Evet canım mantıklı parka bile gitsen kullanırsınEvet evet balım kesinlikle yastık, yorgan, battaniye, herhangi bir oyuncak vs yok 2 yaşa kadar. Ben full set takım olsun diye sipariş oluşturdum en kötü dışarı çıkarken üstünü örterim yatağını örterim yatak örtüsü gibi yastığı koyarım öyle düşündüm.
Hayır bana sadece 26.haftada doktorum isterse 2.dozu yapacaklar sonra planlamamda aşı yok3 aşıyı birlikte yaptıktan snra başka aşı yapılıyor mu? 2. Doz hariç
ben 19+6 da tetanoz difteri boğmaca aşısını 3’lü oldum. 26.haftada kadın doğum uzmanım gerek görürse sağlık ocağında 2.dozunu da olma hakkım var eğer ol derse 2.dozunu da o zaman olacağım. Ben en son 2012 yılında sadece tetanoz aşısı olduğum ve koruyuculuğu kalmadığı için böyle söylediler. Biliyorsunuz tetanoz topraktan bile bulaşan bir hastalık sağlık ocağınıza danışmayı ihmal etmeyin çok güzel yönlendiriyorlarKızlar Tetanoz aşısı kaçıncı haftadan itibaren olunuyor? Sizler ne zaman oldunuz veya olacaksınız
beni aradılar gel dediler gitti. 19+6 da oldum canımKızlar sağlık ocağından aradılar hem tetanoz aşısı hemde kilo ve tansiyon
ölçümü için sizi aradılar mi ben daha bugün 19.haftaya girdim isterseniz doktorunuza söyleyip öyle tetanoz aşısı olun dedi siz aşıyı kaçıncı haftada olmayı düşünüyorsunuz
Çok güzel isim adiyla yaşasin paşa darisi benim oğluma koymayaTalha koyduk
Bazen Aralık dışı çıkan sonuçlar tek başına birşey ifade etmiyor.Bende geçen gittiğimde idrar sonucuna kırmızı alanlar vardı korktum doktor tahlillerin iyi dedi.İdrar kültürü testi var onda üreme olmadı yazıyorsa sorun yok.Tabi doktorun bilir.
Çok şükür kızlar darısı başımıza İnş
Seninde için rahatladı çok şükür cnm,maşallah bebeğe
Ben de kendim yapacağım doğuma dair süsleme her şeyini çok az şeyi kaldı zaten sadece isimliklerinü sipariş vereceğimYani istersen yapabilirsin benim de var takı yastığım bilmiyorum set yaptırsam isimli diyorum ama daha çok erken karar veremedim onun için senin sorunu anlıyorumher şeyi olsun istiyo insan valla
Ben cep numarasini istemedim henuz ama bu kontrolde mutlaka istiycem verdikleri numarayi aradim sekreteri bakmiyor telefonlara gecte olsa wtsaptan döner en azindan.Ben doktoruma direk atıyorum ilaç yazıyor canım sende soyle
Kesinlikle canımEvet canım mantıklı parka bile gitsen kullanırsın
İnşallah gönlünüzdeki şeyler olsunBen de kendim yapacağım doğuma dair süsleme her şeyini çok az şeyi kaldı zaten sadece isimliklerinü sipariş vereceğimayrıntılı ultrasonumuz 21+6 da kız olduğunu orada kesin görelim bir de eşimin atanma durumu var (kızlar dualarınızda eksik etmeyin) eğer o da olursa gönül rahatlığıyla alışverişe kız veririm diyorum Allah nasip eder inşallah
Canım ben akşamları sığamıyorum bedenimekızlar bana eğilip kalkmak bir zulüm kocaman bir karnım var (Yolda yürürken bakanlığın şüşko çevirmesine yakalanırsam diye kenarlardan kıyın kıyın yürüyorum) resmen tüm organlarım sıkışıyor gibi geliyor bebeğin plasentası aşağıda olduğu için mi acaba sizde de var mı böyle bir durum ?
Kaç haftalık oldun ki canım? Bilgilerinde yazmıyor da bilemedimkızlar bana eğilip kalkmak bir zulüm kocaman bir karnım var (Yolda yürürken bakanlığın şüşko çevirmesine yakalanırsam diye kenarlardan kıyın kıyın yürüyorum) resmen tüm organlarım sıkışıyor gibi geliyor bebeğin plasentası aşağıda olduğu için mi acaba sizde de var mı böyle bir durum ?
Müslini kundaklamak için kullanıyorlar bir dee böyle altına sermek için, bebeği yıkayınca işte krem yağ falan sürerken. İstersen 1-2 tane al canım. Zıbın konusunu da hiç bilmiyorumKizlar doğum nasip olursa 6 ekime denk geliyor uzun kollu zibinmi cok almaliyim sifir kollumu sizceBirde Battaniye penye +kalin battaniye aldim muslin almama gerek varmi
Ben de öyleyim eğilemiyorum asla hahahah köpeğimin ayağını bile zar zor siliyorum hayvan acıyan gözlerle bakıyor bana hahajakızlar bana eğilip kalkmak bir zulüm kocaman bir karnım var (Yolda yürürken bakanlığın şüşko çevirmesine yakalanırsam diye kenarlardan kıyın kıyın yürüyorum) resmen tüm organlarım sıkışıyor gibi geliyor bebeğin plasentası aşağıda olduğu için mi acaba sizde de var mı böyle bir durum ?
Benim görümcemin iki oğluna da 7. Aya kadar kız demişlerdi. Biri 15 biri 8 yaşında şu an. 7. Aydan sonra erkek oldukları anlaşıldıYok kız daha değisirmi acaba bana her gidişim de kız diyolarama Bi arkadaşım vardı erkek dediler doğuma kadar herseyi mavi aldı falan sonra kız doğdu
Benim de kafamda aynı deli sorular. Benim de 6 ekime denk geliyoKizlar doğum nasip olursa 6 ekime denk geliyor uzun kollu zibinmi cok almaliyim sifir kollumu sizceBirde Battaniye penye +kalin battaniye aldim muslin almama gerek varmi
Nasıl saklamışlarBenim görümcemin iki oğluna da 7. Aya kadar kız demişlerdi. Biri 15 biri 8 yaşında şu an. 7. Aydan sonra erkek oldukları anlaşıldı
Ya sorma valla herkes şok olmuş tabi. Son 2 ay apar topar mavileri almaya başlamışlar falan:)) O yüzden görümcemin içinde hep kız çocuk hayali kalmış. Şimdi bizimkiyle hevesini alacak bu gidişatla çıldırmış gibi alışveriş yapıyo durduramıyorumNasıl saklamışlarya iyi doğmadan anlaşılmış yoksa hastanede pembeleri giyerdiler
Ama kız esyaları da çok tatlı ya insan dayanamıyorYa sorma valla herkes şok olmuş tabi. Son 2 ay apar topar mavileri almaya başlamışlar falan:)) O yüzden görümcemin içinde hep kız çocuk hayali kalmış. Şimdi bizimkiyle hevesini alacak bu gidişatla çıldırmış gibi alışveriş yapıyo durduramıyorum
Canım o zaman bilmiyorum ki şimdi çok panik halinde olursan da hissedemezsin. İstersen sen müsaitsen özele git tabii ki sana kalmış
Ben de hala içimde bi korkuyla şimdilik bişi almicam, 6. Aydan sonra diyorum ama yine üç beş üç beş dediğin gibi dayanamayıp alıyorumAma kız esyaları da çok tatlı ya insan dayanamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?