2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Ne kadar dediler

Evet aslında bunu ordaki Dr lara hemsirelere söylesen de olur. Bebek ve anne sağlığı açısından. 1 derece akraba dışında kimseyi almıyoruz dese. Evet zaten her iki dogumda zorlu süreç. Kendini toparlamadan birilerine iyi görünmeye çalışmak zorlu olacaktır. Bide saatlerce ya hiç mi insan düşünmez. Bence çok yakın dışındakilere 15 dakika bile çok. Bizim burda en fazla 5 dakika yani ayakta fazla duramazsın da.

valla cok mantıklı gercekten. burada bebek odasında catering hizmeti verip gün tabagı bile dagıtıyolar kimse ne anneyi ne bebegi düşünüyor

Ha ha bu konuda bende çok şaskiniminternette heryerde baska bisey yaziyor 18+3 Bugün 4aylikmi diyim 4 buçuk aylikmi bilemedim
Ben de bugün 18+3 üm önümüzdeki 2 hafta soranlara 4 dicem. 20 hafta civarı 4,5 dicem. Ondan 2 hafta sonra 5 dicem:)) 2 haftada bir buçuklu arttırıp gidicem yoksa başedemem

Canım benim doktorum bunu verdi

Eklentiler

• IMG_1354.webp
    69,6 KB · Görüntüleme: 32
Canim özel mi soruyosun devlet hastnesimi
Ben özel hastanede takipliyim ama doktorum dedi ki istersen burda da yaptırabilirsin ama imkanın varsa betatom merkezini tavsiye ederim dedi ondan kafam karıştı acaba hastanelerde iyi yapmıyorlar mı diye bilmiyorum ki neye göre seçeceğiz

Canim ben medipolde yaptrcam detayliyi orda 5500tl iyi diyorlar doktora fiyatlar zaten ortalama bu civarda.

valla cok mantıklı gercekten. burada bebek odasında catering hizmeti verip gün tabagı bile dagıtıyolar kimse ne anneyi ne bebegi düşünüyor
Odaya babayi dahil almiyorlar desem. onunla da görüşmek için. Dış kapıya gitmelsin. Valla böyle bir şeyi istemiyorsan. Bunu Dr la hemsireyle öncesinden konuşabilirsin. Yada eşinle anlaşıp dogumdan hemen sonra eşin onlara dese.

Benim kanama olan yerimden kaynaklı takip gerekiyor
Merhaba canım senin aktif kanama alanın mı var? Benim de kanama alanım var leke gelip duruyor ama hiç perinatolojiye yönlendirmedi 16. Haftaya girdim bugün

Kızlar plasentanın önde olması sıkıntımı ? Benimde raporlarda plasenta ön duvarda yazıyor ama aşşağıda değil ( kızım demişki sen beni besliyorsun gel başımın üstünde yerin var ) çok yakın markajda . Doktorlar hep geç hissedersin diyor . Başka sıkıntı oluyormu plasenta önde olursa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…