Ben zara, h&m, e-bebek ve little gusto var oradan kıyafet alışverişi yaptım canım. Ek olarak trendyol favorilerim dolu trendyoldan da bakabilirsin. Bir de daha alışveriş yapma fırsatım olmadı ama bakıyorum ilkimbebe var. Benim bildiklerim bunlar aklıma geldikçe ekleme yaparımKızlar güzel bebiş kıyafeti satan sayfa öneriniz var mı çarşamba detaylıdan sonra yavaştan başlayayım diyorum zaten herseyi annemler alıyor bende bi kaç şey alırım
O son cümlen beni bi uzaklara daldırdıBilmez miyim eminönü kalabalığını sen çok yorulursun in çık, in çık. Bebeğine bir zararı olacağını düşünmüyorum ağır kaldırmamaya dikkat edersen iyi olur hem bebek hem de kendi sağlığın için. Magnezyum takviyesi ağrılarına iyi gelebilir.
Ben çalışıyorum masabaşı benim işim ama çok hareketli bir yaşantım var sabahtan akşama kadar gerçekten pertim çıkıyor. Şu an bile yorgunluktan sağ kasığım ağrıyor böyle tuhaf bir sırt, bel ağrım var. İzinli günümde de ev işi bitmiyor. Hiçbir kadın tam anlamıyla dinlenemiyor ki…
Trendyolda bondberro, ohlalakoala ve vauva’nın kumaşları çok kaliteli. BakabilirsinKızlar güzel bebiş kıyafeti satan sayfa öneriniz var mı çarşamba detaylıdan sonra yavaştan başlayayım diyorum zaten herseyi annemler alıyor bende bi kaç şey alırım
Yazarken beni de bir miktar üzdüO son cümlen beni bi uzaklara daldırdıAğır kaldırma konusuna dikkat etmeye çalışıyorum ama dediğim gibi ayakta kalmaya çare yok.. Magnezyumu bir dahaki kontrolde mutlaka isteyeceğim o aklımda Uzun süre oturmanın da bu arada değişik bir yorgunluğu var aslında masa başı diyip geçmemek lazım. Geçen bi seminere katıldım sadece 2 saat falan oturdum aynı pozisyonda. Sırtım komple tutulmuştu yani sık sık bi kalkıp tur atmak lazım sanırım imkan varsa. Kolaylık diliyorum hepimize
Tamam kuzum teşekkürler aklına geldikçe yaz da banada fikir olsunBen zara, h&m, e-bebek ve little gusto var oradan kıyafet alışverişi yaptım canım. Ek olarak trendyol favorilerim dolu trendyoldan da bakabilirsin. Bir de daha alışveriş yapma fırsatım olmadı ama bakıyorum ilkimbebe var. Benim bildiklerim bunlar aklıma geldikçe ekleme yaparım
Teşekkür ederim canım bakayım bendeTrendyolda bondberro, ohlalakoala ve vauva’nın kumaşları çok kaliteli. Bakabilirsin
Bende sendenim +4 kilo ile devamKilo alımlarınız nasıl gidiyor ben hızlı kilo alanlardanim 18. Haftaya + 4 kilo ile girmiş bulunmaktayım sağlık problemlerinden dolayı pek kafaya takmiyorum sağlıcakla doğsun yeter ama sizlerde durumlar nasil merak ettim
Birşey olmaz canım inşallahKızlar ben fark etmeden küflü ekmek yemişim hem kahvaltıda hem akşam yemeğinde ve şu an çok korkuyorum bir şey olur mu
Tabi olur, Cenk gezer düşünüyorum İzmir deMerhaba Banada 21-22 arası en uygun hafta dediler bende randevu aldım ikili testi kaçırdım detaylıya gidicez .Eğer imkan varsa iyi bir doktor önerebilirim
20. Hafta +6 kiloKilo alımlarınız nasıl gidiyor ben hızlı kilo alanlardanim 18. Haftaya + 4 kilo ile girmiş bulunmaktayım sağlık problemlerinden dolayı pek kafaya takmiyorum sağlıcakla doğsun yeter ama sizlerde durumlar nasil merak ettim
Dualarım seninle, inşallah sağlıkla bebeğini olması gereken zamanda kucağını alırsınKızlar hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun. Sizi de etkilememek adina çok bisey yazmak istemiyorum. Sadece bu sabahki kontrolümde açılmanın bi tik büyüdüğünü söyledi doktor. Progestan fitil antibiyotik serumlar veriyorlar 1 hafta daha hastanedeyim sanırım şuan için ağrı sancı hicbisey yok gunluk hayatımdaki gibiyim. Vajinal ultrasonu ihmal etmeyin. Benim idrar kan temiz çıktı karindan ultrasonda bebek iyi plasenta iyiydi. Vajinal ultrason ile görüldü açılma. İhmale gelmicek şeyler bunlar inşallah bebeğim zamanında doğar.
