- 31 Ocak 2025
- 179
- 180
- 18
- 27
Tabii ki su içmenin faydası vardır ya olmaz mı, bi kere sana faydası var yani sana faydalı olan şey bebeğine de illa ki iyi gelir. Bilimsel bir kanıt olmasa da ya faydalıysa diye düşünerek her ihtimale karşı bence de içebiliyorsan içmelisin ama benim demek istediğim hani sadece su içmekle kalma alternatif daha kesin şeyler de varsa onları da yap bence demek istedim inşallah şifa nerdeyse Allah karşına çıkartsın, bir sonraki kontrolünde her şey yoluna girmiş olsunBen normalde çok su içen biri değilim bunu da söylemiştim daha önce doktora belki o yüzden bol su iç demiştir. Zaten bebeğin sırtı dönüktü on dakika baktık yine dönmedi bize doktor da 2 saat sonra tekrar gel dedi. O arada eve gittim neredeyse 1,5 litre su içtim tekrar gittiğimizde bebek bize doğru dönmüştü ve çok hareket eden bir bebek olmamasına rağmen baya eli kolu durmadı yani doktor da bak şimdiden faydası olmuş dedi. Umarım oluyordur ya daha bu haftadan su azlığı zor olacak zaten kan sulandırıcı iğne kullanıyorum gerekirse günde ikiye çıkarıcaz su artmazsa dedi. Havuç suyuna da bakıcam faydası varsa içerim.