Ayy kuzum benim gözüm korktu simdi o sivi bendede var bir haftadr artti hatta şeffaf su gbi hafif bsyde geliyor iç camasirima senin baska bi belirtin varmiydi cok gecmis olsun Allah sifa versin umarim benimki norml akintidrVajinal ultrason yapıldı bebek iyi suyu da iyi ama 4 cm açılma var ve kese o açılmaya girmiş dedi doktor
Sen akintidan dolayimi acile gittin ne zamandr beri geliyor bu akinti canimValla bende şok oldum idrar sonuçlarım temiz ama 4 cm aciklik var diyo doktor o beyaz sıvı ondan galiba
Dualarımız seninle canım duzelicek inşallah hastanedesin emin ellerdesinKızlar sizden dua istiyorum lütfen bana dua edin hamilelerin duası kabul olur
Kızlar yatisim yapıldı 4 cm aciklik var dedi doktor
Çok geçmiş olsun ,hemen hastaneye gitmekle çok iyi yaptın.Allah inş kalıcı şifalar versin bebeğini zamanında kucağına al cnm.Kızlar sizden dua istiyorum lütfen bana dua edin hamilelerin duası kabul olur
Canım suyun gelmesi damla damla yada akıntıyla olan bişey değil bir anda bacak arana kadar alan bir sıvı. Yine korkun varsa eczaneden bir ped var onu al ne olduğu belli olurAyy kuzum benim gözüm korktu simdi o sivi bendede var bir haftadr artti hatta şeffaf su gbi hafif bsyde geliyor iç camasirima senin baska bi belirtin varmiydi cok gecmis olsun Allah sifa versin umarim benimki norml akintidr
Dualarim seninle ikinizin de sağlıkla hastaneden çıkış mesajini gormek nasip olsun insallah.Kızlar sizden dua istiyorum lütfen bana dua edin hamilelerin duası kabul olur
O nasil bisey canim hic bilmiyorum belli oluyrmu o petde ne sivisi olduguCanım suyun gelmesi damla damla yada akıntıyla olan bişey değil bir anda bacak arana kadar alan bir sıvı. Yine korkun varsa eczaneden bir ped var onu al ne olduğu belli olur
Evet canım adını unuttum eczaneye sorsan söyler sana. Ped gibi takıyorsun kırmızıya dönerse ped rengi amino sıvısı demek ama bişey olmazsa sorun yok demektirO nasil bisey canim hic bilmiyorum belli oluyrmu o petde ne sivisi oldugu
Canım demin bir türlü yazamadım site hata verdi. Senin bu kadar erken fark edip bir sorun olduğunu düşünüp hastaneye gitmen bile bebeğinin uzuuun hayırlı bir ömrü olduğuna delalet ve tabii senin deKızlar sizden dua istiyorum lütfen bana dua edin hamilelerin duası kabul olur
Seninde öyle bir endisen varsa en sağlıklısı doktora gitmek ..Ayy kuzum benim gözüm korktu simdi o sivi bendede var bir haftadr artti hatta şeffaf su gbi hafif bsyde geliyor iç camasirima senin baska bi belirtin varmiydi cok gecmis olsun Allah sifa versin umarim benimki norml akintidr
dualarimiz seninleKızlar sizden dua istiyorum lütfen bana dua edin hamilelerin duası kabul olur
Canım benim çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla atlatırsın bu dönemi. Sakinliğini koru biliyorum çok korktun ama sakin olman bebeğin için önemli. Hem dualarımız seninle.Valla bende şok oldum idrar sonuçlarım temiz ama 4 cm aciklik var diyo doktor o beyaz sıvı ondan galiba
Normalde randevume 10gun vardi kendi doktoruma randevu bulamadim yarina baska bi doktora aldim randevu nolur nolmz içime kurt düştü gideyim yinede.Seninde öyle bir endisen varsa en sağlıklısı doktora gitmek ..
Aslında hiç belirtim yok sadece su geliyordu iç bacaklarımı ıslatacak kadar ne ağrım var sizim bu şikayetler gittim doktora idrar temiz çıktı vajinal ultrason ile görüldüAyy kuzum benim gözüm korktu simdi o sivi bendede var bir haftadr artti hatta şeffaf su gbi hafif bsyde geliyor iç camasirima senin baska bi belirtin varmiydi cok gecmis olsun Allah sifa versin umarim benimki norml akintidr
anladim kuzum bi sorarim olmazsa yinede yarina baska doktora randevu aldim biraz endişelendim.Evet canım adını unuttum eczaneye sorsan söyler sana. Ped gibi takıyorsun kırmızıya dönerse ped rengi amino sıvısı demek ama bişey olmazsa sorun yok demektir
Canım benim çok teşekkür ederim güzel duaların için ayrıca teşekkür ederim.Canım demin bir türlü yazamadım site hata verdi. Senin bu kadar erken fark edip bir sorun olduğunu düşünüp hastaneye gitmen bile bebeğinin uzuuun hayırlı bir ömrü olduğuna delalet ve tabii senin deKalbini ferah tut eskisi gibi kuş uçmaz kervan geçmez köylerde değiliz elhamdulillah her şeyin çaresi var ulaşabiliyoruz tedaviye Bir an önce sağlıkla çıkarsın inşallah
En iyisini yaptın canım doktor en iyisini biliranladim kuzum bi sorarim olmazsa yinede yarina baska doktora randevu aldim biraz endişelendim.
Sen agir filan kaldrmadin degilmi canimAslında hiç belirtim yok sadece su geliyordu iç bacaklarımı ıslatacak kadar ne ağrım var sizim bu şikayetler gittim doktora idrar temiz çıktı vajinal ultrason ile görüldü
10gun sonra detayliya gidicektim ama o kadar beklemek istemiyorum en azindan içim rahat olur .En iyisini yaptın canım doktor en iyisini bilir
İnşallah sağ salim çıkacaksınız ben inanıyorumAslında hiç belirtim yok sadece su geliyordu iç bacaklarımı ıslatacak kadar ne ağrım var sizim bu şikayetler gittim doktora idrar temiz çıktı vajinal ultrason ile görüldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?