- 31 Ocak 2025
- 350
- 336
- 18
- 27
Çok şükür biz iyiyiz bi sıkıntı görülmedi, haftamızla uyumluyuz elhamdulillahh 475 gr 25 cm olmuş tontisimBugün bazılarınızın randevuları vardı ne oldu iyi misiniz?
Maşallah sağlıkla gelsinÇok şükür biz iyiyiz bi sıkıntı görülmedi, haftamızla uyumluyuz elhamdulillahh 475 gr 25 cm olmuş tontisimBahçelievlerde betatom görüntüleme merkezinde yaptırdım 35 dk civarı sürdü, parmaklarından kalp kapakçığına, omurga kemiklerinden böbreklerine her şeyine baktılar gerçekten memnun kaldım, görene kadar uğraştılar aman orası da kalsın demediler. Çok korkuyordum baştan savma yaparlar diye. Bu arada plasentam ön duvardaymış onu yeni öğrendim. Böyle işte başka gelişme yok
Anladim canim7 temmuzda izleme çağırdılar tekrar. Başka kan vermedim
Doktor benden hic istemiyor kan tahlili valla ben kendim gidip yaptiriyorum saglik ocaginda kendim yaptirmasam enfeksiyon oldugunu anlamazdk tahlil yaptrdim enfeksiyn cikti ilac yazdi doktr mesela ayda bir istenmesi gerekiyr bence.
Ben gitti cnm.Cok şükür genel olarak iyiyiz ,sadece idrarda biraz enfeksiyon çıkmış,monurol şase verdi. Bir ay sonra detaylı için başka şehire gideceğim,doktor randevu vermeden direk gittiginde detaylı ultrason yaparlar dedi .Bugün bazılarınızın randevuları vardı ne oldu iyi misiniz?
Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallahİstemesi lazım. Devlet Hastanesi'nde takipliyim.Üç haftada bir gidiyorum kan idrar istiyor muhakkak.Troid değerim hafif yüksek onu falan takip ediyor.
Ben gitti cnm.Cok şükür genel olarak iyiyiz ,sadece idrarda biraz enfeksiyon çıkmış,monurol şase verdi. Bir ay sonra detaylı için başka şehire gideceğim,doktor randevu vermeden direk gittiginde detaylı ultrason yaparlar dedi .
Sertleşiyor,arada sancı yapiyor dedim normal dedi.
Kız demiştiniz dedim evet kız dediAma ben yine detayliyi bekleyecegim emin olmak icin
Ben özele gidiyorum devlete iki kez gittim ikisindede doktor butun kan degerlerime baktiİstemesi lazım. Devlet Hastanesi'nde takipliyim.Üç haftada bir gidiyorum kan idrar istiyor muhakkak.Troid değerim hafif yüksek onu falan takip ediyor.
Ben gitti cnm.Cok şükür genel olarak iyiyiz ,sadece idrarda biraz enfeksiyon çıkmış,monurol şase verdi. Bir ay sonra detaylı için başka şehire gideceğim,doktor randevu vermeden direk gittiginde detaylı ultrason yaparlar dedi .
Sertleşiyor,arada sancı yapiyor dedim normal dedi.
Kız demiştiniz dedim evet kız dediAma ben yine detayliyi bekleyecegim emin olmak icin
Doktora gitmEkte fayda var canım ilk kez mi oldu bu önemli olabilirKızlar bugün 21+0 oldum kahverengi akıntım olmuş, hemen tuvalete gittim normal sarı akıntıydı ama bu haftada kahverengi akıntı normal mi
Kontrol iyi geçti canım hersey yolunda dinlenmeye devamBugün bazılarınızın randevuları vardı ne oldu iyi misiniz?
