Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Ya ben bulantıdan içmeyi zorlasam da çok sürdüremiştim hep evde olunca da böyle susama durumum pek olmuyo. Bir sürü çok şeker su şişelerim var, motivasyon olsun diye bir sürü aldım hepsi dolabı bekliyo

21+4 e denk geliyor kuzum benim 11 haziran

Evet şimdi psikolojik olarak daha iyiyim büyüdüğünü de görünce konuştuğumuz şeyleri kesinleştirmiş oluyoruz,bu bebeler daha bize çok ağrı sızı vericek belli :)
Onlar büyüsün sağlıklı olsunlar da biz anneleri olarak çekeriz ne yapalım yine de hepimiz sağlıklı güzel bir hamilelik geçirelim inşallah

Ben de evde termosla geziyorum ama işe de yarıyor,koy önüne gördükçe iç yavaş yavaş da olsa. Sıcaklar iyicw basınca zaten istemsiz içersin

Ben de evde termosla geziyorum ama işe de yarıyor,koy önüne gördükçe iç yavaş yavaş da olsa. Sıcaklar iyicw basınca zaten istemsiz içersin
Aynen sıcak basınca ayy ne yapacağını şaşırıyor insan

Onlar büyüsün sağlıklı olsunlar da biz anneleri olarak çekeriz ne yapalım yine de hepimiz sağlıklı güzel bir hamilelik geçirelim inşallah
Ayy amiiinnn. Bir de benim zayıfken de şişen ayaklarım ve bileklerim şaşırtmayarak yine şişmeye başladılar doktor sabah akşam 10 dakika uzanıp,buz koy dedi. Bu bilgi de burda dursun,yaşanacak muhtemelen

Ayy amiiinnn. Bir de benim zayıfken de şişen ayaklarım ve bileklerim şaşırtmayarak yine şişmeye başladılar doktor sabah akşam 10 dakika uzanıp,buz koy dedi. Bu bilgi de burda dursun,yaşanacak muhtemelen
Benim de gece şişiyor ya üf gerçekten bir de sıcaklar da başlıyor Antalya’nın cehenneminde o buzu kafamdan aşağı döksem de işe yaramaz gibi

Bende zorla içiyorum 2 litre nadir 1 bucuk falan ancak oluyo büyük termos al aksama kadar yudum yudum bitiyor dene yinede yavaş yavaş çoğalıyor tüketim

Bende zorla içiyorum 2 litre nadir 1 bucuk falan ancak oluyo büyük termos al aksama kadar yudum yudum bitiyor dene yinede yavaş yavaş çoğalıyor tüketim
Öyle öyle iki litrelik termosum var, evin her yerinde su şişesi var artık bakalım zorlanıyorum sebebi biraz da tuvalete gitmekten korkmam belki beni anlıyorsundur her gittiğimde ödüm kopuyor bir kan damlası bi aksi durum görcem diye

Kafam çok dolu inan gördüm de cevap atamadım. Dünden beri perişanım. Enfeksiyonun vardı galiba mutlaka ilacını kullan. Enfeksiyon çok riskli keseyi patlatma ihtimali oluyor ihmal etme sende sakın
Çok üzüldüm cnm,ne denebilir bilmiyorum .Ama çaresizliğe düşme sakın .İnş şimdi de doğum kısmet olursa o zaman da sana dua edeceğim.
Yaptırcam canım pazartesi
Yaptir bence de .Aclik kan şekerin sınırda çıkmıştır.Bende sinirdan biraz yüksek cikti.Bana 12. haftada 50 Gr yaptırdı doktor.Onda da hafif yüksek çıktı O yüzden şekerimi olcmemi yazmamı soylediler.Önceden günde 6 kere şimdi gunde 2 kere kan sekerimi olcuyorum.Diyet yapmaya çalışıyorum ama son zamanlarda iştahım çok açık

Detayliya girecektin o nasıl geçti.

Selam kizlar19+3 haftalık olduk biz dunden beri karnım ağrıyo boyle cok değil ama rahatsiz edici sabah ta kasık ağrısıyla uyandım, bugun 2 kasığım da agrıyo sidetli bi ağrı değil arada ağrı girip brakıyo ilk defa ikisi ağrıyo normalde hep sağ ağrırdı 2 gun once kontrolum vardi hersey yolundaydi şimdi bu ağrılar neyin nesi sizde durumlar ne

Canım sen nerelerdesin, en son cvs yaptırmıştın sanki nasıl çıktı sonucun?
Canım sonucum daha yeni çıktı biliyo musun, o da ön sonuç hatta net sonuç da değil ama çok şükür olumsuz bir şey çıkmadı ön sonuçta. 19 haftalık olduk oğluşum iyi 2 gündür biraz çok ağrım oldu doktora gittim enfeksiyon olabilir dedi işte ilaç kullanacağım. Her şey yolunda çok şükür

O. Korku bende de var benim leke kahveye döndü ama tamamen de bitmedi Bi bitse ya 5 aya girdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…