- 1 Kasım 2013
- 3.145
- 2.663
- 333
Canım ben de uzun zamandır kullanıyorum 6000 lik üstelik, bir ara sabah akşamdı. Göbek benim de fena oldu artık deri altı sertleşti hatta. Bence en çok sızlayan yer kolHanımlar ben ekim sonundan bu yana her gün oksapar kullanıyorum çooook uzunca bir süre oldu haliyle… Bu kadar ay sadece göbeğime yaptım ama artık göbek büyüdükçe gerildikçe yapamamaya başlayacağım. Kollara geçiş yapacağım ama felç geçirmiş gibi hissettiriyor tövbe yarabbim acısının haddi hesabı yok kol bölgesinde. Yapan var mı hiç kollara nasıl yol izliyorsunuz bug’ ı var mı yani kolun
Gümüş kapak alıp çok memnun kalan var. Ama memeyi korumankn en güzel yolu bence doğru emzirmek. Bebek ucu dudakları arasında ezince isterse altın kapak olsun yara olacakGümüş kapak alan ya da kullanan var mı kızlar? Ben emziremediğim için önceki gebeliğimde alamamıştım hemde zamansız olduğu için. Lansinohun göğüs ucu kremini kullandım sağım yapmadan önce falan gayet de iyi gelmişti malum bu sağım yapma süreci de çok uzun sürmedi bir ay sürdü mastit olmamak için sağdım onu daneyse gümüş kapak iyi bir şeyse ona göre para biriktircem sorayım dedim
Tamam canım çok sağolCanım ben de uzun zamandır kullanıyorum 6000 lik üstelik, bir ara sabah akşamdı. Göbek benim de fena oldu artık deri altı sertleşti hatta. Bence en çok sızlayan yer koloturunca üst bacağının yan tarafında yumuşak yerler oluyor ya en az acıyı orda hissediyorum i. Az bacakla idare edem geri göbeğe dönicem bacakta bul o noktayı valla hiç hissetmediğim bile oluyor.
Gümüş kapak alıp çok memnun kalan var. Ama memeyi korumankn en güzel yolu bence doğru emzirmek. Bebek ucu dudakları arasında ezince isterse altın kapak olsun yara olacakmeme ucu üst damağa gelecek şekilde iyice sokmak lazım ağzına. Yaptıkça keşfedeceksiniz. Bir de ben 7. Aydan itibaren e vitamin i ve lansinoh başlamıştım. Öncesinde de nemlendirme. Şimdiden başladım nemlendirmeye, bir aya da lansinoh ve garmastan idi sanırım adı onlara başlarım. Oğlumda 1-2 gün hafif acıyla atlatmıştım çok şükür
Ah canım ah seni o kadar iyi anlıyorum ki gerçekten semsert iğne yerleri, morluğu hiç söylemiyorum bile çürümüş et gibiCanım ben de uzun zamandır kullanıyorum 6000 lik üstelik, bir ara sabah akşamdı. Göbek benim de fena oldu artık deri altı sertleşti hatta. Bence en çok sızlayan yer koloturunca üst bacağının yan tarafında yumuşak yerler oluyor ya en az acıyı orda hissediyorum i. Az bacakla idare edem geri göbeğe dönicem bacakta bul o noktayı valla hiç hissetmediğim bile oluyor.
Anne olunca hassaslık falan kalmıyorBende eşime diyorum ki inşallah bebeklerin emmesine izin veririm çünkü felaket derece de hassasım
Gümüş kapak almamıştım ihtiyacım da olmadı.Bebek ucunu değil biraz daha ileriden,göğsün renkli kısmını ağzına alarak emerse yara olmuyor cnm.Tamam canım çok sağol
28mmyle beni hiç hareket ettirmeden yatırdı hastanede doktor, ne diyim canım belli haftası ileridir maşallah diyim allah korusun yine deAnne olunca hassaslık falan kalmıyor
Gümüş kapak almamıştım ihtiyacım da olmadı.Bebek ucunu değil biraz daha ileriden,göğsün renkli kısmını ağzına alarak emerse yara olmuyor cnm.
