- 16 Temmuz 2024
- 562
- 390
- 18
- 31
İçmeye gidiyordum ki süt yokmuş evde kafa da gidik bu aralarılık süt içebilirsin o da iyi geliyor son zamanlardagece uyandırıyor ılık süt biraz daha iyi geliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçmeye gidiyordum ki süt yokmuş evde kafa da gidik bu aralarılık süt içebilirsin o da iyi geliyor son zamanlardagece uyandırıyor ılık süt biraz daha iyi geliyor
Lazım ya ondan yoktur hahahİçmeye gidiyordum ki süt yokmuş evde kafa da gidik bu aralar![]()
20 gün falan kalcaz ama işte ani bişey olursa gideyim diyeDevlet hastanesine gidiyorum doktor gül çavuşoğlu. Özel istersen bağlar hastanesinde var hıdır budak baya ilgili bir doktor. Çok kalacak mısın?
Hep öyle olur zatenLazım ya ondan yoktur hahah![]()
Umarım hiç öyle bir durum yaşamazsın20 gün falan kalcaz ama işte ani bişey olursa gideyim diye
Havuç suyunun cok faydası var cnm diğer vebeliğimde 23. Haftada suyum boşaldı hiç kalmadı her gün çoğaldı günde nerdeyse 3 4 litre su ve havuç suyu tüketim docent senin bebek yaşarsa bi mücize yaşıycaz demişti annegüçlü bebek ondan güçlü dediBen normalde çok su içen biri değilim bunu da söylemiştim daha önce doktora belki o yüzden bol su iç demiştir. Zaten bebeğin sırtı dönüktü on dakika baktık yine dönmedi bize doktor da 2 saat sonra tekrar gel dedi. O arada eve gittim neredeyse 1,5 litre su içtim tekrar gittiğimizde bebek bize doğru dönmüştü ve çok hareket eden bir bebek olmamasına rağmen baya eli kolu durmadı yani doktor da bak şimdiden faydası olmuş dedi. Umarım oluyordur ya daha bu haftadan su azlığı zor olacak zaten kan sulandırıcı iğne kullanıyorum gerekirse günde ikiye çıkarıcaz su artmazsa dedi. Havuç suyuna da bakıcam faydası varsa içerim.
Ya ben onuda denedim memelerim dısarda duruyordu iyileşsin diyeKızımda gümüş kapak kullanmıştım ona rağmen çok kötü yara olmuştu, çocuk doktoru gümüş kapağın orayı nemli tuttuğunu onun için aksine iyileşmesine engel olduğunu söylemişti, sütyensiz olmamı memeden çıkan sütü meme ucuma sürmemin yeterli olacağını söyledi ki öyle de iyileşti. Kısacası bence gereksiz bir masraf mantıklı düşününce de gerçekten nemli kaldığı için iyileşemiyor meme ucu
Bende aynıyım mecbur kalkıp yiyorum çünkü beyfendi karnım açken çok fena vuruyorOfff ben bu açlıkla napcam ya, sabah altıda uyandım belki geçer de uyurum diye hala aç olduğum için uyuyamıyorumkalkmak da hiç içimden gelmiyo
acil yemek lazım bana
![]()
Evet aşırı vuruyo kalk anacım iki lokma yemek ye der gibiBende aynıyım mecbur kalkıp yiyorum çünkü beyfendi karnım açken çok fena vuruyor![]()
Ben de aynı mide kazinmasi resmen o an yemem lazımEvet aşırı vuruyo kalk anacım iki lokma yemek ye der gibiyedim uyuyo sanırım ben de uyursam şimdi oh miss
Selam canımm günaydın. Ben geçen hafta ilk dozumu oldumGünaydın hanımlar. Tetanoz aşısını olan var mı aramızda?
Bi benimki mi uyumuyor yemekten sonra yaEvet aşırı vuruyo kalk anacım iki lokma yemek ye der gibiyedim uyuyo sanırım ben de uyursam şimdi oh miss
Enerji geliyordurBi benimki mi uyumuyor yemekten sonra ya![]()
Ya bide benim ilk gebeliğim dün akşam bide dışardan hareketi de belliydi şaşırdım bayaEnerji geliyordurben oğlum da bu kadar hareket hissetmedim bu çok hareketli olacak sanırım hiç durmuyor
Maşallah onlara ya bende görmeye başladım karnım inip çıkıyor artıkYa bide benim ilk gebeliğim dün akşam bide dışardan hareketi de belliydi şaşırdım baya![]()
ben aldım kanz smart aldım valla daha dogrusu babanemiz hediye aldıKızlar nasılsınız ? Bebek arabalarına bakıyoröusunuz ? Alan varmı ? Ben iki araba arasında kaldım birisi cybex gold ikincisi joolz day(yada geo)