Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
merhabalar ben de yarın emsey de başlıyorum inşallah elinde kalmış ilaç olan var mı ? özellikle gonal-f ?

Haftada bir iki gün balık yiyorsanız beslenmenizde sorun yok kan değerleriniz iyiyse takviye kullanmaya gerek yok dedi benim doktorum. İlk gebeliğimde kahverengi ımom kullanıyordum bu gebeliğimde başka bir şehirde olduğum için başka doktora gidiyorum kullanmıyorum.

Kızlarrr rahimde ağrı hissediyorum..idrara sıkışıkken ağrı artıyor. Yürürken zorlanıyorum. Enfeksiyon için kan idrar verdim temiz dedi doktor. Yine de tek kullanımlık toz verdi içtim onu da ağrım devam ediyor. Magnezyum kullanmak istiyorm ama hangisini almalıyım sülfat mı glisinat mı özel almak istiyorum. Tavsiye eder misiniz.

Ne kadar dediler

Evet aslında bunu ordaki Dr lara hemsirelere söylesen de olur. Bebek ve anne sağlığı açısından. 1 derece akraba dışında kimseyi almıyoruz dese. Evet zaten her iki dogumda zorlu süreç. Kendini toparlamadan birilerine iyi görünmeye çalışmak zorlu olacaktır. Bide saatlerce ya hiç mi insan düşünmez. Bence çok yakın dışındakilere 15 dakika bile çok. Bizim burda en fazla 5 dakika yani ayakta fazla duramazsın da.

valla cok mantıklı gercekten. burada bebek odasında catering hizmeti verip gün tabagı bile dagıtıyolar kimse ne anneyi ne bebegi düşünüyor

Ha ha bu konuda bende çok şaskiniminternette heryerde baska bisey yaziyor 18+3 Bugün 4aylikmi diyim 4 buçuk aylikmi bilemedim
Ben de bugün 18+3 üm önümüzdeki 2 hafta soranlara 4 dicem. 20 hafta civarı 4,5 dicem. Ondan 2 hafta sonra 5 dicem:)) 2 haftada bir buçuklu arttırıp gidicem yoksa başedemem

Canım benim doktorum bunu verdi

Eklentiler

• IMG_1354.webp
    69,6 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…