda aşkım benim bir şey olsa eminim ki söylerlerdi
ya acısı dinmiş bile olsa yorgun olcaz bebegimizle babasıyla ailecek vakit geçirmek istiycez afedersiniz sezeryan olursak gaz cıkarmadan taburcu bile etmiyolar, ben misafir mii agırlıyım bebek emzirmeyi mi ögreneyim kendime mi bakayım
Dr Ayşe duman hanım var youtube da. Videolarını dinleyebilirsin, bence çok faydası olur. o kadar haklısın ki. Çok güzel tavsiyeleri var bu konularla ilgili. İçini rahatlatır. Ayrıca eşine de dinletebilirsin o da inşallah anlayışla karşılar.
Benim bebem 10uncu haftasında baş aşağı duruyordu gülmüştüm hatta niye böyle duruyorsun diye sonraki haftalarda toparlandı çok döner bu daha demişti doktor
bende haftaya alırım randevuyu sanırım detaylı için perinatolojiye . Geçen gittiğim doktordan çok memnun kaldım 1 saat muane etmişti yine ona gideceğim
Benim bebem 10uncu haftasında baş aşağı duruyordu gülmüştüm hatta niye böyle duruyorsun diye sonraki haftalarda toparlandı çok döner bu daha demişti doktor
Kızlar son zamanlarda içi yanan var mı? Soğuk su içiyorum yetmiyor buzlu soğuk su içiyorum kola içtim bugün böyle hararetimi almıyor asla ne yapsam kapı baca açık evde kocam sıcak değil diyor bence de değil ama ben yanıyorum
Kızlar son zamanlarda içi yanan var mı? Soğuk su içiyorum yetmiyor buzlu soğuk su içiyorum kola içtim bugün böyle hararetimi almıyor asla ne yapsam kapı baca açık evde kocam sıcak değil diyor bence de değil ama ben yanıyorum