Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Bugün bazılarınızın randevuları vardı ne oldu iyi misiniz?
Çok şükür biz iyiyiz bi sıkıntı görülmedi, haftamızla uyumluyuz elhamdulillahh 475 gr 25 cm olmuş tontisim Bahçelievlerde betatom görüntüleme merkezinde yaptırdım 35 dk civarı sürdü, parmaklarından kalp kapakçığına, omurga kemiklerinden böbreklerine her şeyine baktılar gerçekten memnun kaldım, görene kadar uğraştılar aman orası da kalsın demediler. Çok korkuyordum baştan savma yaparlar diye. Bu arada plasentam ön duvardaymış onu yeni öğrendim. Böyle işte başka gelişme yok

Maşallah sağlıkla gelsin

Doktor benden hic istemiyor kan tahlili valla ben kendim gidip yaptiriyorum saglik ocaginda kendim yaptirmasam enfeksiyon oldugunu anlamazdk tahlil yaptrdim enfeksiyn cikti ilac yazdi doktr mesela ayda bir istenmesi gerekiyr bence.

İstemesi lazım. Devlet Hastanesi'nde takipliyim.Üç haftada bir gidiyorum kan idrar istiyor muhakkak.Troid değerim hafif yüksek onu falan takip ediyor.
Bugün bazılarınızın randevuları vardı ne oldu iyi misiniz?
Ben gitti cnm.Cok şükür genel olarak iyiyiz ,sadece idrarda biraz enfeksiyon çıkmış,monurol şase verdi. Bir ay sonra detaylı için başka şehire gideceğim,doktor randevu vermeden direk gittiginde detaylı ultrason yaparlar dedi .
Sertleşiyor,arada sancı yapiyor dedim normal dedi.
Kız demiştiniz dedim evet kız dedi Ama ben yine detayliyi bekleyecegim emin olmak icin

Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah enfeksiyon için de geçmiş olsun

Ben özele gidiyorum devlete iki kez gittim ikisindede doktor butun kan degerlerime bakti
Ozel daha cok onemsemesi lazm anlamadim ki ben tahlil vermesem enfeksiyon ciktigini anlamaycktm cok belirtm yoktu oyle yanma vs .bende monural şase kullandim tek kullanimlik ayriyeten iki tane fitil yazmişti.gecmis olsun sanada canim nerden kapiyoruz enfeksiyon anlamadim o kdr da dikkt ediyorum

Kızlar bugün 21+0 oldum kahverengi akıntım olmuş, hemen tuvalete gittim normal sarı akıntıydı ama bu haftada kahverengi akıntı normal mi
Doktora gitmEkte fayda var canım ilk kez mi oldu bu önemli olabilir

Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah enfeksiyon için de geçmiş olsun
Teşekkürler şekerim
Aynen cnm özelde daha ilgili olması lazım.Ozelde de devlette de takipli ol.En azından devlette tahlil yaparlar için rahat olur.Benim enfeksiyon ilk defa çıktı .Suyumu 2 litre içiyorum ,kendimce dikkat ediyorum ama bilemiyorum,acaba eşlerden mi gecti.

Balım benim gebelik başından beri ilişki yasak, tuvaletim bile evde ayrı ama enfeksiyon çıkmıştı bundan önce. Şu an bir şey yok çok şükür ama gebelik bence kendi kendine üretiyor

Balım benim gebelik başından beri ilişki yasak, tuvaletim bile evde ayrı ama enfeksiyon çıkmıştı bundan önce. Şu an bir şey yok çok şükür ama gebelik bence kendi kendine üretiyor
Aynen bende de olduğunda hiç belirti dahi yoktu suda içiyorum eşden olamaz yasak zaten olunca oluyor

Bana şuan için yasak olmadığından esim zan altinda

Gebelik sürekli birşey üretmeyi çok seviyor zaten Hatta surekli 9 6 seyreden tansiyonum bir kontrolumde 14 8 çıkmıştı

Gebelik sürekli birşey üretmeyi çok seviyor zaten Hatta surekli 9 6 seyreden tansiyonum bir kontrolumde 14 8 çıkmıştı
O bende de oluyo hastaneye gidince stres heyecan yüksek çıkıyor oturuyorum baya tekrar ölcunce normale donuyor

Bana şuan için yasak olmadığından esim zan altinda

Hahahaha at suçu üstüne geç

Valla eşden gecme ihtimali bende sifir hamile kaldigimdan beri korkuyor esim bisey olur diye o konuda rahatim muhtemelen disarda klozetten filan kaptim

Hahahaha at suçu üstüne geç

Valla eşden gecme ihtimali bende sifir hamile kaldigimdan beri korkuyor esim bisey olur diye o konuda rahatim muhtemelen disarda klozetten filan kaptim

kızlar bende de başlarda yasaktı, yeni yeni serbest biz de enfeksiyon korkusundan korunuyoruz

Biz hiç sormadik doktora yasak filan da demedi ama yinede pimpirikliyiz bu konuda kocişle kanka gibi yatiyoz
Benim hala baş şüpheli

Doktora gitmEkte fayda var canım ilk kez mi oldu bu önemli olabilir

Başında kanama alanlarım vardı 2 ay önce kahverengi akıntım olmuştu doktora gittiğimde kırmızıya dönmediği sürece korkma demişti. 1 ay önce de eski kanama alanlarının durduğunu söylemişti doktor, tekrar olmadı ama pazartesi detaylı ultrason randevum var beklesem mi gitsem mi kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…