- 18 Eylül 2024
- 1.012
- 806
- 38
Ben yaptırmamıştımCanım sen fetal dna yaptırmadın mı ?luckykus un attığı videoyu dün bende izledim . Bunu pek önermiyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaptırmamıştımCanım sen fetal dna yaptırmadın mı ?luckykus un attığı videoyu dün bende izledim . Bunu pek önermiyorlar
Benim bir arkadaşımda suyu fazlaydı aynısını ona sordular hatta büyük ve küçük şeker yükleme yaptılar ama şükür birşey yoktu doğumda biraz normale göre fazla kanaması olmuş . 500 ml yerine 700 gitti diyordu. Ama şeker vs çıkmadı ,öylesinede olabilen birşeyKizlar benim bebişin suyu fazlaymiş bu ara meyveyi cokmu yedin dedi doktor başina gelen varmibi sure meyve tatli vs. Yememem lazim şeker cikabilir dedi
![]()
Boşver ozaman canını sıkma zaten güverliğide pek yokrarla neden yapılıyor anlamıyorum bu 3 lü test . Eğer çok huzursun olacaksan fetal dna yaptır kan veriyosun bebeğe de sıkıntısı yok senin içinde stres yükü azalıyor . Ama bir terslik olsa usg’de görüyoruz aslında demişti doktorum.bebek kendini belli eder demiştiBen yaptırmamıştım
Yaptırmak istemiyorum canım hiçbir şey en azından ayrıntılı ultrasona kadar. Yeterince yıprandım zaten bu süreçte çok da mutlu mesut geçiremiyorum günlerimi. Sadece sakin kalmak istiyorum. Teşekkür ederim canımBoşver ozaman canını sıkma zaten güverliğide pek yokrarla neden yapılıyor anlamıyorum bu 3 lü test . Eğer çok huzursun olacaksan fetal dna yaptır kan veriyosun bebeğe de sıkıntısı yok senin içinde stres yükü azalıyor . Ama bir terslik olsa usg’de görüyoruz aslında demişti doktorum.bebek kendini belli eder demişti
Ozaman sakince detaylıyı bekle canım . Dediğim gibi bebek kendini belli eder diyor bir çok doktor . Sağlıkla hayırla gelsinlerYaptırmak istemiyorum canım hiçbir şey en azından ayrıntılı ultrasona kadar. Yeterince yıprandım zaten bu süreçte çok da mutlu mesut geçiremiyorum günlerimi. Sadece sakin kalmak istiyorum. Teşekkür ederim canım![]()
Amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun, sağlıkla gelsinlerOzaman sakince detaylıyı bekle canım . Dediğim gibi bebek kendini belli eder diyor bir çok doktor . Sağlıkla hayırla gelsinler
Evet canımCanım sen fetal dna yaptırmadın mı ?luckykus un attığı videoyu dün bende izledim . Bunu pek önermiyorlar
Benim 20. Hafta itibariyle oldu canım. O da çok güçlü değil. Kalp atışı şeklinde . Son birkaç gündür daha iyi hissediyorum .Kızlar göbek deliğinin sağ üst tarafında bir sertlik oldu sanki sonra bir kayma hissettim ama yukarıda oldu ya acaba bebek orada olabilir mi bana mı öle geldi acaba 4 gözle hareket bekliyorum da 19 haftayim
Anladim kuzum cok fazla değil ama biraz fazla dedi endiselendim ben ister istemez anne yuregi isteBenim bir arkadaşımda suyu fazlaydı aynısını ona sordular hatta büyük ve küçük şeker yükleme yaptılar ama şükür birşey yoktu doğumda biraz normale göre fazla kanaması olmuş . 500 ml yerine 700 gitti diyordu. Ama şeker vs çıkmadı ,öylesinede olabilen birşey
Anladim kuzum cok fazla değil ama biraz fazla dedi endiselendim ben ister istemez anne yuregi isteBenim bir arkadaşımda suyu fazlaydı aynısını ona sordular hatta büyük ve küçük şeker yükleme yaptılar ama şükür birşey yoktu doğumda biraz normale göre fazla kanaması olmuş . 500 ml yerine 700 gitti diyordu. Ama şeker vs çıkmadı ,öylesinede olabilen birşey
İyi maşallah canim guzel haberlerle dönİyiyim kuzum bugün detaylı ultrasonum var akşam 4 de heyecanliyimmm![]()
Sekere bakmadi doktor detaylima 12gun varSeninde bebeğin aynı yaşta neredeyse bacımİlk çocuk büyükse de küçükse de her iki durumun da avantajları ve dezavantajları oluyor. Allah hepimize kolaylık versin.
Aynen şekerden olma olasılığı yüksek.Sadece şekerli şeyler değil mesela hamurisi ,pilav gibi şekerini çıkaracak şeylerden de uzak dur .Meyveyi de vitamin olması bakımından yine bir porsiyon yiyebilirsin.
Tatli seven biri degilim ama meyvedede seker oluyor ondan oldu muhtemelen.Şekere dikkat etmen lazım benim bildiğim kadarıyla canım
Doktor benden hic istemiyor kan tahlili valla ben kendim gidip yaptiriyorum saglik ocaginda kendim yaptirmasam enfeksiyon oldugunu anlamazdk tahlil yaptrdim enfeksiyn cikti ilac yazdi doktr mesela ayda bir istenmesi gerekiyr bence.17.haftamda vermiştim
7 temmuzda izleme çağırdılar tekrar. Başka kan vermedimDoktor benden hic istemiyor kan tahlili valla ben kendim gidip yaptiriyorum saglik ocaginda kendim yaptirmasam enfeksiyon oldugunu anlamazdk tahlil yaptrdim enfeksiyn cikti ilac yazdi doktr mesela ayda bir istenmesi gerekiyr bence.
Yok detaylıda değil rutin kontroldeAyyy bir sok daha hayırlısı olsun canım detaylı da mı öğrendin bebeğe biseyler almış mıydın
Sağlık olsun alya ismini unutma belki bir gün kızın da olur insallahYok detaylıda değil rutin kontroldealmıştım Alya koymuştım ismini
![]()
Bende bundan aldımBen bugün aklımda olan modele bakmaya gittim ve açıkçası beğendim de. Model de cybex eezy s twist +2
Bilmiyorum canım ama bence hastaneye gitmelisin. Bende açıklık olmasından dolayı mesela ufacık pembe bir leke olsa bile gel dedikleri için tedirgin oldum şu an adına. Bence çok büyük sorun yoktur inşallah ama doktora gitmelisinKızlar bugün 21+0 oldum kahverengi akıntım olmuş, hemen tuvalete gittim normal sarı akıntıydı ama bu haftada kahverengi akıntı normal mi