• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    144
Aşko ya yemekle alakalı değil çok hafifte yesem yine reflü yapıyor . Süt vs de kesmiyor bende zaten önceden vardı ozaman dikkat edince normalleşiyorduda bu hamilelikten önceki reflü gibi değil bambaşka ya .
Çok ilerlemiş seviye tahmin edebiliyorum alev atasın gelir mideden 🥺 rennie çiğnesen iyi gelir mi? Şurup falan vardı ondan da verebilir kafaya dikersin valla 😂 süt hiç sorma beni de kesmiyor artık

Gaviscon ve türevi şuruplar içilebiliyor hamilelikte, senin doktorun verir mi bilmem ama çok işe yarar. Süt herkese iyi gelmiyor beni daha kötü yapıyor mesela

Evet canım çıktım çoktann şimdi de normal muayeneye gidiyorum özele, ilk defa gideceğim doktoru beğenirsem burda devam inşallah. Hiç sorun olmadı detaylı mı diye sordu zaten doktor direkt, 15 bile sürmedi ama sorun değil bence sonuçta görmesi gereken her şeyi görmese uzatırdı. Bir sorun görünmedi çok şükür 😍
İyi bakalım çok güzel 💫 sağlıklı güzeel gebelik geçirelim 🩷

Çok ilerlemiş seviye tahmin edebiliyorum alev atasın gelir mideden 🥺 rennie çiğnesen iyi gelir mi? Şurup falan vardı ondan da verebilir kafaya dikersin valla 😂 süt hiç sorma beni de kesmiyor artık
Vallaha rennie internettede Gpt diyor ama doktora sorup kullanmak istedim🤣 benim alman doktor biraz bu konuda fıttırık ilaç felan çok karşı ama bakalım yazar inşallah öğleden sonra uğrayacağım

Vallaha rennie internettede Gpt diyor ama doktora sorup kullanmak istedim🤣 benim alman doktor biraz bu konuda fıttırık ilaç felan çok karşı ama bakalım yazar inşallah öğleden sonra uğrayacağım
Ay aman hocam rennie bitkisel güvenilir de 😂😂

Merhaba kızlar şuan 20 haftalığım oksapar kullanıyorum hergün, vitamin olarak Elenatal2 ve d vitamini kullanıyorum. Demire başlamam gerekiyor ben + olarak omega3 de kullanmak istiyorum. Kullananlar hangi marka öneriyorsunuz?

Merhaba kızlar şuan 20 haftalığım oksapar kullanıyorum hergün, vitamin olarak Elenatal2 ve d vitamini kullanıyorum. Demire başlamam gerekiyor ben + olarak omega3 de kullanmak istiyorum. Kullananlar hangi marka öneriyorsunuz?
Merhaba ben de oksapar, elanatal 2 kullanıyorum. Ek olarak bu vitaminleri kullanıyorum.

Eklentiler

• IMG_5374.webp
    IMG_5374.webp
    71,1 KB · Görüntüleme: 23
.

Selam kızlar .Kasım annesi mi olurum ekim annesi mi bilmiyorum. Tek yumurta ikizlerine hamileyim :) umarım hepiniz iyisinizdir
Merhaba, çok uzun zaman önce yazmıştınız sanırım gruba öyle hatırlıyorum sizi 🥰 iyiyim teşekkür ederim

İçim rahatladı yaa 🥰😂😂
Benim de öyleydi bu arada 😂 10-12 ve 14. haftalarda hep baş aşağı duruyordu. Bebiklerin en rahat ettiği pozisyonlardan bir tanesiymiş doktorum demişti. Acile gittiğim zaman normal pozisyonda denk geliyordum 😍😍

Teşekkürler bende bunları bi dahaki kontrole gittğimde sorup kullanmaya başlıyım 🙂 omegayı ne zaman alıyosunuz?
Omegayı akşam yemeklerle birlikte veya yemek yedikten sonra içiyorum. Çok iştah açtığı için gün içinde almamaya özen gösteriyorum 🥰

Benim de öyleydi bu arada 😂 10-12 ve 14. haftalarda hep baş aşağı duruyordu. Bebiklerin en rahat ettiği pozisyonlardan bir tanesiymiş doktorum demişti. Acile gittiğim zaman normal pozisyonda denk geliyordum 😍😍
Ahhh bu yaramaz bebişler 😂

Back
X