Ya ne olduuuuuu ben mi atladım konuşmaları hiç bilgim yoktu problemlerden nasıl oldu iyi misin kesin mi sonlanacak? Çok üzgünüm inan kiKızlar ben malesef aranızdan ayrılıyorum. Miniğim hala karnımda kalbi atarken yazmak istedim çünkü sonrası daha zor olacak benim için biliyorum. Minik beyle malesef yollarımız ayrılıyor. Gebeliğim sonlanacak suyumuz tamamen bittinasip değilmiş. Umarım her biriniz sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız. Doğumda aklınıza düşersem bir kadın vardı sürekli kesesi patlıyordu rabbim ona da evlat nasip etsin derseniz çok mutlu olurum. İyi akşamlar diliyorum
malesef canım 12. Haftadan beri kanamam var durmadı en son kesem patladı. Bugün su takviyesi yaptık içimizde kalmasın diye ama üsten suyu verdi doktor alttan direkt foş diye boşaldı… artık hiçbir umut kalmadıYa ne olduuuuuu ben mi atladım konuşmaları hiç bilgim yoktu problemlerden nasıl oldu iyi misin kesin mi sonlanacak? Çok üzgünüm inan ki
Ah arkadaşım o kadar üzüldüm ki anlatamam açtığın konuyu da şimdi gördüm, okudum. İnan ki ne diyeceğimi bilmiyorum. Dualarım seninle rabbimin mucizelerine akıl ermez inşallah bir mucize olur bebeğin seninle kalır canı gönülden dua ediyorummalesef canım 12. Haftadan beri kanamam var durmadı en son kesem patladı. Bugün su takviyesi yaptık içimizde kalmasın diye ama üsten suyu verdi doktor alttan direkt foş diye boşaldı… artık hiçbir umut kalmadı
Allah razı olsun canım inşallah bir gün benimde sağlıklımbşr gebeliğim ve bebeğim olurAh arkadaşım o kadar üzüldüm ki anlatamam açtığın konuyu da şimdi gördüm, okudum. İnan ki ne diyeceğimi bilmiyorum. Dualarım seninle rabbimin mucizelerine akıl ermez inşallah bir mucize olur bebeğin seninle kalır canı gönülden dua ediyorum
Canım, çok üzgünüm. Ne demem gerektiğini bile bilmiyorum. Çok güçlüsün allah sana en sağlıklısından evlat versinKızlar ben malesef aranızdan ayrılıyorum. Miniğim hala karnımda kalbi atarken yazmak istedim çünkü sonrası daha zor olacak benim için biliyorum. Minik beyle malesef yollarımız ayrılıyor. Gebeliğim sonlanacak suyumuz tamamen bittinasip değilmiş. Umarım her biriniz sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız. Doğumda aklınıza düşersem bir kadın vardı sürekli kesesi patlıyordu rabbim ona da evlat nasip etsin derseniz çok mutlu olurum. İyi akşamlar diliyorum
Allah razı olsun canım inşallahCanım, çok üzgünüm. Ne demem gerektiğini bile bilmiyorum. Çok güçlüsün allah sana en sağlıklısından evlat versin
Bende kapiyi cami açmaya başladim bu yaz bize uyku yok sicaktan helede istanbulda olana Allah yardim etsin nemden Anamiz ağliyor tabiri caizseKızlar son zamanlarda içi yanan var mı? Soğuk su içiyorum yetmiyor buzlu soğuk su içiyorum kola içtim bugün böyle hararetimi almıyor asla ne yapsamkapı baca açık evde kocam sıcak değil diyor bence de değil ama ben yanıyorum
Sana güç kuvvet diliyorum güzel anne. Boş tesellilere ihtiyacın olmadığını biliyorum o yüzden sana dualar göndereceğim. Rabbim cennetinde kavuştursun ve dünyada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinKızlar ben malesef aranızdan ayrılıyorum. Miniğim hala karnımda kalbi atarken yazmak istedim çünkü sonrası daha zor olacak benim için biliyorum. Minik beyle malesef yollarımız ayrılıyor. Gebeliğim sonlanacak suyumuz tamamen bittinasip değilmiş. Umarım her biriniz sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız. Doğumda aklınıza düşersem bir kadın vardı sürekli kesesi patlıyordu rabbim ona da evlat nasip etsin derseniz çok mutlu olurum. İyi akşamlar diliyorum
Allah m sabır güç versin canım ne diyeceğimi bilemedimKızlar ben malesef aranızdan ayrılıyorum. Miniğim hala karnımda kalbi atarken yazmak istedim çünkü sonrası daha zor olacak benim için biliyorum. Minik beyle malesef yollarımız ayrılıyor. Gebeliğim sonlanacak suyumuz tamamen bittinasip değilmiş. Umarım her biriniz sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız. Doğumda aklınıza düşersem bir kadın vardı sürekli kesesi patlıyordu rabbim ona da evlat nasip etsin derseniz çok mutlu olurum. İyi akşamlar diliyorum
Sana güç kuvvet diliyorum güzel anne. Boş tesellilere ihtiyacın olmadığını biliyorum o yüzden sana dualar göndereceğim. Rabbim cennetinde kavuştursun ve dünyada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Allah razı olsun kızlar inşalahAllah m sabır güç versin canım ne diyeceğimi bilemedimRabbim sağlıkla hayırla tekrar nasip etsin
Benim de plasenta da kanama alanı var. Doktorum perinataloji ye yönlendirdi bu kontrolümde.Merhaba canım senin aktif kanama alanın mı var? Benim de kanama alanım var leke gelip duruyor ama hiç perinatolojiye yönlendirmedi 16. Haftaya girdim bugün
Plasenta ön ve arka duvarda olabilir o sıkıntı değil. Ama bebekten yukarıda olması lazım. Aşağı ve rahim ağzına yakınsa ön arka farketmez problem olurKızlar plasentanın önde olması sıkıntımı ? Benimde raporlarda plasenta ön duvarda yazıyor ama aşşağıda değil( kızım demişki sen beni besliyorsun gel başımın üstünde yerin var ) çok yakın markajda . Doktorlar hep geç hissedersin diyor . Başka sıkıntı oluyormu plasenta önde olursa ?
Canim benimmalesef canım 12. Haftadan beri kanamam var durmadı en son kesem patladı. Bugün su takviyesi yaptık içimizde kalmasın diye ama üsten suyu verdi doktor alttan direkt foş diye boşaldı… artık hiçbir umut kalmadı
Öyle muhakkak amennaHerkesin süreci farklı kendini benimle kıyas yapma lütfen
Ne diyeceğimi bilemedim şok oldum ve çok üzüldümKızlar ben malesef aranızdan ayrılıyorum. Miniğim hala karnımda kalbi atarken yazmak istedim çünkü sonrası daha zor olacak benim için biliyorum. Minik beyle malesef yollarımız ayrılıyor. Gebeliğim sonlanacak suyumuz tamamen bittinasip değilmiş. Umarım her biriniz sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız. Doğumda aklınıza düşersem bir kadın vardı sürekli kesesi patlıyordu rabbim ona da evlat nasip etsin derseniz çok mutlu olurum. İyi akşamlar diliyorum
Bebeklerle yapılabilecek güzel bi hatıra etkinliğiymişBen de açmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?