Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
İnstagramda karşıma çıktı sinirlerim bozuldu. Kocam çeri domatesimden bir tane yedi diye salya sümük ağlamıştım iç çeke çeke hahajajkdk aklıma geldi görünce krize girdim

Eklentiler

• IMG_5876.webp
    27 KB · Görüntüleme: 58
Ben detaylidan sonra bebeğe bir parça alacağım inş ,cinsiyet tam belli olur o zaman.7 8 aylıkken de almaya başlayacağiz artık Allah'ın izniyle
Ama lcw da kampanya vardı, şu pijama takımını hastaneye yedek olarak aldim.272 liraya geldi sadece

Eklentiler

• Screenshot_20250515_135231.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 58
Sağlıkla giysin inşallah vera prenses ben de daha cesaret edemedim almaya ama bakıyorum netten magzaya gitmek zor yasagim var yatmam gerek

Sağlıkla giysin inşallah vera prenses ben de daha cesaret edemedim almaya ama bakıyorum netten magzaya gitmek zor yasagim var yatmam gerek
Aman yat yat kalkma sakın. Herşey zamanı gelince alınır. Hiç zıbınsız kalan bebek olmamıştır illa halledliyo herşey. Şimdilik kendin ve bebişin için boooolllllca dinlen

Ben de önü düğmeli bir pijama aldım mayıs indirimde trendyoldan. Lohusa pijaması diye düşünerekten. Normalde düğmeli hiç kullanışlı olmuyor gece yatarken çekilince düğme yerleri yırtılıyor ama emzirirken rahat olur diye aldım mecbur. Markası pijamaevi’ydi bambu kumaşmış ben çok beğendim fiyatları da indirimde güzeldi. Bakmanı tavsiye ederim ben de kumaş takıntısı var biraz içinde %1 polyester bile olsa hayatta giyemiyorum

Bende ikisinden alayim garanti olsun napalim
Canım ben E Bebek indiriminde 7 al 5 öde vardı 7 tane yenidoğan kısa kollu aldım bizim de beklenen doğum 4 Ekim. 0 kol ve askılı almayı düşünmüyorum yaşadığım yer kışları soğuk ayaz oluyor evimiz de çok sıcak değil. Bir sonraki indirimde de uzun kollu almayı düşünüyorum üzerinde boy ve bedenleri yazıyor zaten. Yaza kadar olan kısmını alırım yazın da yaz alışverişi yaparım şimdiden almayayım dedim. Her sene kendimize yaz ve kış alışverişi yapıyoruz sonuçta bundan sonra minik kuşlar da eklendi amooo ben bir eksik giyerim güzel kuşuma alayım ne beğenirse artık. (Demekki annem de böyle hissediyormuş…onu daha yeni anlıyorum..)

Kızlar selam herkese iyi geceler. Benim her yerimi sivrisinekler yedi el parmak araları, bacak, koltuk her yer yani. Sivrisinek için ne kullanabilirim hamilelikte var mı bildiğiniz? Bu spreyler sanırım olmuyor diye biliyorum ama ölcem yani başladı zıkkım sıcaklar + sivrisinek

Aynı durumdan muzdaribim ya bide bizim ev tam deniz kenarı hem böcek hem sivrisinek anam ağladı akıl edemedim de doktora da soramadım

Aynı durumdan muzdaribim ya bide bizim ev tam deniz kenarı hem böcek hem sivrisinek anam ağladı akıl edemedim de doktora da soramadım
Offfff perişandır senin de orası ne zıkkım bunlar ya resmen içimden geçtiler nasıl kaşınıyorum anlatamam sinir bastı. Sabah doktora gidicem unutmazsam o anın büyüsüne kapılıp sorarım ne yapılabiliyor diye.

Ahaha bende çok şey soracaktım unutuyorum diye liste yaptım bugün

Incianın sinek için ürünleri var bebeklere kullanılıyor kullanabilirsiniz hamilelikte ama doktorunuza da danışın tabi

şimdi hep yazliklar var hiç kislik bisey bulamiyorum ben zaten bide erkek bebişlere kisitli bence kiyafet kiz bebişlere göre

Ben hiç denemedim ama lavanta yağına gelmiyorlar diye duymuştum. Annem ise vicks sürdüğünde sineklerin gelmediğini iddia ediyor yıllardır. Spreyden daha güvenilirler en azından. Benim bildiklerim bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…