Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Vajinal ultrason yapıldı bebek iyi suyu da iyi ama 4 cm açılma var ve kese o açılmaya girmiş dedi doktor
Ayy kuzum benim gözüm korktu simdi o sivi bendede var bir haftadr artti hatta şeffaf su gbi hafif bsyde geliyor iç camasirima senin baska bi belirtin varmiydi cok gecmis olsun Allah sifa versin umarim benimki norml akintidr

Ayy kuzum benim gözüm korktu simdi o sivi bendede var bir haftadr artti hatta şeffaf su gbi hafif bsyde geliyor iç camasirima senin baska bi belirtin varmiydi cok gecmis olsun Allah sifa versin umarim benimki norml akintidr
Canım suyun gelmesi damla damla yada akıntıyla olan bişey değil bir anda bacak arana kadar alan bir sıvı. Yine korkun varsa eczaneden bir ped var onu al ne olduğu belli olur

O nasil bisey canim hic bilmiyorum belli oluyrmu o petde ne sivisi oldugu
Evet canım adını unuttum eczaneye sorsan söyler sana. Ped gibi takıyorsun kırmızıya dönerse ped rengi amino sıvısı demek ama bişey olmazsa sorun yok demektir

Kızlar sizden dua istiyorum lütfen bana dua edin hamilelerin duası kabul olur
Canım demin bir türlü yazamadım site hata verdi. Senin bu kadar erken fark edip bir sorun olduğunu düşünüp hastaneye gitmen bile bebeğinin uzuuun hayırlı bir ömrü olduğuna delalet ve tabii senin de Kalbini ferah tut eskisi gibi kuş uçmaz kervan geçmez köylerde değiliz elhamdulillah her şeyin çaresi var ulaşabiliyoruz tedaviye Bir an önce sağlıkla çıkarsın inşallah

Seninde öyle bir endisen varsa en sağlıklısı doktora gitmek ..

Aslında hiç belirtim yok sadece su geliyordu iç bacaklarımı ıslatacak kadar ne ağrım var sizim bu şikayetler gittim doktora idrar temiz çıktı vajinal ultrason ile görüldü

Evet canım adını unuttum eczaneye sorsan söyler sana. Ped gibi takıyorsun kırmızıya dönerse ped rengi amino sıvısı demek ama bişey olmazsa sorun yok demektir
anladim kuzum bi sorarim olmazsa yinede yarina baska doktora randevu aldim biraz endişelendim.

Canım benim çok teşekkür ederim güzel duaların için ayrıca teşekkür ederim.

Aslında hiç belirtim yok sadece su geliyordu iç bacaklarımı ıslatacak kadar ne ağrım var sizim bu şikayetler gittim doktora idrar temiz çıktı vajinal ultrason ile görüldü
Sen agir filan kaldrmadin degilmi canim
Bu arada aciklik icin ne yapacaklar bisey soyledilermi Rabbim şifa versin canim.

İnşallah sağ salim çıkacaksınız ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…