Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Aktif bir kanama alanı mı? Kanaman mı oluyor yoksa kahverengi lekelenme mi? Büyük mü küçük mü yorum yaptı mı

Allah yardımcın olsun çok üzgünüm sana namazlarımdan sonra dua edeceğim

Aktif bir kanama alanı mı? Kanaman mı oluyor yoksa kahverengi lekelenme mi? Büyük mü küçük mü yorum yaptı mı
Başta çok yoğun bir kanama ile gittim. Kanama alanı aktif ama kanamamın rengi tam kahve değil koyu ve pıhtılı. 4 haftadır sadece 1 hafta kesildi. Plasenta yı gösterdi kanama alanı da 10 da 1 i kadardı öyle anlatayım. sizinki ne durumda

Ya kızlar dün perinatolojide randevum varsı. 20+5 im. Şeker yüklemesi istedi doktor bu sabah
Erken değilmi ya

Canım çok üzgünüm inan ki… Allahım en güzel şekilde nasip etsin..

Ya kızlar dün perinatolojide randevum varsı. 20+5 im. Şeker yüklemesi istedi doktor bu sabah
Erken değilmi ya
Küçük büyük olayı var onunda türkiyedede öylemi aceba . Belki bu hafta küçük yüklemedir o sıkıntılı olursa büyük olanı yapıyorlar

Erken değilmi ya
Tahliller de sorun varmıydı şeker falan belki ondan istedi benim doktorum önce aclık tokluk tahlili istiyor sorun çıkarsa şeker yuklemesi

kızlar günaydın. geçenlerde de yazmıştım değişik ağrılar batmalar hissediyorum diye o yüzden aklımı yoracağıma randevumu erkene çektim. kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bana iyi dileklerinizi gönderir misiniz?

Erken değilmi ya
Erken gibi geldi bana da, önce açlık tokluk bakıp gerek duyarsa yapılıyor diye biliyorum canım

Önemli bişey değildir inş canım rahim büyüyor ondan olabilir bende de oluyor aniden sanki karnıma bisi batıyo o kadar tekme atamaz bu haftada bide karnımın ust tarafına alt tarafta hissediyorum hareketlerini bazen görüyorum karnım inip. Cikiyor

Canm neden direk sonlandırma kararı aldılar benimde 23 . Haftada patlamıştı 22 gün filan o şekilde kaldı bebek sürekli idrar çıkıyor vs senin içtiğin her şey su olarak keseye gidiyor sürekli suyum gelirdi ertesi gün geri yükselirsin lütfen tek doktorla kalma

Ben 16 haftalığım 6. Haftamdan beri kahverengi lekelenme var. Kanama alanı Çok minicik aktif değil dedi ama moral bozmaya yetiyor hamile olduğumu bile söyleyemedim kimseye

Canım Bebek henüz 16 haftalık çok küçük. Hiç suyu kalmadı su olmadığı için ciğeri gelişmemiş mümkün değil. O dediğin haftalarda olsaydı yaşama imkanı olurdu ama şu an mümkün değil

Senin neden patlamıştı bir neden bulunabilmiş miydi? Çok üzücü şeyler gerçekten…

Ben bir şey olduğunu zannetmiyorum kötü düşünmek, kötüye yormak hiç istemiyorum. Yine de aklında kalmasın bebeğini gör rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…