Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Ben ben ben iki gebelikte de asla bitmeyen bi enfeksiyon var artık antibiyotik bile fayda etmiyor protein çıktı Tansiyon takibi yapıyorum bakteri uredi antibiyotik yazdı eritrosit lökosit yüksek idrarda kan var dedi böbreğe bakıldı ben alıştım artik

Ben de coraspirin kullanıyordum tedaviye başladığımdan doğum yaptığım güne kadar sa kullandım. Doktorum 34. Haftaya kadar kullanıyoruz gerekirse doğuma kadar da kullanılıyor dedi
Bana da 34. Haftaya kadar devam edeceğiz dedi dokror

Bebekleriniz günde kac kere toplanıp size sıkıntı veriyor benim gün içinde ara ara hep yapıyor sıkıyor kendini birkaç saniye sonra gevsiyor
Son 3-4 gündür çok sık yaşıyorum yani 34.hafta güncellemesi de bu sanırım benim için. Günde belki 15 defa yaşıyorumdur. Çoğunlukla ağrı sızı yok ve düzenli değil o yüzden yalancı kasılma diye takmadım bana bi zararı yok. Ama bu bebek toplanması değil bir rahim kasılması olduğu için bebeğim içerde sıkışıyormuş yani rahim küçülüp kasılıp onu sıkıştırıyormuş gibi hissediyorum ve bu beni rahatsız ediyor hemen gevşetmek istiyorum o yüzden

ay insanı nasıl strese sokan bişeyy, çişimi tutarsam bebeğe bulaşır diye dakika başı tuvalete gidiyorum azcık gelse bile hamilelikte akıl ve mantık cidden offline oluyor

Benim 31 hafta ve hemen hemen 2 haftadır sık yasiyirum dediğin gibi günde 10dan fazla olduğu oluyor

Ay çok heyecanlandım okurken sağlıkla olsun inşallah herşey yolunda ilerlesin inşallah

Günaydın kızlaarr. Saat 11de doktor kontrolümüz var. Sizden isteğim bana dua edin doktorum bana çalışabilir raporu versin :)
aslında fiziksel olarak izin zamanı geldiğini hissediyorum ama sonrası için bu zamanlar bana çok lazım olucak,2-3 hafta bile benim için kar :)

Güzel haberlerle dön inşallah canım raporun istediğin gibi olsun

İnşallah kuzum yaa Bugun temizlik yaptim biraz ondan mi hissetmedim bilmiyorum inşallah herşey yolundadir bidik korkutuyor beni arada :/
evet anne çok hareketli olduğunda bebek uyuyor, ne zaman dinlenmeye çekilsen o zaman hareket eder bebek.. gece sen uyurken hareket etmiş olabilir. Bence endişelenecek birşey yoktur ama tabi doktora sormakta fayda var.

Kızlar az önce doğrulurken karnıma bi ağrı saplandı ama öyle böyle değil. Her yerine iğne battı sanki. Niye olmuş olabilir . Bugün Allahtan doktora gideceğim. Doktorum da sen çok kafana takıyorsun diye serzenişte bulunuyor

evet anne çok hareketli olduğunda bebek uyuyor, ne zaman dinlenmeye çekilsen o zaman hareket eder bebek.. gece sen uyurken hareket etmiş olabilir. Bence endişelenecek birşey yoktur ama tabi doktora sormakta fayda var.
Artik hareket etmiyor pek totosunumu dayiyor bilmiyorum toplanıyor biyere

Safra asiti testimin sonucu geldi kızlar. Düşmüş hamdolsun. İnşallah hep böyle devam eder. 2 haftada 1 test yapılacakmış. Dua edenlerden Allah razı olsun.
Canım bu testin sonucu hemen çıkıyor mu Bide senın ayaklarının altında yanma oluyormuydu geceleri.

Canım korkma normal sanıyorum ki. Bende dogrulurken oluyor ama doktor normal diyor bugün kontrolde sorduğunda için rahat etmiş olacak.

Canım bu testin sonucu hemen çıkıyor mu Bide senın ayaklarının altında yanma oluyormuydu geceleri.
Ben çok terliyorum genel olarak canım geceleri özellikle. Ama sanırım bu zaten her hamilelikte normal

Ben bu safra asiti durumunu şöyle farketmiştim, midem çok bulanıyordu sanki ilk trimesterde gibi. Bir de karnımın yanlarında ufak bebek isiliği gibi birseyler çıkmıştı. Şiddetli kaşınma yaşamadım ama bu olanlar tuhaf gelmişti canım. Doktora anlatınca ast/alt ile beraber safra asiti testi isteyelim demişti. Öyle ortaya çıkmıştı.

Bu defa beni bekletmedi sonuc cıkması. Normalde tam 5 gün bekliyordum bu defa 20sinde verdim 22sinde sonuç geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…