Aşkım yok normal ön duvarda dedi doktor da normal mi bana acilde bir takım şeyler söylediler dedim yok yok normal dedi.Kızlar plasentanın önde olması sıkıntımı ? Benimde raporlarda plasenta ön duvarda yazıyor ama aşşağıda değil( kızım demişki sen beni besliyorsun gel başımın üstünde yerin var ) çok yakın markajda . Doktorlar hep geç hissedersin diyor . Başka sıkıntı oluyormu plasenta önde olursa ?
İdrar yolu enfeksiyonu 2 kere geçirdim ikisinde de karın ağrım oldu canımKızlar enfeksiyondan dolayı yoğun kasık ağrısı yaşayan var mı
Benim doktorum vitaminlere 16.hafta başlattı demir magnezyum d vit ve OMEGAKızlar ben şu an 16 haftalığım doktorum bana sadece d vit ve demir takviyesi önerdi ama çoğu arkadaşım 12.haftadan sonra OMEGA 3 bazıları magnezyum kalsiyum vs kullanmaya başlamış, kimler hangi hafta ve hangi takviyeleri alıyor merak ettim ?
Ne kullandın canım bana fitil şase bi de antibiyotik verdiİdrar yolu enfeksiyonu 2 kere geçirdim ikisinde de karın ağrım oldu canım
Benim bebişinkide kafasinin hizasindaydi usgde en son bunu bende merak ediyorumKızlar plasentanın önde olması sıkıntımı ? Benimde raporlarda plasenta ön duvarda yazıyor ama aşşağıda değil( kızım demişki sen beni besliyorsun gel başımın üstünde yerin var ) çok yakın markajda . Doktorlar hep geç hissedersin diyor . Başka sıkıntı oluyormu plasenta önde olursa ?
Banada doktorlarım birşey demedi ama internette tuaf şeyler yazıyorAşkım yok normal ön duvarda dedi doktor da normal mi bana acilde bir takım şeyler söylediler dedim yok yok normal dedi.
Benimki almış alnının üzerine yapıştırmışBenim bebişinkide kafasinin hizasindaydi usgde en son bunu bende merak ediyorum
Aşkım ben 2 kere monurol kullandım bir tane daha vermişti antibiyotik ama unuttum onu da 5 gün sabah akşam şeklinde kullanmıştım. Çok şükür geçti bol da su içtim ama yine olur mu valla onca şeye rağmen oluyor bu zıkkım enfeksiyon.Ne kullandın canım bana fitil şase bi de antibiyotik verdi
Hiç internete bakma başım ağrıyor yaz tümör yazıyor tövbe yarabbim iki güne öldürür internet. En doğru bilgi doktorunda aşkım benim bir şey olsa eminim ki söylerlerdiBanada doktorlarım birşey demedi ama internette tuaf şeyler yazıyor
Evet aşkom bencede söylerlerdHiç internete bakma başım ağrıyor yaz tümör yazıyor tövbe yarabbim iki güne öldürür internet. En doğru bilgi doktorunda aşkım benim bir şey olsa eminim ki söylerlerdi
Dr Ayşe duman hanım var youtube da. Videolarını dinleyebilirsin, bence çok faydası olur.ya acısı dinmiş bile olsa yorgun olcaz bebegimizle babasıyla ailecek vakit geçirmek istiycez afedersiniz sezeryan olursak gaz cıkarmadan taburcu bile etmiyolar, ben misafir mii agırlıyım bebek emzirmeyi mi ögreneyim kendime mi bakayım
Teşekkür ederim ben de bakayımCanım benim doktorum bunu verdi
Benimkininde tam kulaginin orda yanaginin yanindaBenimki almış alnının üzerine yapıştırmışbaşımın üzerinde yerin var diyor
Benim bebem 10uncu haftasında baş aşağı duruyordu gülmüştüm hatta niye böyle duruyorsun diye sonraki haftalarda toparlandı çok döner bu daha demişti doktorKizlar bebişi baş asagi duran varmi usgde benim yaramaz baş aşagiydi
Benimkininde tam kulaginin orda yanaginin yaninda
Sıkıldıkça dönüyor demekki afacanlarBenim bebem 10uncu haftasında baş aşağı duruyordu gülmüştüm hatta niye böyle duruyorsun diye sonraki haftalarda toparlandı çok döner bu daha demişti doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?