Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Merhaba Banada 21-22 arası en uygun hafta dediler bende randevu aldım ikili testi kaçırdım detaylıya gidicez .Eğer imkan varsa iyi bir doktor önerebilirim

Bebek hareketlerini 2 gündür çok hissedemediğimi fark ettim. Gün içerisinde zaten çok hissetmezdim ağırlıklı olarak gece hissederdim anlam veremedim. Siz de hissetme durumları ne sıklıkla?

Bebek hareketlerini 2 gündür çok hissedemediğimi fark ettim. Gün içerisinde zaten çok hissetmezdim ağırlıklı olarak gece hissederdim anlam veremedim. Siz de hissetme durumları ne sıklıkla?
Ben hiç hissetmiyorum bi kere pıt gibi bişey olmuştu o kadar ama doktora gittiğimde iyiydiler ve baya da hareketlilerdi. Doktor dedi ki hergün hissedemezsin hatta bazen 3 günde hissedilmiyor. Ama 22. Haftadan sonra günde bi kaç kez hissetmelisin 24-25. Haftalarda ise 3 saate bir hissetmelisin

28. Haftadan sonra birkaç saatte saymak gerekiyor hareketleri, ben de takriben senin bildiğin gibi biliyorum. Ay ben çok erken hissetmeye başladım 15. haftadan itibaren o yüzden şaşırdım bu kadar hissedememeye yoksa normaldir bence de. Akşamı geceyi bekleyim ben takip edeyim bi uzanıp

Bende gram kıpırdama yok bi kere balon patlar gibi olmuştu oda hareket mi bilmiyorum

Senin ilerleyen zamanlarda çok güzel olur ikisi birden resmen iki tane balık
Ay inşallah canım çok hevesliyim bide burda etkilendim sanırım kaybeden oluyor ya korkuyorum özellikle dünden beri huzursuzum allahtan çarşamba günü kontrole gidiyorum

Ay inşallah canım çok hevesliyim bide burda etkilendim sanırım kaybeden oluyor ya korkuyorum özellikle dünden beri huzursuzum allahtan çarşamba günü kontrole gidiyorum
Aaaa hayır hayıııır hiç girme o psikolojiye her gebelik bebek farklı sen çok iyi biliyorsun bunu. Kendini üzme strese sokup

Aşkım aynısını yaşadım biliyorsun ben 3/4 gün hissedemedim sonra tekrar başladı 24 cü haftaya kadar gayet olağan bir durum diyor herkes . oğlun güçleniyor güçlensin daha net hissettirecek hareketlerini annesi

Aşkım bence de öyle yani bir sorun olduğunu allah korusun da düşünmüyorum 2-3 gündür zaten o kadar yoğun geçiyor ki günlerim belki hissetmiyor da olmayabilirim bu akşam umuyorum ki uzanacağım o zaman bir dana dikkat ederim artık tekme tokat hareket istiyorum hahahha

Canım ben de en son 14’ünde hissetmiştim şimdi senin yazdığını okuyunca biraz sıkıştırayım dedim 3 tane tekme yedim 4 gün sonra Azıcık dürt karnını böyle iyice içe doğru ve öksür bakalım. Rahatlarını bozmamız gerekiyo maalesef

Kızlar rutin çalışma hayatına devam eden var mı ? Ben Eminönü’nde çalışıyorum bilen bilir kalabalığını. Bazı günler nerdeyse 1 saat falan oturabiliyorum. Mağazamız 2 katlı ve devamlı merdiven inip çıkıyorum. Aşırı bacağa vuran bel ağrım oluyor. Ağrı benim için sorun değil, dinleniyorum ve geçiyor. Acaba bu bebeğime bir problem oluşturur mu? Düşüncelerinizi alabilir miyim ?

Şimdi daha yeni uzandım bakalım hissedecek miyim çok nazlandırdı kendini sıfır hareket anlamadım inşallah iyidir

Kızlar güzel bebiş kıyafeti satan sayfa öneriniz var mı çarşamba detaylıdan sonra yavaştan başlayayım diyorum zaten herseyi annemler alıyor bende bi kaç şey alırım

Bilmez miyim eminönü kalabalığını sen çok yorulursun in çık, in çık. Bebeğine bir zararı olacağını düşünmüyorum ağır kaldırmamaya dikkat edersen iyi olur hem bebek hem de kendi sağlığın için. Magnezyum takviyesi ağrılarına iyi gelebilir.

Ben çalışıyorum masabaşı benim işim ama çok hareketli bir yaşantım var sabahtan akşama kadar gerçekten pertim çıkıyor. Şu an bile yorgunluktan sağ kasığım ağrıyor böyle tuhaf bir sırt, bel ağrım var. İzinli günümde de ev işi bitmiyor. Hiçbir kadın tam anlamıyla dinlenemiyor ki…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…