Ben bugün aklımda olan modele bakmaya gittim ve açıkçası beğendim de. Model de cybex eezy s twist +2Kızlar nasılsınız ? Bebek arabalarına bakıyoröusunuz ? Alan varmı ? Ben iki araba arasında kaldım birisi cybex gold ikincisi joolz day(yada geo)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugün aklımda olan modele bakmaya gittim ve açıkçası beğendim de. Model de cybex eezy s twist +2Kızlar nasılsınız ? Bebek arabalarına bakıyoröusunuz ? Alan varmı ? Ben iki araba arasında kaldım birisi cybex gold ikincisi joolz day(yada geo)
Ben aldım,bebeğime aldığım ilk şey diyebilirim neredeyse hatta :) marka fark etmez ama ben manuel olanlardan aldım,onun için daha iyi olduğunu düşündüğüm için. Babybjörn aldım ama sonra satmak niyetiyle :) yoksa çok daha uygun fiyatlı alternatifleri de varKızlar ana kucağı alan var mı ? Ya bu elele dormire tarzı elektrikli bişey mi yoksa merfbabydeki gibi baya anam babam usulü tam manuel bişey mi almalıyız ? Her bebek sallanmayı sevmiyor bide çok hantal duruyorlar o elektrikliler anneye kayınvalideye giderken falan götürmek istesek çok zor gibi diğerleri daha hafif duruyor. Tecrübeli anneler ne der acabaa?
Biz daha almadık canım son ay almayı düşünüyoruz ama modelimiz ilk günden beri belli. Prego Mios Premium 2099. Eşim çok beğendi E-bebekte görüp o günden beri onu diyip duruyor. Bazıları kabin boy falan tercih ediyormuş kaba diye ama benim eşim biraz araba bağımlısı 100 saatlik yol gideceksin bin otobüse/uçağa desen bile şahsi arabayla giderKızlar nasılsınız ? Bebek arabalarına bakıyoröusunuz ? Alan varmı ? Ben iki araba arasında kaldım birisi cybex gold ikincisi joolz day(yada geo)
Ana kucağı ve kanguru babybjörn almıştım daha sonra İngiltere’den hediye geldiği için her ikisini de iade ettim. Benim aldığım da hediye gelen de manuel. Elektrikli tercih etmek istemedim. Kendi kendine debelensin daha çok hoşuma giderKızlar ana kucağı alan var mı ? Ya bu elele dormire tarzı elektrikli bişey mi yoksa merfbabydeki gibi baya anam babam usulü tam manuel bişey mi almalıyız ? Her bebek sallanmayı sevmiyor bide çok hantal duruyorlar o elektrikliler anneye kayınvalideye giderken falan götürmek istesek çok zor gibi diğerleri daha hafif duruyor. Tecrübeli anneler ne der acabaa?
Yavrum orda cybex ne kadar? Ben chicco aldım araba devri kapandı benim şükürKızlar nasılsınız ? Bebek arabalarına bakıyoröusunuz ? Alan varmı ? Ben iki araba arasında kaldım birisi cybex gold ikincisi joolz day(yada geo)
Aşkım cybex balios gold serisi 700 Euro civarı komple alıyorsun yani 0/6 aylık olan yataklı ve sonrasındaki 6aydan 2/3 yaşa kadar kullanılanları . Ama tabi oto koltuğu vs extra oluyor . Joolz dediğim marka ise 1.200 euro civarı . Türkiyede çok pahalı cybex galiba ve set halinde yok dimi ?Yavrum orda cybex ne kadar? Ben chicco aldım araba devri kapandı benim şükür
Almadan iyice bakın canım deneyin benimde cybexden bir model vardı illaha onu alıcam diyordum 2 gündür arabalara bakıyorum asla almam .Biz daha almadık canım son ay almayı düşünüyoruz ama modelimiz ilk günden beri belli. Prego Mios Premium 2099. Eşim çok beğendi E-bebekte görüp o günden beri onu diyip duruyor. Bazıları kabin boy falan tercih ediyormuş kaba diye ama benim eşim biraz araba bağımlısı 100 saatlik yol gideceksin bin otobüse/uçağa desen bile şahsi arabayla gidero yüzden kabin küçük boy bir şeyin bize hiçbir fayda sağlamayacağına inanıyor
ne diyim dedim pes ettim ettim en son benim de hoşuma giden bir model inşallah almak da nasip olur
Hangisinden elektrikliden mi normaliden miiBenim kardeşim ondan iki tane aldı bize daha tabi doğmadıkları için kullanmadık ama arkadaşlarım kullanıyor çokta memnunlar canım
Sgdjsjs ben de öyle biliyo musun yani psikolojik olarak elektrikliler onu tembelleştirirmiş gibi geliyor, sallanacaksa kendi çabasıyla yapması gerekirmiş gibiAna kucağı ve kanguru babybjörn almıştım daha sonra İngiltere’den hediye geldiği için her ikisini de iade ettim. Benim aldığım da hediye gelen de manuel. Elektrikli tercih etmek istemedim. Kendi kendine debelensin daha çok hoşuma giderAnne yanı beşiği de sallanmıyor galiba sallanmayla ilgili fobim var istemiyorum sallanan bir şey jajsks
Elektrikli olanlar gerçekten ağır mı ya? Bi youtuber kadın öyle demişti ama canlı görüp incelemedim. Manuellerde çok uygun fiyatlılar var gerçekten 2000 bandında bir sürü model varBende elektrikli olan var canım ama tabii ki kullanamadım bilmiyorum. Ama belki bütçeme bağlı olarak da şu hafif olanlar var ya manuel ondan alabilirim oraya buraya götürmek için diye düşünüyorum.
