Bakalım sen yarın bebişlerini göreceksin ayy çok güzelEvet ondan da olabilir seninde hassas şansınıza ya kıyamam ama çok şükür suan için hersey yolunda bu sefer şanslısın gidip kontrole görüyorsun uzunluğunu en kötüsü Sekrajla bile götürürsün son haftalara kadar. Arkadaşım da sekraj oldu suan 27. Haftada gayet iyi gidiyor onunda ilk bebişi cennette
Hormoneldirde aşkım seninkiler başladımı kıpırdamaya ?Bende normalde hastaneye gidene kadar olmuyor ama 3-4 gündür moralsizim anlamadım
Türkiyedeki bu sisteme bayılıyorum biz randevuyu 4 hafta önceden belirliyoruzKızlar valla ben de duramadım cuma gününe randevu aldım. Haftaya salıya kadar bekleyemiycem çok özledim görmem lazım ilk defa böyle oldum. Müsait olamadım olsaydım bugün gitcektim o derece geldiler bana hajsj sinirlerim bozuldu
Bana da annem almıştı hastane çıkışını bembeyaz kar gibi giyinsin minnoşum bir de e bebekten almıştık hastane çıkışı güzel denk getirmiştik onun kumaş yapısınıOyy tabii ki insan arada bir anne ben burdayım desin istiyorMerak etme zamanla artacak inşallah öyle ki uyutmayacaklar bizi
Ben henüz hastane çıkışı almadım İstanbul’dayım Eminönü Havuzlu Han’a bakıcam bi, bayağı bir şey var orda
Aşkım yarına da vardı kaçırdım iş yoğunluğundan gerçekten ben de Türkiye’de tek sağlık sistemine hayranım. Kuzenlerimden ve eşimin kuzenlerinden biliyorum İngiltere’de falan perperişan randevu sistemleri hep Türkiye’ye geliyorlarTürkiyedeki bu sisteme bayılıyorum biz randevuyu 4 hafta önceden belirliyoruz
Ya ondan değilde acil birşeyde almanyada alıyor ama keyfi almak istemiyorlarAşkım yarına da vardı kaçırdım iş yoğunluğundan gerçekten ben de Türkiye’de tek sağlık sistemine hayranım. Kuzenlerimden ve eşimin kuzenlerinden biliyorum İngiltere’de falan perperişan randevu sistemleri hep Türkiye’ye geliyorlar
Aciliyet başka aşkitom örnek verecek olursam bi hastalık için gün veriyor işte ameliyat, tedavi vs hep o yüzden buraya geliyorlar.Ya ondan değilde acil birşeyde almanyada alıyor ama keyfi almak istemiyorlaryoksa ben 3 haftada bir gitmek isterdim . 4 hafta çok uzun geliyor gerçekten . Ben ilk haftalar 7 ci haftaya kadar 4 + dan her hafta girdim tüp bebek hastası olduğum için doktorum kıyamıyordu ama sonra 2 haftaya sonrada 4 haftaya çıkardık mecburen
Öyle ya çok güzel hemde detaylı olduğu için uzun uzun görecemBakalım sen yarın bebişlerini göreceksin ayy çok güzel
Sanırım hepimiz aynı şeyi yaşıyoruzKızlar valla ben de duramadım cuma gününe randevu aldım. Haftaya salıya kadar bekleyemiycem çok özledim görmem lazım ilk defa böyle oldum. Müsait olamadım olsaydım bugün gitcektim o derece geldiler bana hajsj sinirlerim bozuldu
Ben bu sabah itibariyle kendimi deli ettim dün annemi eşimi de dellendirdim durduk yerde içlerine sıkıntı soktum bebeği hissetmiyorum niye hareket etmiyor diye diyeSanırım hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz
Bende babama söyleyip duruyorum zaten çok panikler daha da panik oluyor herseye kalk hastaneye gidelim diyorBen bu sabah itibariyle kendimi deli ettim dün annemi eşimi de dellendirdim durduk yerde içlerine sıkıntı soktum bebeği hissetmiyorum niye hareket etmiyor diye diyeyani normal evet biliyorum bu dönemde bunu düşünmem ama her gece hissettiğim şeyi hissedemeyince kafamda 28383838 senaryo dönüyor. Kendimi daha da deli etmemek adına doktora gidicem + olarak hepimiz annelik içgüdüsünü iyi yaşıyoruz
Doğunca düşünemiyorum kaplan gibi oluruz koruyacağız diyeBende babama söyleyip duruyorum zaten çok panikler daha da panik oluyor herseye kalk hastaneye gidelim diyorbide bu hareketimi ne bilmiyorum tam vajına üstümde karnımın altında bir pıt diye baloncuk patladı dünde bugünde hareket nasıl onuda bilmiyorum diye anlamıyorum annelik daha doğurmadan bize yüklendi muhtemelen doğarsa fanusa koyar saklarım
Doğsalar da sevsem ya çok heyecanlıDoğunca düşünemiyorum kaplan gibi oluruz koruyacağız diyeharekettir oooo pıtpıt işte
Ben geçen hafta gittim Havuzlu Han’a. Bahsetmiştim zaten burda çalışıyorum. Ayy delirirsin çok güzel şeyler vardı ve trendyola göre falan aşırı uygunOyy tabii ki insan arada bir anne ben burdayım desin istiyorMerak etme zamanla artacak inşallah öyle ki uyutmayacaklar bizi
Ben henüz hastane çıkışı almadım İstanbul’dayım Eminönü Havuzlu Han’a bakıcam bi, bayağı bir şey var orda
Aşkım evet hani 5 dakikada olsa görmek çok rahatlatıyor ama gün içerisinde hareketleri çoğalsa bizde rahatlarız 4 haftada bekleriz sonraAciliyet başka aşkitom örnek verecek olursam bi hastalık için gün veriyor işte ameliyat, tedavi vs hep o yüzden buraya geliyorlar.
4 haftada yani maşallah iyi bilirim beklemeyi 3-4 hafta bekleyip duruyorum cinnet geliyor artık bi 5 dk görsem yetcem yaniinsan merak ediyor
Hiç sorma kuşum ya kesinlikle katılıyorum balım. İyi olsunlar üzmesinler bixiAşkım evet hani 5 dakikada olsa görmek çok rahatlatıyor ama gün içerisinde hareketleri çoğalsa bizde rahatlarız 4 haftada bekleriz sonra
Ayy ne güzelBana da annem almıştı hastane çıkışını bembeyaz kar gibi giyinsin minnoşum bir de e bebekten almıştık hastane çıkışı güzel denk getirmiştik onun kumaş yapısınıinsanın aldıkça alası geliyor ekonomim çöktü benim bu ay duramıyorum
Yaa çok sevindim balon olmasından korkuyodum valla hani öyle olur ya adını çok duyarsın da gidince fos çıkarBen geçen hafta gittim Havuzlu Han’a. Bahsetmiştim zaten burda çalışıyorum. Ayy delirirsin çok güzel şeyler vardı ve trendyola göre falan aşırı uygunBen bir sürü battaniye falan da aldım bak aklında bulunsun ihtiyaç varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?