Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
Evet canım mantıklı parka bile gitsen kullanırsın

3 aşıyı birlikte yaptıktan snra başka aşı yapılıyor mu? 2. Doz hariç
Hayır bana sadece 26.haftada doktorum isterse 2.dozu yapacaklar sonra planlamamda aşı yok
Kızlar Tetanoz aşısı kaçıncı haftadan itibaren olunuyor? Sizler ne zaman oldunuz veya olacaksınız
ben 19+6 da tetanoz difteri boğmaca aşısını 3’lü oldum. 26.haftada kadın doğum uzmanım gerek görürse sağlık ocağında 2.dozunu da olma hakkım var eğer ol derse 2.dozunu da o zaman olacağım. Ben en son 2012 yılında sadece tetanoz aşısı olduğum ve koruyuculuğu kalmadığı için böyle söylediler. Biliyorsunuz tetanoz topraktan bile bulaşan bir hastalık sağlık ocağınıza danışmayı ihmal etmeyin çok güzel yönlendiriyorlar
beni aradılar gel dediler gitti. 19+6 da oldum canım

Çok güzel isim adiyla yaşasin paşa darisi benim oğluma koymaya7gün sonra randevum var doktora gösteriyim bakalim inşallah enfeksiyon yoktur

Yani istersen yapabilirsin benim de var takı yastığım bilmiyorum set yaptırsam isimli diyorum ama daha çok erken karar veremedim onun için senin sorunu anlıyorum her şeyi olsun istiyo insan valla
Ben de kendim yapacağım doğuma dair süsleme her şeyini çok az şeyi kaldı zaten sadece isimliklerinü sipariş vereceğim ayrıntılı ultrasonumuz 21+6 da kız olduğunu orada kesin görelim bir de eşimin atanma durumu var (kızlar dualarınızda eksik etmeyin) eğer o da olursa gönül rahatlığıyla alışverişe kız veririm diyorum Allah nasip eder inşallah

İnşallah gönlünüzdeki şeyler olsun benim teeeee 22+4/16 Haziranda sağ salim sıfır riskle o zamana gelebilir miyim bilmiyorum

Kizlar doğum nasip olursa 6 ekime denk geliyor uzun kollu zibinmi cok almaliyim sifir kollumu sizce Birde Battaniye penye +kalin battaniye aldim muslin almama gerek varmi

kızlar bana eğilip kalkmak bir zulüm kocaman bir karnım var (Yolda yürürken bakanlığın şüşko çevirmesine yakalanırsam diye kenarlardan kıyın kıyın yürüyorum ) resmen tüm organlarım sıkışıyor gibi geliyor bebeğin plasentası aşağıda olduğu için mi acaba sizde de var mı böyle bir durum ?

Canım ben akşamları sığamıyorum bedenime gündüz o kadar büyük değil hatta sabah kalkınca minik kalıyo da akşama kadar davul gibi oluyorum

Kaç haftalık oldun ki canım? Bilgilerinde yazmıyor da bilemedim

Kizlar doğum nasip olursa 6 ekime denk geliyor uzun kollu zibinmi cok almaliyim sifir kollumu sizce Birde Battaniye penye +kalin battaniye aldim muslin almama gerek varmi
Müslini kundaklamak için kullanıyorlar bir dee böyle altına sermek için, bebeği yıkayınca işte krem yağ falan sürerken. İstersen 1-2 tane al canım. Zıbın konusunu da hiç bilmiyorum zor bir soru gibi geldi bana

Ben de öyleyim eğilemiyorum asla hahahah köpeğimin ayağını bile zar zor siliyorum hayvan acıyan gözlerle bakıyor bana hahaja

Yok kız daha değisirmi acaba bana her gidişim de kız diyolar ama Bi arkadaşım vardı erkek dediler doğuma kadar herseyi mavi aldı falan sonra kız doğdu
Benim görümcemin iki oğluna da 7. Aya kadar kız demişlerdi. Biri 15 biri 8 yaşında şu an. 7. Aydan sonra erkek oldukları anlaşıldı

Benim de kafamda aynı deli sorular. Benim de 6 ekime denk geliyoben yarım kol ve uzun kol almayı düşünüyorum. Sıfır kol pek almayacağım ilk etapta

Benim görümcemin iki oğluna da 7. Aya kadar kız demişlerdi. Biri 15 biri 8 yaşında şu an. 7. Aydan sonra erkek oldukları anlaşıldı
Nasıl saklamışlar ya iyi doğmadan anlaşılmış yoksa hastanede pembeleri giyerdiler

Nasıl saklamışlar ya iyi doğmadan anlaşılmış yoksa hastanede pembeleri giyerdiler
Ya sorma valla herkes şok olmuş tabi. Son 2 ay apar topar mavileri almaya başlamışlar falan:)) O yüzden görümcemin içinde hep kız çocuk hayali kalmış. Şimdi bizimkiyle hevesini alacak bu gidişatla çıldırmış gibi alışveriş yapıyo durduramıyorum

Ama kız esyaları da çok tatlı ya insan dayanamıyor

Canım o zaman bilmiyorum ki şimdi çok panik halinde olursan da hissedemezsin. İstersen sen müsaitsen özele git tabii ki sana kalmış

Doktoruma sordum canım sıkıntı olmaz dedi ağrı geçmişti ağrı olursa gitmeyi düşünüyorum teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…