• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    144
Ben normalde çok su içen biri değilim bunu da söylemiştim daha önce doktora belki o yüzden bol su iç demiştir. Zaten bebeğin sırtı dönüktü on dakika baktık yine dönmedi bize doktor da 2 saat sonra tekrar gel dedi. O arada eve gittim neredeyse 1,5 litre su içtim tekrar gittiğimizde bebek bize doğru dönmüştü ve çok hareket eden bir bebek olmamasına rağmen baya eli kolu durmadı yani doktor da bak şimdiden faydası olmuş dedi. Umarım oluyordur ya daha bu haftadan su azlığı zor olacak zaten kan sulandırıcı iğne kullanıyorum gerekirse günde ikiye çıkarıcaz su artmazsa dedi. Havuç suyuna da bakıcam faydası varsa içerim.
Havuç suyunun cok faydası var cnm diğer vebeliğimde 23. Haftada suyum boşaldı hiç kalmadı her gün çoğaldı günde nerdeyse 3 4 litre su ve havuç suyu tüketim docent senin bebek yaşarsa bi mücize yaşıycaz demişti annegüçlü bebek ondan güçlü dedi

Kızımda gümüş kapak kullanmıştım ona rağmen çok kötü yara olmuştu, çocuk doktoru gümüş kapağın orayı nemli tuttuğunu onun için aksine iyileşmesine engel olduğunu söylemişti, sütyensiz olmamı memeden çıkan sütü meme ucuma sürmemin yeterli olacağını söyledi ki öyle de iyileşti. Kısacası bence gereksiz bir masraf mantıklı düşününce de gerçekten nemli kaldığı için iyileşemiyor meme ucu
Ya ben onuda denedim memelerim dısarda duruyordu iyileşsin diye 😃 Bi celik kapak denemedim bilmiyordum o zamn neler denemedim ki ayva çekirdeği kremler falan ama hic biri ise yaramadı kendi iyileşti cekegimi çektim o dönem

Offf ben bu açlıkla napcam ya, sabah altıda uyandım belki geçer de uyurum diye hala aç olduğum için uyuyamıyorum 🥹 kalkmak da hiç içimden gelmiyo 🙁 acil yemek lazım bana 😀

Arkadaşlar içinizde tete oz ve boğmaca aşısı olan var mı ? Beni sağlık ocağından aradılar da

Back
X