Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    144
Canım ben de uzun zamandır kullanıyorum 6000 lik üstelik, bir ara sabah akşamdı. Göbek benim de fena oldu artık deri altı sertleşti hatta. Bence en çok sızlayan yer kol oturunca üst bacağının yan tarafında yumuşak yerler oluyor ya en az acıyı orda hissediyorum i. Az bacakla idare edem geri göbeğe dönicem bacakta bul o noktayı valla hiç hissetmediğim bile oluyor.
Gümüş kapak alıp çok memnun kalan var. Ama memeyi korumankn en güzel yolu bence doğru emzirmek. Bebek ucu dudakları arasında ezince isterse altın kapak olsun yara olacak meme ucu üst damağa gelecek şekilde iyice sokmak lazım ağzına. Yaptıkça keşfedeceksiniz. Bir de ben 7. Aydan itibaren e vitamin i ve lansinoh başlamıştım. Öncesinde de nemlendirme. Şimdiden başladım nemlendirmeye, bir aya da lansinoh ve garmastan idi sanırım adı onlara başlarım. Oğlumda 1-2 gün hafif acıyla atlatmıştım çok şükür

Tamam canım çok sağol

Ah canım ah seni o kadar iyi anlıyorum ki gerçekten semsert iğne yerleri, morluğu hiç söylemiyorum bile çürümüş et gibi Kesinlikle benim de öyle en çok acıyan bölge kol oldu. Bacağı hiç denemedim ama daha önümde o kadar uzun bir yol var ki elbet her yeri dönüşümlü kullanacağım O noktaları da bulcam hırçınlaşıyorum yaparken acımayacaksın yeter diye hırslanıyorum acilen bug’ı bulurum hahaha

Bende eşime diyorum ki inşallah bebeklerin emmesine izin veririm çünkü felaket derece de hassasım
Anne olunca hassaslık falan kalmıyor
Tamam canım çok sağol
Gümüş kapak almamıştım ihtiyacım da olmadı.Bebek ucunu değil biraz daha ileriden,göğsün renkli kısmını ağzına alarak emerse yara olmuyor cnm.
Bu arada dayımın kızına doktor rahim uzunluguna 28 cm demiş demiştim.Bugun de düğüne gitmiş

28mmyle beni hiç hareket ettirmeden yatırdı hastanede doktor, ne diyim canım belli haftası ileridir maşallah diyim allah korusun yine de

Çok teşekkür ederim benimde kanama alanlarim oldu 14. Haftada kesti doktor progesteron hapını inşallah herşey yolunda gider bizler ve bebeklerimiz için

Çok teşekkür ederim benimde kanama alanlarim oldu 14. Haftada kesti doktor progesteron hapını inşallah herşey yolunda gider bizler ve bebeklerimiz için
Ben de 17. haftaya kadar kullandım fitili ama yine de kanama alanı tekrar oluştu. Bu kez fitil vermedi sanırım artık bir etkisi olmayacak diye hafta olarak ilerlediği için. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi

Kız oraya gelince acil bişey olsa hangi kadın doğumcu iyi bana özgür özkul iyi dediler özel yeri varmış
Devlet hastanesine gidiyorum doktor gül çavuşoğlu. Özel istersen bağlar hastanesinde var hıdır budak baya ilgili bir doktor. Çok kalacak mısın?

Hemen kesiyor mu yarın alıyım bende, ölüyorum geçmek bilmiyor dondurmaya üflesem eriyecek o derece.
Kesiyor canım çok şükür daha kesmediği olmadı su içsem yanıyor midem gerçekten alev atıcam ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…