Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Siveno nun bi ürünü vardı canım bebek ve çocuklar için. Bitkisel ürünleri tamamen. Sorup onu kullan istersen.

Gunaydin kizlar nasılsınız bebişler nasil biz 22 haftalik olduk şukur size bisey sorcam 2 gundur benim tansiyonum cok dusuyor okadar dusuyo ki ayağa kalkmak zor oluyo midem bulaniyo başım ağır geliyo evde de yalnizim 2 cocuğum da var onlara bakamıyorum bile sizde durumlar ne ben korkmaya başladım hic başıma boyle bisey gelmedi daha önce

Canım camlara balkona falan sineklik taktik oğlumda cok yiyorlar dışarı çıkarken de doğal içerikli spreyler var sıkıyorum yazın yoksa kurtuluş yok çok fena yiyorlar

Canım camlara balkona falan sineklik taktik oğlumda cok yiyorlar dışarı çıkarken de doğal içerikli spreyler var sıkıyorum yazın yoksa kurtuluş yok çok fena yiyorlar
Hiçbir camda sineklik yok balkon kapısı falan da köpeğim balkona su içmeye çıkıyor diye açık bebekte doğmadan yaptırayım illa ki lazım olacak. Hele bebekleri yemesinler minnoş vücutlarını

Ben Ankara'da başkent hastanesine gidiyorum doktorum Murat Aykut Özek çok memnunum değerlendirebilirsiniz. Perinatolog kendisi riskli gebelik uzmanı

Ben hiç denemedim ama lavanta yağına gelmiyorlar diye duymuştum. Annem ise vicks sürdüğünde sineklerin gelmediğini iddia ediyor yıllardır. Spreyden daha güvenilirler en azından. Benim bildiklerim bunlar
Lavanta yağını da iyi şekilde hazırlamak lazım suyla. Uyuz hastalığında bile lavanta on numara duymuştum sivriler de nefret eder

Ben Ankara'da başkent hastanesine gidiyorum doktorum Murat Aykut Özek çok memnunum değerlendirebilirsiniz. Perinatolog kendisi riskli gebelik uzmanı
Direkt doktorun kendisine randevu alabiliyor musunuz MHRS üzerinden? Ben de Bilkent’te Perinatoloji bölümüne gidiyorum en başından beri ama her seferinde farklı bir doktor oluyor. Ve en son gidişimde eğer bir dahaki muayenede de bir sıkıntı görmezsek kadın doğum bölümüne yönlendiririz demişti.

medicana doc dr ayşe kırbaşa gidiyorum çok da memnunum eski takipli hastasıyım

medicana doc dr ayşe kırbaşa gidiyorum çok da memnunum eski takipli hastasıyım
Ben dün Güzin Başcı’ya gittim. Özel kliniği var. Çok memnun kaldım ama klinik olunca fiyatlar fazla uçuk oluyor maalesef. Siz ne kadar ücret ödüyorsunuz?

Ben de bilkente gittim ama benimki sevkti mecburen gittim tabii ki her seferinde başkası oluyo beni de büyük riskin azalmış gelme kadın doğuma devam et yine riskin devam ederse sevk ederler dedi

Kızlar günaydın Bir şey sormak istiyorum. İstanbul’da detaylı ultrason için randevu alanlar ya da yaptıranlar, ücretler nasıldı ? Benim doktorum bi yere yönlendirdi, normalde 7500 ama doktoruma özel 6500 yapıyorlarmış. Randevu da aldım ama birkaç kişide böyle 3000 4000 bandında fiyatlar duydum. Ama İstanbul’dalar mı emin değilim. Sırf doktorum orayla çalışıyor diye oraya gitmek zorunda değilim açıkçası kafam karıştı

Başkent hastanesi devlet değil zaten canım direkt arayıp hastanenin kendisini randevu alabilirsin. Muayene ücreti ne kadar bilmiyorum biz doğum paketi aldık paket 75 bin. İlk doğumumu da orda yaptım çok memnun kalmıştım.

Günaydınn. Benim yarın kendi doktoruma randevum var ve ona hem ne zaman yaptırayım hem de önerdiği biri var mı diye soracağım. Ona göre sizi bilgilendirebilirim

Haftaya salı günü doğuma kadar devam edeceğim perinatoloji doktorumla ilk randevum olacak. Bugün de bebeği merak ettiğim için başka bir devlet hastanesinde başka bir doktora gittim. Gerçekten devlette böylesine iyi kalpli, içten doktor kaldı mı inanamadım Açık açık ayda 1 size de gelirim hocam sevdim sizi dedim tamam dedi. Yeni gideceğim biri daha oldu en azından Bebişim de çok iyi maşallah bağdaş kurmuş oturuyordu hahah her şey yolunda çok şükür kafamdaki panik tamamen kalktı gitti

Kızlar selam, detaylı ultrason için Ankara'da Dr Ali İpek'e giden var mı, ya da giden tanıdığınız var mı? Yorumları baya iyi diye randevu aldım ama emin olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…