• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    144
Hanımlar ben ekim sonundan bu yana her gün oksapar kullanıyorum çooook uzunca bir süre oldu haliyle… Bu kadar ay sadece göbeğime yaptım ama artık göbek büyüdükçe gerildikçe yapamamaya başlayacağım. Kollara geçiş yapacağım ama felç geçirmiş gibi hissettiriyor tövbe yarabbim acısının haddi hesabı yok kol bölgesinde. Yapan var mı hiç kollara nasıl yol izliyorsunuz bug’ ı var mı yani kolun 😅
Canım ben de uzun zamandır kullanıyorum 6000 lik üstelik, bir ara sabah akşamdı. Göbek benim de fena oldu artık deri altı sertleşti hatta. Bence en çok sızlayan yer kol 🥲 oturunca üst bacağının yan tarafında yumuşak yerler oluyor ya en az acıyı orda hissediyorum i. Az bacakla idare edem geri göbeğe dönicem 😁 bacakta bul o noktayı valla hiç hissetmediğim bile oluyor.
Gümüş kapak alan ya da kullanan var mı kızlar? Ben emziremediğim için önceki gebeliğimde alamamıştım hemde zamansız olduğu için. Lansinohun göğüs ucu kremini kullandım sağım yapmadan önce falan gayet de iyi gelmişti malum bu sağım yapma süreci de çok uzun sürmedi bir ay sürdü mastit olmamak için sağdım onu da 😑🥹 neyse gümüş kapak iyi bir şeyse ona göre para biriktircem 😀 sorayım dedim
Gümüş kapak alıp çok memnun kalan var. Ama memeyi korumankn en güzel yolu bence doğru emzirmek. Bebek ucu dudakları arasında ezince isterse altın kapak olsun yara olacak 😅 meme ucu üst damağa gelecek şekilde iyice sokmak lazım ağzına. Yaptıkça keşfedeceksiniz. Bir de ben 7. Aydan itibaren e vitamin i ve lansinoh başlamıştım. Öncesinde de nemlendirme. Şimdiden başladım nemlendirmeye, bir aya da lansinoh ve garmastan idi sanırım adı onlara başlarım. Oğlumda 1-2 gün hafif acıyla atlatmıştım çok şükür 🙏

Canım ben de uzun zamandır kullanıyorum 6000 lik üstelik, bir ara sabah akşamdı. Göbek benim de fena oldu artık deri altı sertleşti hatta. Bence en çok sızlayan yer kol 🥲 oturunca üst bacağının yan tarafında yumuşak yerler oluyor ya en az acıyı orda hissediyorum i. Az bacakla idare edem geri göbeğe dönicem 😁 bacakta bul o noktayı valla hiç hissetmediğim bile oluyor.

Gümüş kapak alıp çok memnun kalan var. Ama memeyi korumankn en güzel yolu bence doğru emzirmek. Bebek ucu dudakları arasında ezince isterse altın kapak olsun yara olacak 😅 meme ucu üst damağa gelecek şekilde iyice sokmak lazım ağzına. Yaptıkça keşfedeceksiniz. Bir de ben 7. Aydan itibaren e vitamin i ve lansinoh başlamıştım. Öncesinde de nemlendirme. Şimdiden başladım nemlendirmeye, bir aya da lansinoh ve garmastan idi sanırım adı onlara başlarım. Oğlumda 1-2 gün hafif acıyla atlatmıştım çok şükür 🙏
Tamam canım çok sağol ❤️

Ah canım ah seni o kadar iyi anlıyorum ki gerçekten semsert iğne yerleri, morluğu hiç söylemiyorum bile çürümüş et gibi 😂 Kesinlikle benim de öyle en çok acıyan bölge kol oldu. Bacağı hiç denemedim ama daha önümde o kadar uzun bir yol var ki elbet her yeri dönüşümlü kullanacağım 🤩 O noktaları da bulcam hırçınlaşıyorum yaparken acımayacaksın yeter diye hırslanıyorum acilen bug’ı bulurum hahaha

Bende eşime diyorum ki inşallah bebeklerin emmesine izin veririm çünkü felaket derece de hassasım😂😂
Anne olunca hassaslık falan kalmıyor 😂
Tamam canım çok sağol ❤️
Gümüş kapak almamıştım ihtiyacım da olmadı.Bebek ucunu değil biraz daha ileriden,göğsün renkli kısmını ağzına alarak emerse yara olmuyor cnm.
Bu arada dayımın kızına doktor rahim uzunluguna 28 cm demiş demiştim.Bugun de düğüne gitmiş 😄

Anne olunca hassaslık falan kalmıyor 😂

Gümüş kapak almamıştım ihtiyacım da olmadı.Bebek ucunu değil biraz daha ileriden,göğsün renkli kısmını ağzına alarak emerse yara olmuyor cnm.
Bu arada dayımın kızına doktor rahim uzunluguna 28 cm demiş demiştim.Bugun de düğüne gitmiş 😄
28mmyle beni hiç hareket ettirmeden yatırdı hastanede doktor, ne diyim canım belli haftası ileridir maşallah diyim allah korusun yine de 💙

Ben de geçen hafta 18+3ken kontrole gittiğimde hiç hissetmediğimi söylemiştim doktoruma. O da normal ilk gebeliğin, herkeste aynı olmaz bu konuda kimseyle kendini karşılaştırma demişti. Benim de ağrılarım oluyor, kesede kanama alanı gördük yine ve daha önce bahsetmiştim suyum az ama ona rağmen bebeğin durumu oldukça iyi şükür. Yani içinizi ferah tutun hissedememeniz bir sorun olduğu anlamına gelmiyor 🌼
Çok teşekkür ederim benimde kanama alanlarim oldu 14. Haftada kesti doktor progesteron hapını inşallah herşey yolunda gider bizler ve bebeklerimiz için 🤲

Çok teşekkür ederim benimde kanama alanlarim oldu 14. Haftada kesti doktor progesteron hapını inşallah herşey yolunda gider bizler ve bebeklerimiz için 🤲
Ben de 17. haftaya kadar kullandım fitili ama yine de kanama alanı tekrar oluştu. Bu kez fitil vermedi sanırım artık bir etkisi olmayacak diye hafta olarak ilerlediği için. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi 🌼

Kız oraya gelince acil bişey olsa hangi kadın doğumcu iyi bana özgür özkul iyi dediler özel yeri varmış
Devlet hastanesine gidiyorum doktor gül çavuşoğlu. Özel istersen bağlar hastanesinde var hıdır budak baya ilgili bir doktor. Çok kalacak mısın?

Hemen kesiyor mu yarın alıyım bende, ölüyorum geçmek bilmiyor 😂 dondurmaya üflesem eriyecek o derece.
Kesiyor canım çok şükür daha kesmediği olmadı su içsem yanıyor midem gerçekten alev atıcam ben de 😂😂

Back
X