Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Ne kadara yaptirdin canim ben isimli yaptirmadim Yaptirsammi diye düşünüyorum böyle gördükçe hevesleniyorum :)
900e yaptırdım canım birde kargo alıcı ödemeli 1040a gelmiş oldu ben ilk oğlumda da yaptırmıştım anı kalıyor

İnşallah herşey yolunda gider canım. Ya Mubdi ve ya Rakip esmalarını çekebilirsiniz, içiniz rahatlasın diye

Ne tür ilaçlar kullandınız acaba

Söyle canım aldığın biberon yeni doğan olarak satılıyor sonra büyüdükçe emzik başlıkları ayrı satılıyor +3 +6 gibi hemen almana gerek yok canım büyüyünce alırsın

Yatıyorum canım çok şükür ki dünle aynı durumdayım kötüye gitmedi şu an

İnşallah böyle devam eder biraz daha yanında kim kalıyor canım
Tekim canım doğumhane katında olduğum için tekim de çok şükür birine ihtiyacım yok, perinatoloji servisi olsa eşler kalabiliyor da burası doğumhane

Tekim canım doğumhane katında olduğum için tekim de çok şükür birine ihtiyacım yok, perinatoloji servisi olsa eşler kalabiliyor da burası doğumhane
Ay iyi ihtiyacın yoksa

Evet canım aylsds göre numaralandırılmış oluyor biberonlar. Mesela 0-1 ay . 1-3 ay . 3-6 ay gibi.
Yavaş akış, orta akış, hızlı akış diye açıklamaları olur. Kimisinde artı kolik sancı önleyici aparat olur, hava yutmasın diye. Meme reddi yapma olasılığı en az olan başlıklar var ama her ihtimale karşı bebeğin henüz emme refleksi olmadığından dolayı hastane çantasına biberon ve emzik koymayın diyorlar, onlara alışıp meme reddi yaşamasın diye. Memeden etmezse ilk başta
Kaşık biberon, şırınga, veya emd yöntemini(sonda boru ile besleme) öneriyorlar

Canım meyveyi çıkart hayatından o da sabahı etkiliyor olabilir ben katiyen meyve ve ekmek yiyemiyorum. Sadece dondurulmuş kırmızı meyve tüketiyorum o da smoothie içinde çıkartmıyor şekerimi. Ama gece 3-4 yk yoğurt yeterli.

Ayaklarım yanmıyor ben sadece çok tuvalete kalkıyorum gece uykumda sorun yok balım Esmoss60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…