Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Kızlar güzel bebiş kıyafeti satan sayfa öneriniz var mı çarşamba detaylıdan sonra yavaştan başlayayım diyorum zaten herseyi annemler alıyor bende bi kaç şey alırım
Ben zara, h&m, e-bebek ve little gusto var oradan kıyafet alışverişi yaptım canım. Ek olarak trendyol favorilerim dolu trendyoldan da bakabilirsin. Bir de daha alışveriş yapma fırsatım olmadı ama bakıyorum ilkimbebe var. Benim bildiklerim bunlar aklıma geldikçe ekleme yaparım

Son düzenleme:
O son cümlen beni bi uzaklara daldırdı Ağır kaldırma konusuna dikkat etmeye çalışıyorum ama dediğim gibi ayakta kalmaya çare yok.. Magnezyumu bir dahaki kontrolde mutlaka isteyeceğim o aklımda Uzun süre oturmanın da bu arada değişik bir yorgunluğu var aslında masa başı diyip geçmemek lazım. Geçen bi seminere katıldım sadece 2 saat falan oturdum aynı pozisyonda. Sırtım komple tutulmuştu yani sık sık bi kalkıp tur atmak lazım sanırım imkan varsa. Kolaylık diliyorum hepimize

Yazarken beni de bir miktar üzdü canım kadınlar Magnezyum gerçekten çok muhteşem bir şey baş ağrısı sorununu dahi çözüyor istikrarlı şekilde kullanılırsa. Bacak, sırt, bel, eklem dahil. Umarım ağrılarına iyi gelir şifa olur
Masabaşı kan dolaşımını çok etkiliyor el, ayak uyuşuyor gözler gidiyor, sırt ve boyun bölgesini hiç söylemiyorum ama ne yapalım yapacak bir şey yok. Her meslek dalının gerçekten zorluğu var kolay iş yok. Hepimizin rabbim yardımcısı olsun

Tamam kuzum teşekkürler aklına geldikçe yaz da banada fikir olsun

Kızlar ben fark etmeden küflü ekmek yemişim hem kahvaltıda hem akşam yemeğinde ve şu an çok korkuyorum bir şey olur mu

20. Hafta +6 kilo 55 dim 61 oldum

Dualarım seninle, inşallah sağlıkla bebeğini olması gereken zamanda kucağını alırsın

Bebek hareketlerini 2 gündür çok hissedemediğimi fark ettim. Gün içerisinde zaten çok hissetmezdim ağırlıklı olarak gece hissederdim anlam veremedim. Siz de hissetme durumları ne sıklıkla?
Sanki akşamları uzanınca hissetiyorum yavaş yavaş, doktoruma cuma günü sordum iki haftaya kadar hissedersin dedi canım, ultrasonda çok hareketli ama ben hissetmedim 20. Hafta

Kızlar ben fark etmeden küflü ekmek yemişim hem kahvaltıda hem akşam yemeğinde ve şu an çok korkuyorum bir şey olur mu
Canım ben bişey olcağını sanmıyorum, her hangi hissettiğin farklılık var mı ? Ama yine de doktora sormakta fayda var

Birşey olmaz canım inşallah

Canım ben bişey olcağını sanmıyorum, her hangi hissettiğin farklılık var mı ? Ama yine de doktora sormakta fayda var

İnşallah bir şey olmaz çok korkuyorum, doktorum bu saatte mesajıma cevap vermez sabah erkenden sorucam. 2 sandviç ekmeği yedim, 1 2 lokma olmadığı için çok korkuyorum, yeni yedim sayılır belirti henüz yok kusmaya çalıştım kusamadım da

Zorlama midenide ama birşey olmaz inşallah plasenta güvenli ve sağlıklı gıdaları seçiyor diye bir kaç kez video izlemiştim

Ben çalışıyorum canım ama masa başı ofis benimki, sen sürekli ayaktaysan normalde zaten yorucu bir iş gebelikte iki katı yorucudur tahmin edebiliyorum. Günde 7.5 saatten fazla çalıştıramazlar seni buna göre ayarladınız saatlerini dimi? Yasal hakkın çünkü

Şimdi daha yeni uzandım bakalım hissedecek miyim çok nazlandırdı kendini sıfır hareket anlamadım inşallah iyidir
İyidir iyidir merak etme daha çok küçücükler o yüzden her gün hissetmiyoruz bak benim de 4 gün olmuştu biraz sıkıştırınca üf ne var gibisinden baya bir kıpırdandı sonra
Kızlar güzel bebiş kıyafeti satan sayfa öneriniz var mı çarşamba detaylıdan sonra yavaştan başlayayım diyorum zaten herseyi annemler alıyor bende bi kaç şey alırım
Canım tinylamb’e bayıldım ben hepsiburadadan almıştım. Zıbınları o kadar güzel ki böyle yanağıma koyup yatasım geldi bayıldım kumaş kalitesine, Carter’s bile öyle değil o markadan da var normalde. E bebek’in kumaş kalitesini beğenmedim o yüzden ordan zıbın atlet çorap vb şeyler dışında bir şey almayı düşünmüyorum. Cigit’in de tüm ürünleri ve müslinleri çok güzel 2 battaniyem var ordan daha da almayı düşünüyorum indirim kovalıyorum. Bunlar dışında H&M zaten bence bir numara kumaş kalite güzellik ve kullanışlılık açısından. İndirimleri takip et çok faydalı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…