Ben serklaj olduğum için doktorum tetenoz ve şeker yuklemesini yaptirmamami söyledi ama benim özel durumum var dikislerim var ve tetenoz rahim kasilmasi yapiyormus normal gebeliklerde yapılması lazım diye biliyorum
Kizlar benim bebişin suyu fazlaymiş bu ara meyveyi cokmu yedin dedi doktor başina gelen varmi bi sure meyve tatli vs. Yememem lazim şeker cikabilir dedi
Seninde bebeğin aynı yaşta neredeyse bacım İlk çocuk büyükse de küçükse de her iki durumun da avantajları ve dezavantajları oluyor. Allah hepimize kolaylık versin.
Kizlar benim bebişin suyu fazlaymiş bu ara meyveyi cokmu yedin dedi doktor başina gelen varmi bi sure meyve tatli vs. Yememem lazim şeker cikabilir dedi
Aynen şekerden olma olasılığı yüksek.Sadece şekerli şeyler değil mesela hamurisi ,pilav gibi şekerini çıkaracak şeylerden de uzak dur .Meyveyi de vitamin olması bakımından yine bir porsiyon yiyebilirsin.
Seninde bebeğin aynı yaşta neredeyse bacım İlk çocuk büyükse de küçükse de her iki durumun da avantajları ve dezavantajları oluyor. Allah hepimize kolaylık versin.
Aynen şekerden olma olasılığı yüksek.Sadece şekerli şeyler değil mesela hamurisi ,pilav gibi şekerini çıkaracak şeylerden de uzak dur .Meyveyi de vitamin olması bakımından yine bir porsiyon yiyebilirsin.
Kızlar detaylı ultrason yaptıran veya randevu bulabilen var mı
Dün buna yönlendirdi doktor ama yok bulamıyorum, birçok perinatoloji uzmanından randevu aldıktan sonra hastaneyi arayınca yapılmadığını öğrenip iptal ettik.
Normalde araştırma hastaneleri yapıyordu önceden bende ilk başta randevu aldın yapılmadığını teyit edince özelden randevu baktım canım maalesef burda bile özele yönlendiriyorlar insanları
Evet inşallah hepimiz sıkıntısız şekilde bebeklerimizi zamanında kucağımıza alırız elbette kalbim bi hızlı çarptı bunu duyunca bi tuhaf hissettim ama toparlandım çünkü gerçekten bu testin bir risk ifade ettiğini ve doğruluk oranının düşük olduğunu biliyorum. Herkes sağlıklı olsun