Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Canim özel mi soruyosun devlet hastnesimi
Ben özel hastanede takipliyim ama doktorum dedi ki istersen burda da yaptırabilirsin ama imkanın varsa betatom merkezini tavsiye ederim dedi ondan kafam karıştı acaba hastanelerde iyi yapmıyorlar mı diye bilmiyorum ki neye göre seçeceğiz

Canim ben medipolde yaptrcam detayliyi orda 5500tl iyi diyorlar doktora fiyatlar zaten ortalama bu civarda.

valla cok mantıklı gercekten. burada bebek odasında catering hizmeti verip gün tabagı bile dagıtıyolar kimse ne anneyi ne bebegi düşünüyor
Odaya babayi dahil almiyorlar desem. onunla da görüşmek için. Dış kapıya gitmelsin. Valla böyle bir şeyi istemiyorsan. Bunu Dr la hemsireyle öncesinden konuşabilirsin. Yada eşinle anlaşıp dogumdan hemen sonra eşin onlara dese.

Benim kanama olan yerimden kaynaklı takip gerekiyor
Merhaba canım senin aktif kanama alanın mı var? Benim de kanama alanım var leke gelip duruyor ama hiç perinatolojiye yönlendirmedi 16. Haftaya girdim bugün

Kızlar plasentanın önde olması sıkıntımı ? Benimde raporlarda plasenta ön duvarda yazıyor ama aşşağıda değil ( kızım demişki sen beni besliyorsun gel başımın üstünde yerin var ) çok yakın markajda . Doktorlar hep geç hissedersin diyor . Başka sıkıntı oluyormu plasenta önde olursa ?

Aşkım yok normal ön duvarda dedi doktor da normal mi bana acilde bir takım şeyler söylediler dedim yok yok normal dedi.

Benim doktorum vitaminlere 16.hafta başlattı demir magnezyum d vit ve OMEGA

Benim bebişinkide kafasinin hizasindaydi usgde en son bunu bende merak ediyorum

Ne kullandın canım bana fitil şase bi de antibiyotik verdi
Aşkım ben 2 kere monurol kullandım bir tane daha vermişti antibiyotik ama unuttum onu da 5 gün sabah akşam şeklinde kullanmıştım. Çok şükür geçti bol da su içtim ama yine olur mu valla onca şeye rağmen oluyor bu zıkkım enfeksiyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…