Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Bakalım sen yarın bebişlerini göreceksin ayy çok güzel

Kızlar valla ben de duramadım cuma gününe randevu aldım. Haftaya salıya kadar bekleyemiycem çok özledim görmem lazım ilk defa böyle oldum. Müsait olamadım olsaydım bugün gitcektim o derece geldiler bana hajsj sinirlerim bozuldu

Türkiyedeki bu sisteme bayılıyorum biz randevuyu 4 hafta önceden belirliyoruz

Bana da annem almıştı hastane çıkışını bembeyaz kar gibi giyinsin minnoşum bir de e bebekten almıştık hastane çıkışı güzel denk getirmiştik onun kumaş yapısını insanın aldıkça alası geliyor ekonomim çöktü benim bu ay duramıyorum

Türkiyedeki bu sisteme bayılıyorum biz randevuyu 4 hafta önceden belirliyoruz
Aşkım yarına da vardı kaçırdım iş yoğunluğundan gerçekten ben de Türkiye’de tek sağlık sistemine hayranım. Kuzenlerimden ve eşimin kuzenlerinden biliyorum İngiltere’de falan perperişan randevu sistemleri hep Türkiye’ye geliyorlar

Ya ondan değilde acil birşeyde almanyada alıyor ama keyfi almak istemiyorlar yoksa ben 3 haftada bir gitmek isterdim . 4 hafta çok uzun geliyor gerçekten . Ben ilk haftalar 7 ci haftaya kadar 4 + dan her hafta girdim tüp bebek hastası olduğum için doktorum kıyamıyordu ama sonra 2 haftaya sonrada 4 haftaya çıkardık mecburen

Aciliyet başka aşkitom örnek verecek olursam bi hastalık için gün veriyor işte ameliyat, tedavi vs hep o yüzden buraya geliyorlar.

4 haftada yani maşallah iyi bilirim beklemeyi 3-4 hafta bekleyip duruyorum cinnet geliyor artık bi 5 dk görsem yetcem yani insan merak ediyor

Sanırım hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz

Sanırım hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz
Ben bu sabah itibariyle kendimi deli ettim dün annemi eşimi de dellendirdim durduk yerde içlerine sıkıntı soktum bebeği hissetmiyorum niye hareket etmiyor diye diye yani normal evet biliyorum bu dönemde bunu düşünmem ama her gece hissettiğim şeyi hissedemeyince kafamda 28383838 senaryo dönüyor. Kendimi daha da deli etmemek adına doktora gidicem + olarak hepimiz annelik içgüdüsünü iyi yaşıyoruz

Bende babama söyleyip duruyorum zaten çok panikler daha da panik oluyor herseye kalk hastaneye gidelim diyor bide bu hareketimi ne bilmiyorum tam vajına üstümde karnımın altında bir pıt diye baloncuk patladı dünde bugünde hareket nasıl onuda bilmiyorum diye anlamıyorum annelik daha doğurmadan bize yüklendi muhtemelen doğarsa fanusa koyar saklarım

Doğunca düşünemiyorum kaplan gibi oluruz koruyacağız diye harekettir oooo pıtpıt işte

Ben geçen hafta gittim Havuzlu Han’a. Bahsetmiştim zaten burda çalışıyorum. Ayy delirirsin çok güzel şeyler vardı ve trendyola göre falan aşırı uygun Ben bir sürü battaniye falan da aldım bak aklında bulunsun ihtiyaç varsa

Aşkım evet hani 5 dakikada olsa görmek çok rahatlatıyor ama gün içerisinde hareketleri çoğalsa bizde rahatlarız 4 haftada bekleriz sonra

Ayy ne güzel Bebeğin ilk kıyafetini beyaz giydirmek sünnetmiş diye okudum bi yerde doğruluğunu araştırmadım ama yine de o niyetle beyaz alıcam ben de hastane çıkışını Sorma ya ben şu 2 ayda aldıklarımın hesabını çıkarsam sonuca bakamam herhalde ama hala da alasım geliyor Feda olsun minik balıklara

Yaa çok sevindim balon olmasından korkuyodum valla hani öyle olur ya adını çok duyarsın da gidince fos çıkar O zaman ben şimdilik ara vereyim alışverişe oraya saklayayım paramı Özellikle önereceğin bi mağaza kaldı mı aklında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…