Merhaba Banada 21-22 arası en uygun hafta dediler bende randevu aldım ikili testi kaçırdım detaylıya gidicez .Eğer imkan varsa iyi bir doktor önerebilirimKızlar detaylı randevularınızı aldınız mı? Kaç artı kaça aldınız acaba? Benim bayramdan sonra 22 hafta oluyor doktorum 22 haftayı öneririm dedi bayramdan sonra uzunca bir süre şehir dışında olacağım acaba 21+2 iken İstanbul’da mı yoksa 22+3 de İzmir de mi doktora randevu almalıyım kararsız kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum
Ben hiç hissetmiyorum bi kere pıt gibi bişey olmuştu o kadar ama doktora gittiğimde iyiydiler ve baya da hareketlilerdi. Doktor dedi ki hergün hissedemezsin hatta bazen 3 günde hissedilmiyor. Ama 22. Haftadan sonra günde bi kaç kez hissetmelisin 24-25. Haftalarda ise 3 saate bir hissetmelisinBebek hareketlerini 2 gündür çok hissedemediğimi fark ettim. Gün içerisinde zaten çok hissetmezdim ağırlıklı olarak gece hissederdim anlam veremedim. Siz de hissetme durumları ne sıklıkla?
28. Haftadan sonra birkaç saatte saymak gerekiyor hareketleri, ben de takriben senin bildiğin gibi biliyorum. Ay ben çok erken hissetmeye başladım 15. haftadan itibaren o yüzden şaşırdım bu kadar hissedememeye yoksa normaldir bence de. Akşamı geceyi bekleyim ben takip edeyim bi uzanıpBen hiç hissetmiyorum bi kere pıt gibi bişey olmuştu o kadar ama doktora gittiğimde iyiydiler ve baya da hareketlilerdi. Doktor dedi ki hergün hissedemezsin hatta bazen 3 günde hissedilmiyor. Ama 22. Haftadan sonra günde bi kaç kez hissetmelisin 24-25. Haftalarda ise 3 saate bir hissetmelisin
Bende gram kıpırdama yok bi kere balon patlar gibi olmuştu oda hareket mi bilmiyorum28. Haftadan sonra birkaç saatte saymak gerekiyor hareketleri, ben de takriben senin bildiğin gibi biliyorum. Ay ben çok erken hissetmeye başladım 15. haftadan itibaren o yüzden şaşırdım bu kadar hissedememeye yoksa normaldir bence de. Akşamı geceyi bekleyim ben takip edeyim bi uzanıp
Senin ilerleyen zamanlarda çok güzel olur ikisi birdenBende gram kıpırdama yok bi kere balon patlar gibi olmuştu oda hareket mi bilmiyorum
Ay inşallah canım çok hevesliyimSenin ilerleyen zamanlarda çok güzel olur ikisi birdenresmen iki tane balık
Aaaa hayır hayıııır hiç girme o psikolojiye her gebelik bebek farklı sen çok iyi biliyorsun bunu. Kendini üzme strese sokupAy inşallah canım çok hevesliyimbide burda etkilendim sanırım kaybeden oluyor ya korkuyorum özellikle dünden beri huzursuzum allahtan çarşamba günü kontrole gidiyorum
Aşkım aynısını yaşadım biliyorsun ben 3/4 gün hissedemedim sonra tekrar başladı 24 cü haftaya kadar gayet olağan bir durum diyor herkes .Bebek hareketlerini 2 gündür çok hissedemediğimi fark ettim. Gün içerisinde zaten çok hissetmezdim ağırlıklı olarak gece hissederdim anlam veremedim. Siz de hissetme durumları ne sıklıkla?
Aşkım bence de öyle yani bir sorun olduğunu allah korusun da düşünmüyorum 2-3 gündür zaten o kadar yoğun geçiyor ki günlerim belki hissetmiyor da olmayabilirim bu akşam umuyorum ki uzanacağım o zaman bir dana dikkat ederimAşkım aynısını yaşadım biliyorsun ben 3/4 gün hissedemedim sonra tekrar başladı 24 cü haftaya kadar gayet olağan bir durum diyor herkes .oğlun güçleniyor güçlensin daha net hissettirecek hareketlerini annesi
Oda doğru canım. Hayırlısıyla bi doğursaydık zamanındaAaaa hayır hayıııır hiç girme o psikolojiye her gebelik bebek farklı sen çok iyi biliyorsun bunu. Kendini üzme strese sokup
Ah amin aşkım aminnnnn sağlıklı şekilde tam zamanında gelsinler inşallahOda doğru canım. Hayırlısıyla bi doğursaydık zamanında
Cok uzuldum gercekten iyiki gitmissiniz doktora. Duam sizinle insallah mutlu bi sekilde ayrilirsiniz hastanedenKızlar sizden dua istiyorum lütfen bana dua edin hamilelerin duası kabul olur
Canım ben de en son 14’ünde hissetmiştim şimdi senin yazdığını okuyunca biraz sıkıştırayım dedim 3 tane tekme yedim 4 gün sonraBebek hareketlerini 2 gündür çok hissedemediğimi fark ettim. Gün içerisinde zaten çok hissetmezdim ağırlıklı olarak gece hissederdim anlam veremedim. Siz de hissetme durumları ne sıklıkla?
Şimdi daha yeni uzandım bakalım hissedecek miyim çok nazlandırdı kendini sıfır hareket anlamadımCanım ben de en son 14’ünde hissetmiştim şimdi senin yazdığını okuyunca biraz sıkıştırayım dedim 3 tane tekme yedim 4 gün sonraAzıcık dürt karnını böyle iyice içe doğru ve öksür bakalım. Rahatlarını bozmamız gerekiyo maalesef
Bilmez miyim eminönü kalabalığını sen çok yorulursun in çık, in çık. Bebeğine bir zararı olacağını düşünmüyorum ağır kaldırmamaya dikkat edersen iyi olur hem bebek hem de kendi sağlığın için. Magnezyum takviyesi ağrılarına iyi gelebilir.Kızlar rutin çalışma hayatına devam eden var mı ? Ben Eminönü’nde çalışıyorum bilen bilir kalabalığını. Bazı günler nerdeyse 1 saat falan oturabiliyorum. Mağazamız 2 katlı ve devamlı merdiven inip çıkıyorum. Aşırı bacağa vuran bel ağrım oluyor. Ağrı benim için sorun değil, dinleniyorum ve geçiyor. Acaba bu bebeğime bir problem oluşturur mu? Düşüncelerinizi alabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?