Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sabah iki doz ciğer geliştirici yapıldı, tutabildiğimiz kadar tutalım dedi. Şuan kilo 1820 . Kilosu gayet iyi dedi. Ama çok erken daha hayırlısı olsun umarım sağlıkla zamanında gelir. Haftaya tekrar gideceğim
Benimde vardı protein kaçağı. O kadar kafama takmıştım preklemsi miyim acaba diye
Sonra ilaçlarla geçti çok şükür seninkide geçer eminimmm
Evet attım yorgunluğu ama çok ağırlaştım bebek beni zorluyo artık son haftalar
Hanımlar merhaba, biberonların numara şeklinde ağzı oluyormuş ben almadım ayrıyeten o ağızlardan hemen almak lazım mı doğdukları zaman da alınır mı? Mehlika
bir gelişme var mı canım
Hanımlar merhaba, biberonların numara şeklinde ağzı oluyormuş ben almadım ayrıyeten o ağızlardan hemen almak lazım mı doğdukları zaman da alınır mı? Mehlika
bir gelişme var mı canım
Söyle canım aldığın biberon yeni doğan olarak satılıyor sonra büyüdükçe emzik başlıkları ayrı satılıyor +3 +6 gibi hemen almana gerek yok canım büyüyünce alırsın
bir gelişme var mı canım
bir gelişme var mı canım
Evet canım aylsds göre numaralandırılmış oluyor biberonlar. Mesela 0-1 ay . 1-3 ay . 3-6 ay gibi.
Yavaş akış, orta akış, hızlı akış diye açıklamaları olur. Kimisinde artı kolik sancı önleyici aparat olur, hava yutmasın diye. Meme reddi yapma olasılığı en az olan başlıklar var ama her ihtimale karşı bebeğin henüz emme refleksi olmadığından dolayı hastane çantasına biberon ve emzik koymayın diyorlar, onlara alışıp meme reddi yaşamasın diye. Memeden etmezse ilk başta
Kaşık biberon, şırınga, veya emd yöntemini(sonda boru ile besleme) öneriyorlar
Canım meyveyi çıkart hayatından o da sabahı etkiliyor olabilir ben katiyen meyve ve ekmek yiyemiyorum. Sadece dondurulmuş kırmızı meyve tüketiyorum o da smoothie içinde çıkartmıyor şekerimi. Ama gece 3-4 yk yoğurt yeterli.
Ayaklarım yanmıyor ben sadece çok tuvalete kalkıyorum gece uykumda sorun yok balım Esmoss60