Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Kızlar ben malesef aranızdan ayrılıyorum. Miniğim hala karnımda kalbi atarken yazmak istedim çünkü sonrası daha zor olacak benim için biliyorum. Minik beyle malesef yollarımız ayrılıyor. Gebeliğim sonlanacak suyumuz tamamen bitti nasip değilmiş. Umarım her biriniz sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız. Doğumda aklınıza düşersem bir kadın vardı sürekli kesesi patlıyordu rabbim ona da evlat nasip etsin derseniz çok mutlu olurum. İyi akşamlar diliyorum

Ya ne olduuuuuu ben mi atladım konuşmaları hiç bilgim yoktu problemlerden nasıl oldu iyi misin kesin mi sonlanacak? Çok üzgünüm inan ki

Ya ne olduuuuuu ben mi atladım konuşmaları hiç bilgim yoktu problemlerden nasıl oldu iyi misin kesin mi sonlanacak? Çok üzgünüm inan ki
malesef canım 12. Haftadan beri kanamam var durmadı en son kesem patladı. Bugün su takviyesi yaptık içimizde kalmasın diye ama üsten suyu verdi doktor alttan direkt foş diye boşaldı… artık hiçbir umut kalmadı

Ah arkadaşım o kadar üzüldüm ki anlatamam açtığın konuyu da şimdi gördüm, okudum. İnan ki ne diyeceğimi bilmiyorum. Dualarım seninle rabbimin mucizelerine akıl ermez inşallah bir mucize olur bebeğin seninle kalır canı gönülden dua ediyorum

Allah razı olsun canım inşallah bir gün benimde sağlıklımbşr gebeliğim ve bebeğim olur rabbim iki oğlumla cennette kavuştursun

Canım, çok üzgünüm. Ne demem gerektiğini bile bilmiyorum. Çok güçlüsün allah sana en sağlıklısından evlat versin

Bende kapiyi cami açmaya başladim bu yaz bize uyku yok sicaktan helede istanbulda olana Allah yardim etsin nemden Anamiz ağliyor tabiri caizse

Sana güç kuvvet diliyorum güzel anne. Boş tesellilere ihtiyacın olmadığını biliyorum o yüzden sana dualar göndereceğim. Rabbim cennetinde kavuştursun ve dünyada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Allah m sabır güç versin canım ne diyeceğimi bilemedim Rabbim sağlıkla hayırla tekrar nasip etsin

P payedar çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun başın sağolsun Emin ol dua edeceğim. Bir yandan tedirgin de oldum senin plasentada da aşağıdaydı ve kanaman vardı benim gibi sanki

Allah m sabır güç versin canım ne diyeceğimi bilemedim Rabbim sağlıkla hayırla tekrar nasip etsin
Allah razı olsun kızlar inşalah

Merhaba canım senin aktif kanama alanın mı var? Benim de kanama alanım var leke gelip duruyor ama hiç perinatolojiye yönlendirmedi 16. Haftaya girdim bugün
Benim de plasenta da kanama alanı var. Doktorum perinataloji ye yönlendirdi bu kontrolümde.
Plasenta ön ve arka duvarda olabilir o sıkıntı değil. Ama bebekten yukarıda olması lazım. Aşağı ve rahim ağzına yakınsa ön arka farketmez problem olur

Canim benim Rabbim sabrini genişletsin belki bi mucize olur Yavrun seninle kalir inşallah herşey gönlünce olur Ne denir bu durumda bilmiyorum kanama neyden kaynaklaniyormuş

Ne diyeceğimi bilemedim şok oldum ve çok üzüldüm ne desek suan boş ama Rabbim bizlerin duasını kabul etsin sana doğru zamanda kolaylıkla evlat nasip etsin. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…