Evet işte sürekli pışpışlanmaya, sallanmaya alışmasınlar biraz güç kuvvet göstersinler hajsjsjSgdjsjs ben de öyle biliyo musun yani psikolojik olarak elektrikliler onu tembelleştirirmiş gibi geliyor, sallanacaksa kendi çabasıyla yapması gerekirmiş gibi![]()
Ağır bayağı yani ordan oraya alıp hop diye götürmek zor bana hediye gelmişti ama alsam alır mıydım hayır diyebilirimElektrikli olanlar gerçekten ağır mı ya? Bi youtuber kadın öyle demişti ama canlı görüp incelemedim. Manuellerde çok uygun fiyatlılar var gerçekten 2000 bandında bir sürü model var
Aşkım burda set halinde satılmıyor benim bildiğim kadarıyla eklemelerini kendin yapıyorsun. Eğer set halinde 700 euro ise gayet makul yani fiyat ben chiccoyu + kombinleyerek oto koltuk (puset) 27 bine aldımAşkım cybex balios gold serisi 700 Euro civarı komple alıyorsun yani 0/6 aylık olan yataklı ve sonrasındaki 6aydan 2/3 yaşa kadar kullanılanları . Ama tabi oto koltuğu vs extra oluyor . Joolz dediğim marka ise 1.200 euro civarı . Türkiyede çok pahalı cybex galiba ve set halinde yok dimi ?
Elektrikli elele ana kucağı canımHangisinden elektrikliden mi normaliden mii
Babanesi chicco balloon aldı canım kendinden oyuncaklı ve titreşimliymiş. İnşallah sever küçük kızımKızlar ana kucağı alan var mı ? Ya bu elele dormire tarzı elektrikli bişey mi yoksa merfbabydeki gibi baya anam babam usulü tam manuel bişey mi almalıyız ? Her bebek sallanmayı sevmiyor bide çok hantal duruyorlar o elektrikliler anneye kayınvalideye giderken falan götürmek istesek çok zor gibi diğerleri daha hafif duruyor. Tecrübeli anneler ne der acabaa?
Ah inşallah sağlıkla kullansın minik kuşBabanesi chicco balloon aldı canım kendinden oyuncaklı ve titreşimliymiş. İnşallah sever küçük kızım![]()
Babybjörn tarzı ana kucağı hem kullanışlı çoğu bebiş sever hem taşıması kolayKızlar ana kucağı alan var mı ? Ya bu elele dormire tarzı elektrikli bişey mi yoksa merfbabydeki gibi baya anam babam usulü tam manuel bişey mi almalıyız ? Her bebek sallanmayı sevmiyor bide çok hantal duruyorlar o elektrikliler anneye kayınvalideye giderken falan götürmek istesek çok zor gibi diğerleri daha hafif duruyor. Tecrübeli anneler ne der acabaa?
dimi dimii ya evet sanırım kararımı verdimBabybjörn tarzı ana kucağı hem kullanışlı çoğu bebiş sever hem taşıması kolay
Genelde bizde şey halinde oluyorlar aşkım puset hariç tabi ama iki farklı bebek yatağı vs var arabaların içindeAşkım burda set halinde satılmıyor benim bildiğim kadarıyla eklemelerini kendin yapıyorsun. Eğer set halinde 700 euro ise gayet makul yani fiyat ben chiccoyu + kombinleyerek oto koltuk (puset) 27 bine aldım
Anladım aşkım olsun yine iyi buraya göre. Döviz kurundan dolayı paramızın değeri de kalmasa anne yanını bile İngiltere’den denk getirdik her şey ateş pahası burada.Genelde bizde şey halinde oluyorlar aşkım puset hariç tabi ama iki farklı bebek yatağı vs var arabaların içinde