Sanki akşamları uzanınca hissetiyorum yavaş yavaş, doktoruma cuma günü sordum iki haftaya kadar hissedersin dedi canım, ultrasonda çok hareketli ama ben hissetmedimBebek hareketlerini 2 gündür çok hissedemediğimi fark ettim. Gün içerisinde zaten çok hissetmezdim ağırlıklı olarak gece hissederdim anlam veremedim. Siz de hissetme durumları ne sıklıkla?
Canım ben bişey olcağını sanmıyorum, her hangi hissettiğin farklılık var mı ? Ama yine de doktora sormakta fayda varKızlar ben fark etmeden küflü ekmek yemişim hem kahvaltıda hem akşam yemeğinde ve şu an çok korkuyorum bir şey olur mu
Birşey olmaz canım inşallah
Canım ben bişey olcağını sanmıyorum, her hangi hissettiğin farklılık var mı ? Ama yine de doktora sormakta fayda var
Zorlama midenide ama birşey olmaz inşallah plasenta güvenli ve sağlıklı gıdaları seçiyor diye bir kaç kez video izlemiştimİnşallah bir şey olmaz çok korkuyorum, doktorum bu saatte mesajıma cevap vermez sabah erkenden sorucam. 2 sandviç ekmeği yedim, 1 2 lokma olmadığı için çok korkuyorum, yeni yedim sayılır belirti henüz yok kusmaya çalıştım kusamadım da
Ben çalışıyorum canım ama masa başı ofis benimki, sen sürekli ayaktaysan normalde zaten yorucu bir iş gebelikte iki katı yorucudur tahmin edebiliyorum. Günde 7.5 saatten fazla çalıştıramazlar seni buna göre ayarladınız saatlerini dimi? Yasal hakkın çünküKızlar rutin çalışma hayatına devam eden var mı ? Ben Eminönü’nde çalışıyorum bilen bilir kalabalığını. Bazı günler nerdeyse 1 saat falan oturabiliyorum. Mağazamız 2 katlı ve devamlı merdiven inip çıkıyorum. Aşırı bacağa vuran bel ağrım oluyor. Ağrı benim için sorun değil, dinleniyorum ve geçiyor. Acaba bu bebeğime bir problem oluşturur mu? Düşüncelerinizi alabilir miyim ?
İyidir iyidir merak etme daha çok küçücükler o yüzden her gün hissetmiyoruz bak benim de 4 gün olmuştu biraz sıkıştırınca üf ne var gibisinden baya bir kıpırdandı sonraŞimdi daha yeni uzandım bakalım hissedecek miyim çok nazlandırdı kendini sıfır hareket anlamadıminşallah iyidir
Canım tinylamb’e bayıldım ben hepsiburadadan almıştım. Zıbınları o kadar güzel ki böyle yanağıma koyup yatasım geldi bayıldım kumaş kalitesine, Carter’s bile öyle değil o markadan da var normalde. E bebek’in kumaş kalitesini beğenmedim o yüzden ordan zıbın atlet çorap vb şeyler dışında bir şey almayı düşünmüyorum. Cigit’in de tüm ürünleri ve müslinleri çok güzel 2 battaniyem var ordan daha da almayı düşünüyorum indirim kovalıyorum. Bunlar dışında H&M zaten bence bir numara kumaş kalite güzellik ve kullanışlılık açısından. İndirimleri takip et çok faydalı oluyorKızlar güzel bebiş kıyafeti satan sayfa öneriniz var mı çarşamba detaylıdan sonra yavaştan başlayayım diyorum zaten herseyi annemler alıyor bende bi kaç şey alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?