Bende kendim için 24 veya 25 istiyorum bakalımEvettt3 hafta falan var. Daha belli değil ama 15 25 eylül gibi olur diye düşünüyoruz.
Ay evet evet ben daha temizlik yapmadım eşim yarın badana yapacak sonra temizliği yapacağım sonra hastane çantası sonra buzluğa bişiler
İnşallah kuzum.
Şimdiden gözünde büyütme canım. Belki de iyi geçer düşündüğün gibi zor olmaz
Ya ne güzel şeyler dikiyorsundur şimdi bende çok severim dikişi bebiş nasıl senin sezeryan tarihi belli oldumuDikiş kursuna canım. Bebiş gelmeden öğreneyim dedim. Sen nasılsın
Kızlar bilen yok mu? Tecrübeli analaaarKızlar ben hastane bavulumu hazırladım ama kafama bir şey takıldı. Bana hastane hemşireye verilecekler listesinde “penye pazen örtü” demiş. Ben hemşireye vereceğim hurca 10’lu hastane çıkış seti, 1 paket ıslak mendil, 2 adet bez, 1 tane yatak koruyucu koydum. 10’lu hastane çıkışın içinde battaniyesi var penye %100 organik cigitten almıştı annem. Yani ek olarak penye pazen örtü ne demek ne koyacağım aklım çorba
Canım penye veya pazen demek istemişlerdir. Onu denek istemedilerse de ikisinden biri evla. Hastane çıkışındaki olur canım. Bu arada 10 lu takım da fazla hemşireye, alt üst takım veya tulum koy, içine de zıbın çorap şapka eldiven yeterli kıyafet olarak.Kızlar bilen yok mu? Tecrübeli analaaar
Canım ne olur ne olmaz diye set halinde koydum, yer kaplayan da bir şey değil sardım battaniyenin arasına fazlalık olursa zaten içine koyarlar. Aklımda kalacağına böylesi daha iyiCanım penye veya pazen demek istemişlerdir. Onu denek istemedilerse de ikisinden biri evla. Hastane çıkışındaki olur canım. Bu arada 10 lu takım da fazla hemşireye, alt üst takım veya tulum koy, içine de zıbın çorap şapka eldiven yeterli kıyafet olarak.
Hemsireye vermek icin 1 adet penye battaniye yeterli olacaktir. Zaten 10 lu hastane cikis seti icerisinde mevcut. Ben ilk dogumda 1 bebek bezi koymustum. İslak mendil koymamistim ona gerek duymazlar. Ekstra olarak tabi yedek kiyafetler icerisine penye battaniye ve muslim ortu koyabilirsin.Canım ne olur ne olmaz diye set halinde koydum, yer kaplayan da bir şey değil sardım battaniyenin arasına fazlalık olursa zaten içine koyarlar. Aklımda kalacağına böylesi daha iyiİşte sarmak için penyepazen örtü(kundak) 2 adet demişler. Penye battaniyesi tamam koydum ama pazen battaniye diye aratınca daha farklı çıkıyor. Bu bizim annelerimizin kullandığı tarzda.
Oluyor kuzum bende 10'lu çıkışın battaniyesini koydum pazen, muslin,pamuk,penye fark etmiyorKızlar ben hastane bavulumu hazırladım ama kafama bir şey takıldı. Bana hastane hemşireye verilecekler listesinde “penye pazen örtü” demiş. Ben hemşireye vereceğim hurca 10’lu hastane çıkış seti, 1 paket ıslak mendil, 2 adet bez, 1 tane yatak koruyucu koydum. 10’lu hastane çıkışın içinde battaniyesi var penye %100 organik cigitten almıştı annem. Yani ek olarak penye pazen örtü ne demek ne koyacağım aklım çorba
Ekstra olarak müslin isimli battaniyesini koymuştum zaten yedek hurca. Tamam canım teşekkür ederim çok sağ olHemsireye vermek icin 1 adet penye battaniye yeterli olacaktir. Zaten 10 lu hastane cikis seti icerisinde mevcut. Ben ilk dogumda 1 bebek bezi koymustum. İslak mendil koymamistim ona gerek duymazlar. Ekstra olarak tabi yedek kiyafetler icerisine penye battaniye ve muslim ortu koyabilirsin.
AlacağımSezeryan olacak arkadaşlarim ilk duş icin sezeryan bandı alacakmisiniz
İnşallah öyledir valla oturdum düşünüyorum 2 saattir ulen ne istiyorsunuz diye hahahOluyor kuzum bende 10'lu çıkışın battaniyesini koydum pazen, muslin,pamuk,penye fark etmiyorortuden kastı battaniyedir diye düşünüyorum
Bu kesin gerekli oluyor mu sezaryen de? Ben de alıp koysam mı diye düşündüm belki vajinal doğum sezaryene döner falan gerekliyse alayım canımAlacağımilkinde tecrübesizliğime denk geldi bunda inşallah alacağım
Yeterli oluyor canımİnşallah öyledir valla oturdum düşünüyorum 2 saattir ulen ne istiyorsunuz diye hahahpenye battaniyesi var ekstra olarak müslin battaniye de götürüyorum yedek kıyafetlere koydum. Bir şey olursa verirler onu hemen
Bunları diktim.. bizim burda böyle elbiseler giyiyorlar. İyi şükür hareketli geçen haftalar korkuttu ama şimdi düzenli hareketleri var. Benimkisi 15 25 arası eylülde. Tam belli değil. Evet benimde bu aralar anı sanci girip çıkıyor hazırlıklı olmak lazım. Be geçen bebişin hastane çantasını hazir ettim. Ama benimkisi hazır değil. Daha temizlik yapılacak ohoo iyi yapıyorsun canım hazır ol bende bitirmem lazımYa ne güzel şeyler dikiyorsundur şimdi bende çok severim dikişi bebiş nasıl senin sezeryan tarihi belli oldumuiyiyim canım 20 eylül sezeryan tarihi verdi doktorum son şeyleri halletmeye çalışıyorum doktor hazırlikli ol dedi erkende gelebilir belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?