Teşekkürler şekerimMaşallah canım sağlıkla gelsin inşallahenfeksiyon için de geçmiş olsun
Aynen cnm özelde daha ilgili olması lazım.Ozelde de devlette de takipli ol.En azından devlette tahlil yaparlar için rahat olur.Benim enfeksiyon ilk defa çıktı .Suyumu 2 litre içiyorum ,kendimce dikkat ediyorum ama bilemiyorum,acaba eşlerden mi gecti.Ben özele gidiyorum devlete iki kez gittim ikisindede doktor butun kan degerlerime bakti
Ozel daha cok onemsemesi lazm anlamadim ki ben tahlil vermesem enfeksiyon ciktigini anlamaycktm cok belirtm yoktu oyle yanma vs .bende monural şase kullandim tek kullanimlik ayriyeten iki tane fitil yazmişti.gecmis olsun sanada canim nerden kapiyoruz enfeksiyon anlamadim o kdr da dikkt ediyorum
Balım benim gebelik başından beri ilişki yasak, tuvaletim bile evde ayrı ama enfeksiyon çıkmıştı bundan önce. Şu an bir şey yok çok şükür ama gebelik bence kendi kendine üretiyorTeşekkürler şekerim
Aynen cnm özelde daha ilgili olması lazım.Ozelde de devlette de takipli ol.En azından devlette tahlil yaparlar için rahat olur.Benim enfeksiyon ilk defa çıktı .Suyumu 2 litre içiyorum ,kendimce dikkat ediyorum ama bilemiyorum,acaba eşlerden mi gecti.
Aynen bende de olduğunda hiç belirti dahi yoktu suda içiyorum eşden olamaz yasak zaten olunca oluyorBalım benim gebelik başından beri ilişki yasak, tuvaletim bile evde ayrı ama enfeksiyon çıkmıştı bundan önce. Şu an bir şey yok çok şükür ama gebelik bence kendi kendine üretiyor
Balım benim gebelik başından beri ilişki yasak, tuvaletim bile evde ayrı ama enfeksiyon çıkmıştı bundan önce. Şu an bir şey yok çok şükür ama gebelik bence kendi kendine üretiyor
O bende de oluyo hastaneye gidince stres heyecan yüksek çıkıyor oturuyorum baya tekrar ölcunce normale donuyorGebelik sürekli birşey üretmeyi çok seviyor zaten Hatta surekli 9 6 seyreden tansiyonum bir kontrolumde 14 8 çıkmıştı
Gebelik sürekli birşey üretmeyi çok seviyor zaten Hatta surekli 9 6 seyreden tansiyonum bir kontrolumde 14 8 çıkmıştı
Hahahaha at suçu üstüne geçBana şuan için yasak olmadığından esim zan altinda
Gebelik sürekli birşey üretmeyi çok seviyor zatenHatta surekli 9 6 seyreden tansiyonum bir kontrolumde 14 8 çıkmıştı
Valla eşden gecme ihtimali bende sifirTeşekkürler şekerim
Aynen cnm özelde daha ilgili olması lazım.Ozelde de devlette de takipli ol.En azından devlette tahlil yaparlar için rahat olur.Benim enfeksiyon ilk defa çıktı .Suyumu 2 litre içiyorum ,kendimce dikkat ediyorum ama bilemiyorum,acaba eşlerden mi gecti.
kızlar bende de başlarda yasaktı, yeni yeni serbest biz de enfeksiyon korkusundan korunuyoruzValla eşden gecme ihtimali bende sifirhamile kaldigimdan beri korkuyor esim bisey olur diye o konuda rahatim muhtemelen disarda klozetten filan kaptim
Biz hiç sormadik doktora yasak filan da demedi ama yinede pimpirikliyiz bu konuda kocişle kanka gibi yatiyozkızlar bende de başlarda yasaktı, yeni yeni serbest biz de enfeksiyon korkusundan korunuyoruz
Hahahaha at suçu üstüne geç
Valla eşden gecme ihtimali bende sifirhamile kaldigimdan beri korkuyor esim bisey olur diye o konuda rahatim muhtemelen disarda klozetten filan kaptim
kızlar bende de başlarda yasaktı, yeni yeni serbest biz de enfeksiyon korkusundan korunuyoruz
Benim hala baş şüpheliBiz hiç sormadik doktora yasak filan da demedi ama yinede pimpirikliyiz bu konuda kocişle kanka gibi yatiyoz
Jajskskd ben de kocamla asker arkadaşı oldum yasak denilmedi yasak olan bir durum yok ama istemiyorum korkuyorumBiz hiç sormadik doktora yasak filan da demedi ama yinede pimpirikliyiz bu konuda kocişle kanka gibi yatiyoz
Bilmiyorum canım ama bence hastaneye gitmelisin. Bende açıklık olmasından dolayı mesela ufacık pembe bir leke olsa bile gel dedikleri için tedirgin oldum şu an adına. Bence çok büyük sorun yoktur inşallah ama doktora gitmelisin
Doktora gitmEkte fayda var canım ilk kez mi oldu bu önemli olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?