- 1 Kasım 2013
- 3.173
- 2.705
- 333
Siveno nun bi ürünü vardı canım bebek ve çocuklar için. Bitkisel ürünleri tamamen. Sorup onu kullan istersen.Kızlar selam herkese iyi geceler. Benim her yerimi sivrisinekler yedi el parmak araları, bacak, koltuk her yer yani. Sivrisinek için ne kullanabilirim hamilelikte var mı bildiğiniz? Bu spreyler sanırım olmuyor diye biliyorum ama ölcem yani başladı zıkkım sıcaklar + sivrisinek
Canım camlara balkona falan sineklik taktik oğlumda cok yiyorlar dışarı çıkarken de doğal içerikli spreyler var sıkıyorum yazın yoksa kurtuluş yok çok fena yiyorlarKızlar selam herkese iyi geceler. Benim her yerimi sivrisinekler yedi el parmak araları, bacak, koltuk her yer yani. Sivrisinek için ne kullanabilirim hamilelikte var mı bildiğiniz? Bu spreyler sanırım olmuyor diye biliyorum ama ölcem yani başladı zıkkım sıcaklar + sivrisinek
Umarım pembe kıyafetlerle doldurmadin eviniSorma aklıma geldikçe beni de bir gülme alıyorya birde %100 kız demişti bize doktor bile şaşırdı kendi tahminine
Aaaa tamam canım bakayım ona da alayım inşallah iyi gelirSiveno nun bi ürünü vardı canım bebek ve çocuklar için. Bitkisel ürünleri tamamen. Sorup onu kullan istersen.
Hiçbir camda sineklik yok balkon kapısı falan da köpeğim balkona su içmeye çıkıyor diye açık bebekte doğmadan yaptırayım illa ki lazım olacak. Hele bebekleri yemesinler minnoş vücutlarınıCanım camlara balkona falan sineklik taktik oğlumda cok yiyorlar dışarı çıkarken de doğal içerikli spreyler var sıkıyorum yazın yoksa kurtuluş yok çok fena yiyorlar
Ben leyla oluyorum ya hahahh hepimiz aynıyız benceAhaha bende çok şey soracaktım unutuyorum diye liste yaptım bugün
Ben Ankara'da başkent hastanesine gidiyorum doktorum Murat Aykut Özek çok memnunum değerlendirebilirsiniz. Perinatolog kendisi riskli gebelik uzmanıArkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum. Burada Ankara’da yaşayanlar çokmuş sanırım. Güzin Başcı’ya giden var mı? Ya da önerebileceğiniz bir doktor var mı? Devlet hastanesine gitmek de içimi rahatlatmaya yetmiyor artık.
Lavanta yağını da iyi şekilde hazırlamak lazım suyla. Uyuz hastalığında bile lavanta on numara duymuştum sivriler de nefret ederBen hiç denemedim ama lavanta yağına gelmiyorlar diye duymuştum. Annem ise vicks sürdüğünde sineklerin gelmediğini iddia ediyor yıllardır. Spreyden daha güvenilirler en azından. Benim bildiklerim bunlar
Not aldım soracağım doktora gidince unutmazsam inşallah. Çok teşekkür ederimIncianın sinek için ürünleri var bebeklere kullanılıyor kullanabilirsiniz hamilelikte ama doktorunuza da danışın tabi
Direkt doktorun kendisine randevu alabiliyor musunuz MHRS üzerinden? Ben de Bilkent’te Perinatoloji bölümüne gidiyorum en başından beri ama her seferinde farklı bir doktor oluyor. Ve en son gidişimde eğer bir dahaki muayenede de bir sıkıntı görmezsek kadın doğum bölümüne yönlendiririz demişti.Ben Ankara'da başkent hastanesine gidiyorum doktorum Murat Aykut Özek çok memnunum değerlendirebilirsiniz. Perinatolog kendisi riskli gebelik uzmanı
medicana doc dr ayşe kırbaşa gidiyorum çok da memnunum eski takipli hastasıyımArkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum. Burada Ankara’da yaşayanlar çokmuş sanırım. Güzin Başcı’ya giden var mı? Ya da önerebileceğiniz bir doktor var mı? Devlet hastanesine gitmek de içimi rahatlatmaya yetmiyor artık.
Ben dün Güzin Başcı’ya gittim. Özel kliniği var. Çok memnun kaldım ama klinik olunca fiyatlar fazla uçuk oluyor maalesef. Siz ne kadar ücret ödüyorsunuz?medicana doc dr ayşe kırbaşa gidiyorum çok da memnunum eski takipli hastasıyım
Ben de bilkente gittim ama benimki sevkti mecburen gittim tabii ki her seferinde başkası oluyo beni de büyük riskin azalmış gelme kadın doğuma devam et yine riskin devam ederse sevk ederler dediDirekt doktorun kendisine randevu alabiliyor musunuz MHRS üzerinden? Ben de Bilkent’te Perinatoloji bölümüne gidiyorum en başından beri ama her seferinde farklı bir doktor oluyor. Ve en son gidişimde eğer bir dahaki muayenede de bir sıkıntı görmezsek kadın doğum bölümüne yönlendiririz demişti.
Başkent hastanesi devlet değil zaten canım direkt arayıp hastanenin kendisini randevu alabilirsin. Muayene ücreti ne kadar bilmiyorum biz doğum paketi aldık paket 75 bin. İlk doğumumu da orda yaptım çok memnun kalmıştım.Direkt doktorun kendisine randevu alabiliyor musunuz MHRS üzerinden? Ben de Bilkent’te Perinatoloji bölümüne gidiyorum en başından beri ama her seferinde farklı bir doktor oluyor. Ve en son gidişimde eğer bir dahaki muayenede de bir sıkıntı görmezsek kadın doğum bölümüne yönlendiririz demişti.
Günaydınn. Benim yarın kendi doktoruma randevum var ve ona hem ne zaman yaptırayım hem de önerdiği biri var mı diye soracağım. Ona göre sizi bilgilendirebilirimKızlar günaydınBir şey sormak istiyorum. İstanbul’da detaylı ultrason için randevu alanlar ya da yaptıranlar, ücretler nasıldı ? Benim doktorum bi yere yönlendirdi, normalde 7500 ama doktoruma özel 6500 yapıyorlarmış. Randevu da aldım ama birkaç kişide böyle 3000 4000 bandında fiyatlar duydum. Ama İstanbul’dalar mı emin değilim. Sırf doktorum orayla çalışıyor diye oraya gitmek zorunda değilim açıkçası kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?