Bu arada dayımın kızına doktor rahim uzunluguna 28 cm demiş demiştim.Bugun de düğüne gitmiş
Çok teşekkür ederim benimde kanama alanlarim oldu 14. Haftada kesti doktor progesteron hapını inşallah herşey yolunda gider bizler ve bebeklerimiz içinBen de geçen hafta 18+3ken kontrole gittiğimde hiç hissetmediğimi söylemiştim doktoruma. O da normal ilk gebeliğin, herkeste aynı olmaz bu konuda kimseyle kendini karşılaştırma demişti. Benim de ağrılarım oluyor, kesede kanama alanı gördük yine ve daha önce bahsetmiştim suyum az ama ona rağmen bebeğin durumu oldukça iyi şükür. Yani içinizi ferah tutun hissedememeniz bir sorun olduğu anlamına gelmiyor
21. hafta .Allah hepimizi korusun inş28mmyle beni hiç hareket ettirmeden yatırdı hastanede doktor, ne diyim canım belli haftası ileridir maşallah diyim allah korusun yine de
Ah canım erkenmiş daha ne bileyim çok bilmiş konuşmak istemiyorum da keşke dikkat etseAmin ,
21. hafta .Allah hepimizi korusun inş
Ben de 17. haftaya kadar kullandım fitili ama yine de kanama alanı tekrar oluştu. Bu kez fitil vermedi sanırım artık bir etkisi olmayacak diye hafta olarak ilerlediği için. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimiziÇok teşekkür ederim benimde kanama alanlarim oldu 14. Haftada kesti doktor progesteron hapını inşallah herşey yolunda gider bizler ve bebeklerimiz için
Benimde 1 Haftadır kalça kemiğimde ağrı var üzerine oturamıyorum, yürürken topallıyorumSağ kaburgasnda ağri olan varmi ya iki gundur kaburgama agri giriyor özellikle akşamlari
Her hafta yeni güncelleme geliyor İnşallah normaldir bu ağrilar .Benimde 1 Haftadır kalça kemiğimde ağrı var üzerine oturamıyorum, yürürken topallıyorum
Sorma mide yanmaları da başladı, içimde ejderha var sanki ateş çıkıyor boğazımdanHer hafta yeni güncelleme geliyor İnşallah normaldir bu ağrilar .
Kız oraya gelince acil bişey olsa hangi kadın doğumcu iyi bana özgür özkul iyi dediler özel yeri varmışSorma mide yanmaları da başladı, içimde ejderha var sanki ateş çıkıyor boğazımdan
Benim de reflümün maşallahı var rennie çiğniyorum her günSorma mide yanmaları da başladı, içimde ejderha var sanki ateş çıkıyor boğazımdan
Devlet hastanesine gidiyorum doktor gül çavuşoğlu. Özel istersen bağlar hastanesinde var hıdır budak baya ilgili bir doktor. Çok kalacak mısın?Kız oraya gelince acil bişey olsa hangi kadın doğumcu iyi bana özgür özkul iyi dediler özel yeri varmış
Hemen kesiyor mu yarın alıyım bende, ölüyorum geçmek bilmiyorBenim de reflümün maşallahı var rennie çiğniyorum her gün
Kesiyor canım çok şükür daha kesmediği olmadı su içsem yanıyor midem gerçekten alev atıcam ben deHemen kesiyor mu yarın alıyım bende, ölüyorum geçmek bilmiyordondurmaya üflesem eriyecek o derece.
Aynı durumdayım su bile yakıyorKesiyor canım çok şükür daha kesmediği olmadı su içsem yanıyor midem gerçekten alev atıcam ben de
ılık süt içebilirsin o da iyi geliyor son zamanlardaAynı durumdayım su bile yakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?