Ben buradan mı yazayım özelden mi instagramda buldum yaptırıyorum canım. Araştırdım çok deseni özel olarak yapan bir burayı buldum o yüzden tercih ettim bence güvenilirlerBende yaptırmak istiyorum ama hangi sitede yaptırcam canım güvenemedim ben
Yani istersen yapabilirsin benim de var takı yastığım bilmiyorum set yaptırsam isimli diyorum ama daha çok erken karar veremedim onun için senin sorunu anlıyorumO zaman yaptırmışken tek seferde set olsun bir daha uğraşamayım canım teşekkür ederim. Evet annem bahsetmişti takı yastığı diye onu da yaptırmıştım aslında bu da yatak odasında kalır yaptırdığım kırlent gibi
Bilmiyorum ki yasak mı canım oğlumda yaptırmıştım ama unuttum nerde yaptırdığımı at bana özelden farketmezBen buradan mı yazayım özelden mi instagramda buldum yaptırıyorum canım. Araştırdım çok deseni özel olarak yapan bir burayı buldum o yüzden tercih ettim bence güvenilirler
Bende 6 ay bitimine de başlarım diye düşünüyorum ne olacağı belli olmuyor canım cokda geç kalmak istemiyorum oğlumda acil girdim ameliyata yaptırdım çikolatalar yetişmemistiYani istersen yapabilirsin benim de var takı yastığım bilmiyorum set yaptırsam isimli diyorum ama daha çok erken karar veremedim onun için senin sorunu anlıyorumher şeyi olsun istiyo insan valla
Ben de bi 30u atlatayım diyorum canım ya. Her şeyi olduğu için ben acele etmiyorum hediyelik falan filan hazırlarım kendim zaten. Eşyaları her şeyi var sadece tekrar yıkanıp ütülenecek bir kaç isimli şeyler haricinde alışveriş yapmıcam. İkisi de kız oluncaBende 6 ay bitimine de başlarım diye düşünüyorum ne olacağı belli olmuyor canım cokda geç kalmak istemiyorum oğlumda acil girdim ameliyata yaptırdım çikolatalar yetişmemisti
Bana da atabilir misin canım yaptıracağım zaman bakarım, zahmet olmazsaBen buradan mı yazayım özelden mi instagramda buldum yaptırıyorum canım. Araştırdım çok deseni özel olarak yapan bir burayı buldum o yüzden tercih ettim bence güvenilirler
Ben de yasak mı değil mi bilmediğimden özelden atayımBilmiyorum ki yasak mı canım oğlumda yaptırmıştım ama unuttum nerde yaptırdığımı at bana özelden farketmez
Yok kız daha değisirmi acaba bana her gidişim de kız diyolarBen de bi 30u atlatayım diyorum canım ya. Her şeyi olduğu için ben acele etmiyorum hediyelik falan filan hazırlarım kendim zaten. Eşyaları her şeyi var sadece tekrar yıkanıp ütülenecek bir kaç isimli şeyler haricinde alışveriş yapmıcam. İkisi de kız oluncaaa ben de haftaya gidicem inşallah vajinal ultrason için belki cinsiyetini tekrar sorarım belli mi olur belki erkek falandı
Valla istiyor hevesleniyor insanYani istersen yapabilirsin benim de var takı yastığım bilmiyorum set yaptırsam isimli diyorum ama daha çok erken karar veremedim onun için senin sorunu anlıyorumher şeyi olsun istiyo insan valla
Valla burda yazmış kızlar benim kız pipili çıktı diyeYok kız daha değisirmi acaba bana her gidişim de kız diyolarama Bi arkadaşım vardı erkek dediler doğuma kadar herseyi mavi aldı falan sonra kız doğdu
geçtiyse şükür canım bir daha söyle acıttınız de sinir oluyorum böyle insanlara ya valla insan olamamışlar
Geçmiş olsun canım bebeğe pek bir şey olacağını sanmıyorum ama kimse o bir daha gitme bence. Bazen insanların hislerini ya da ağrılarını anlamıyor doktorlar. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın iyi misin şimdi
Canım bir şeyler ye sonra soluna yat o zaman hareket etmez de endişen devam ederse özel bir hastaneye gitBi daha o doktora gitmem zaten sadece onda boşluk olduğu için gitmiştim. Ağrım azaldı ama hareketlerini de hissetmeye başlamadığım için bebek iyi mi diye düşünüp duruyorum
İyi olmanıza sevindim maşallahÇıktım aşkım bebeğim şükür iyikarın üstü yatmış popoyu havaya dikmiş uyuyordu rahatsızda ettik ama yüzünü dönmedi çok şükür herşey yolunda 24/25. I haftaya kadar 1 gün hissedip 3/4 gün hissedememem çok normal dedi. Sağlıklı ilerliyor şükür usgde kız veya erkek diyemedi ama fetalin doğru olabileceğini söyledi popoda dönüktü ya . Bakalım perinatoloji ye sevk verdi
Canım bir şeyler ye sonra soluna yat o zaman hareket etmez de endişen devam ederse özel bir hastaneye git
Canım o zaman bilmiyorum ki şimdi çok panik halinde olursan da hissedemezsin. İstersen sen müsaitsen özele git tabii ki sana kalmışHareketlerini henüz hissetmiyorum canım, plasenta ön duvara yerleşmiş sanırım ondan henüz başlamadım hissetmeye, o yüzden kafamda kurup duruyorum
Valla burda yazmış kızlar benim kız pipili çıktı diyekendi gözlerimle gördüm kızdı ama neyse ben yine bi sorayım erkek olursa benim de alışveriş yapmam gerekecek iç zıbınlar çoraplar falan hariç hepsi beyaz çünkü yazık oğlumsa da bebişime haksızlık etmeyim
Bence Müslim ince kumaş iyi ama battaniye falan tahlileli iki yaşa kadar. Soğuk olursa tulumla uyutursunKızlar oğluşa müslin isimli tulum, şapka, puset örtüsü yaptıracağım desenli şekilde. Battaniye ve yastığa da gerek var mı kullanışlı mı?
Evet evet balım kesinlikle yastık, yorgan, battaniye, herhangi bir oyuncak vs yok 2 yaşa kadar. Ben full set takım olsun diye sipariş oluşturdum en kötü dışarı çıkarken üstünü örterim yatağını örterim yatak örtüsü gibi yastığı koyarım öyle düşündüm.Bence Müslim ince kumaş iyi ama battaniye falan tahlileli iki yaşa kadar. Soğuk olursa tulumla uyutursun
İyi olmanıza sevindim maşallahperinatoljiye neden sevk etti canım
Anladım canım iyi yapmışsın bizim de burda perinatolog bakıyo detaylı ultrasona yani ben öyle biliyorum. Maşallah güzel güzel büyüsün inşallahçok şükür canım iyiz ya perinatolojiye birinci ana sebep bende kanama bozukluğu var ikinciside tüp bebek olduğu için Almanyada detaylı ultrasonu perinatoloji yapıyor zaten en başından berri yollamak istemişti doktorum çok beklediniz gidip detaylıca bebeği görün demişti ama kendiside her kontrolde 30/35 dakika bakıyor tüm organlarına gelişimine çok ilgili şükür doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?