Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Sana ekstra kolay gelsin o zaman
Seninde bebeğin aynı yaşta neredeyse bacım İlk çocuk büyükse de küçükse de her iki durumun da avantajları ve dezavantajları oluyor. Allah hepimize kolaylık versin.
Kizlar benim bebişin suyu fazlaymiş bu ara meyveyi cokmu yedin dedi doktor başina gelen varmi bi sure meyve tatli vs. Yememem lazim şeker cikabilir dedi
Aynen şekerden olma olasılığı yüksek.Sadece şekerli şeyler değil mesela hamurisi ,pilav gibi şekerini çıkaracak şeylerden de uzak dur .Meyveyi de vitamin olması bakımından yine bir porsiyon yiyebilirsin.

Evet ya daha oda bebek. Mesela geceleri zibilyon kere uyanıyor.

Normalde araştırma hastaneleri yapıyordu önceden bende ilk başta randevu aldın yapılmadığını teyit edince özelden randevu baktım canım maalesef burda bile özele yönlendiriyorlar insanları

Kızlar bende bu gun 22+0 oldum. Daha detaylıya gidemedim. Bu hafta gidemicem sanırım. 23 de gitsem olur demi

Canım sen fetal dna yaptırmadın mı ? L luckykus un attığı videoyu dün bende izledim . Bunu pek önermiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…