Kesinlikle öyleya acısı dinmiş bile olsa yorgun olcaz bebegimizle babasıyla ailecek vakit geçirmek istiycez afedersiniz sezeryan olursak gaz cıkarmadan taburcu bile etmiyolar, ben misafir mii agırlıyım bebek emzirmeyi mi ögreneyim kendime mi bakayım
Ne kadar dedilerYa benim doktorum bahçelievler betatom görüntüleme merkezini tavsiye ediyorum dedi doktor ismi vermedi. Ben de internetten Bakırköy Dr.Ahsen Bakan’ı buldum. Fiyat olarak ikisi de hemen hemen aynı ama sanki Bakırköydeki daha çok içime sindi gibi.
Evet aslında bunu ordaki Dr lara hemsirelere söylesen de olur. Bebek ve anne sağlığı açısından. 1 derece akraba dışında kimseyi almıyoruz dese. Evet zaten her iki dogumda zorlu süreç. Kendini toparlamadan birilerine iyi görünmeye çalışmak zorlu olacaktır. Bide saatlerce ya hiç mi insan düşünmez. Bence çok yakın dışındakilere 15 dakika bile çok. Bizim burda en fazla 5 dakika yani ayakta fazla duramazsın da.aslında keşke gerçekten yardımı dokunabilecek insanlar dısında kimse gelmese çok güzel olmaz mı ben ameliyat olan hastayı ziyaret etmeyi de aynı gözle görüyorum. ben apandisit oldum uyandım başımda eşimin bütün ailesi üstüm başım kanlı önlük popom çıplak bi türlü gitmediler acı içindeyim saatlerce başımda durdular şimdi bu iyilik mi kötülük mü. gel 15 dk gör git
Benim perinatoloji doktorum da 22+4 olarak karar verdi merak etme21+4de almistim ben randevu gecmi aldim ki canim
valla cok mantıklı gercekten. burada bebek odasında catering hizmeti verip gün tabagı bile dagıtıyolar kimse ne anneyi ne bebegi düşünüyorEvet aslında bunu ordaki Dr lara hemsirelere söylesen de olur. Bebek ve anne sağlığı açısından. 1 derece akraba dışında kimseyi almıyoruz dese. Evet zaten her iki dogumda zorlu süreç. Kendini toparlamadan birilerine iyi görünmeye çalışmak zorlu olacaktır. Bide saatlerce ya hiç mi insan düşünmez. Bence çok yakın dışındakilere 15 dakika bile çok. Bizim burda en fazla 5 dakika yani ayakta fazla duramazsın da.
Ben de bugün 18+3 üm önümüzdeki 2 hafta soranlara 4 dicem. 20 hafta civarı 4,5 dicem. Ondan 2 hafta sonra 5 dicem:)) 2 haftada bir buçuklu arttırıp gidicem yoksa başedememHa ha bu konuda bende çok şaskiniminternette heryerde baska bisey yaziyor 18+3 Bugün 4aylikmi diyim 4 buçuk aylikmi bilemedim
Canım benim doktorum bunu verdiKızlarrr rahimde ağrı hissediyorum..idrara sıkışıkken ağrı artıyor. Yürürken zorlanıyorum. Enfeksiyon için kan idrar verdim temiz dedi doktor. Yine de tek kullanımlık toz verdi içtim onu da ağrım devam ediyor. Magnezyum kullanmak istiyorm ama hangisini almalıyım sülfat mı glisinat mı özel almak istiyorum. Tavsiye eder misiniz.
Ha ha en iyisi haftasini soylemekBen de bugün 18+3 üm önümüzdeki 2 hafta soranlara 4 dicem. 20 hafta civarı 4,5 dicem. Ondan 2 hafta sonra 5 dicem:)) 2 haftada bir buçuklu arttırıp gidicem yoksa başedemem
Ben özel hastanede takipliyim ama doktorum dedi ki istersen burda da yaptırabilirsin ama imkanın varsa betatom merkezini tavsiye ederim dedi ondan kafam karıştı acaba hastanelerde iyi yapmıyorlar mı diye bilmiyorum ki neye göre seçeceğizCanim özel mi soruyosun devlet hastnesimi
Kart 8500 nakit 7000 dedilerNe kadar dediler
İçine neresi siniyorsa oraya gitmelisin, ama baktım radyoloji uzmanı yazıyor. Perinatoloji değilmiş.Benim aradıklarım da fiyat olarak öyle.Kart 8500 nakit 7000 dediler
Canim ben medipolde yaptrcam detayliyi orda 5500tl iyi diyorlar doktora fiyatlar zaten ortalama bu civarda.Ben özel hastanede takipliyim ama doktorum dedi ki istersen burda da yaptırabilirsin ama imkanın varsa betatom merkezini tavsiye ederim dedi ondan kafam karıştı acaba hastanelerde iyi yapmıyorlar mı diye bilmiyorum ki neye göre seçeceğiz
Hayır canım geç kalınmış değil için rahat olsun.21+4de almistim ben randevu gecmi aldim ki canim
Odaya babayi dahil almiyorlar desem.valla cok mantıklı gercekten. burada bebek odasında catering hizmeti verip gün tabagı bile dagıtıyolar kimse ne anneyi ne bebegi düşünüyor
Benim sancı şeklinde sağlı sollu gelmişti.Kızlar enfeksiyondan dolayı yoğun kasık ağrısı yaşayan var mı
Herkese tekrar merhaba, bugün perinatolojiye gittim, kanama alanının nadir görülen retrokoryonik hematom olduğunu, plasentanın ön yerleşimli olduğunu söyledi, gelişimi normal ama çalışıyorsan rapor al dinlen dedi, var mı hiç böyle olan aramızda. Cinsiyeti de fetal dna daki gibi kız dedi, 2.kızımız olacak nasipseama biraz endişem var duyduklarımdan sonra
Merhaba canım senin aktif kanama alanın mı var? Benim de kanama alanım var leke gelip duruyor ama hiç perinatolojiye yönlendirmedi 16. Haftaya girdim bugünBenim kanama olan yerimden kaynaklı takip gerekiyor
Ha ha bu konuda bende çok şaskiniminternette heryerde baska bisey yaziyor 18+3 Bugün 4aylikmi diyim 4 buçuk aylikmi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?