- 12 Ocak 2017
- 365
- 373
- 103
- 32
Çok teşekkür ederim canım benim sana da geçmiş olsun benim sadece bel ağrım var nst ye girdirmedi sadece ultrasondan baktı fitili araştırdım da biraz modum düştü ama kızların dediigi gibi doktor riske atacak bişey yapmaz diye düşünüyorumYazdığını sonradan gördüm canım ben karın kasık bel ağrısıyla gitmiştim bende nst'de düzenli sancılar çıktığı için progestan iğne ve fitil, endol fitil ve hatta aynı gün 3 kez de ağızdan endol verdiler. Fitilin endol olduğunu sonradan öğrendim araştırınca ben de endişelendim yarın doktoruma soracağım bebeğin suyunu etkilemiş midir diye. Progestanı aksatma canım çok geçmiş olsun
Bir şey olmaz inşallahTeşekkür ederim canım, karından baktıkları kadarıyla açıklık yoktu sabah tekrar bakacaklar
Medical Park Keçiören canım
Canım ben şöyle düşündüm, ağrılar bizi strese soktuğu için bebek de strese giriyo. Ağrın geçince büyük ihtimalle buu genişleme durumu bence ortadan kalkar. Bir de bu açıdan bak sen acı çektikçe o da hissediyor.Bugün devletteydi kontrolum ama doktoruma çok güveniyorum çok ilgili ve bilgili olmadı ozeldeki doktorumada danışayım diyorum ama Araftayim belinin ağrısı geçecek diyor aynı zamanda en büyük yan etkisi gözümü korkutuyor kullansam bı turlu kullanmasam bı turlu
Hayırlı sonuçlar al inşallah canım zamanında sağlıkla doğar umarım bebişAmiiiin inşallah
Öyle kuzum da çok canım sıkıldı durduk yere bel ağrısından böyle bı sonuç alacağımı tahmin etmiyordum hiç
Ahahah aynen ben internette bakınca nasıl hamileyim suan doğum yapmış olmam lazım diyorumİnternete zaten başım ağrıyor yaz tümör bile çıkartıyor zıkkım
Off o mastit cok fena ben ağlıyordum ebe sağıyordu benimkini@eylulesma 40 gün kullandım dedim de şöyle diyim altı gün süt sağdım. Sonra zaten sağım yapamadım mastit olmamak için yaptıklarım hariç elle sıktım o süreçte de kullandım. İster istemez büyüktü ve süt doluydu normal sütyen takmak mümkün değildi. Dışarda falan da kullandım atletle kullandığım sürece uçları falsn belli olmadı
Ben de öyle süt getirmeye çalıştım ilk gün sonra da kesmeye çalıştım Ay kız ağlaya ağlaya sağdım hep üzüntüden, duşun altında sağdım aktı aktı gitti anca öyle rahatlıyordu. Ben de ağzıma girecek kadar olmuştuOff o mastit cok fena ben ağlıyordum ebe sağıyordu benimkiniilk gün süt getirmeye çalıştm sonra malum olay olunca ilaç verip sütü kesmeye çalıştılar yinede mastit oldum .
İlk defa memelerimi o kadar büyük görmüştüm
Beden konusun da bende çok kararsız kalıyorumHazırlamadım ama yeterli iki tane pijama takımı bence ben depend külot şeklinde olan kullandım. Bir paketi hastaneden çıkana kadar yetti arttı bile. Kiloma göre xl almıştım
Ben 26 haftalık Hamileyken doğum yaptım ya 87 kiloydum. Xl tam oldu sonra tabii ki bola döndü. Ama şu an hamileliğimin sonuna sağ salim varırsam xl anca olur gibi hissediyorum.Beden konusun da bende çok kararsız kalıyorumbirde emzirme sutyeni yerine atlet şeklinde olan almıştım oğluma ilk başlarda tam oldu şiştiği için sonra büyük oldu bu dipentin kalıbı nasıl oluyo ki acaba
Bana sen sağma dediler buz koyuyordum hep süt çekilsin diye . Sadece ebe sagarken dedim benim bebeğim olsaydı sütüm bu ladar olmazdı cok zoruma gidiyorduBen de öyle süt getirmeye çalıştım ilk gün sonra da kesmeye çalıştım Ay kız ağlaya ağlaya sağdım hep üzüntüden, duşun altında sağdım aktı aktı gitti anca öyle rahatlıyordu. Ben de ağzıma girecek kadar olmuştu
Endol ben kullandım canım benim de ağrım. Olduğunda doktorum vermişti banada bende rahim yetmezliği varBende bel tutulması oldu birde fıtık varmı diye sordu var dedim kadın doğum doktoruma danışıp beyin sinir e fln yonlendirir diye düşünüyordum herşey iyi bebek iyi suyu iyi gelişimi iyi ama rahimde genişleme var dedi ben zaten ordan sonra koptum endol fitili araştırdım da biraz riskli bi fitilmis ama.agri kesici özelliği iyidir dedi bilmiyorum çok korkuyorum
Geçti gitti bir daha böyle şeyler yaşamıcazzzBana sen sağma dediler buz koyuyordum hep süt çekilsin diye . Sadece ebe sagarken dedim benim bebeğim olsaydı sütüm bu ladar olmazdı cok zoruma gidiyordu
Kiloya göre uyuyorsa bakalım ne kadar olurum şu anlık aynı gibiyimBen 26 haftalık Hamileyken doğum yaptım ya 87 kiloydum. Xl tam oldu sonra tabii ki bola döndü. Ama şu an hamileliğimin sonuna sağ salim varırsam xl anca olur gibi hissediyorum.
Üstünde yazıyor ya kilo falanKiloya göre uyuyorsa bakalım ne kadar olurum şu anlık aynı gibiyim
Endol fitili iyi araştırın ilk gebeliğimde bi süre kullandım daha sonra başka bi doktor bıraktırdı kullandıgım için kızdıBende bel tutulması oldu birde fıtık varmı diye sordu var dedim kadın doğum doktoruma danışıp beyin sinir e fln yonlendirir diye düşünüyordum herşey iyi bebek iyi suyu iyi gelişimi iyi ama rahimde genişleme var dedi ben zaten ordan sonra koptum endol fitili araştırdım da biraz riskli bi fitilmis ama.agri kesici özelliği iyidir dedi bilmiyorum çok korkuyorum
Sezeryan olacakya sıkar mi diye endişe ettimÜstünde yazıyor ya kilo falan
İnşallah canmGeçti gitti bir daha böyle şeyler yaşamıcazzz
Hahahaj tövbe tövbeeee allah korusun artık google hiçbir şey sormuyorum chatgbt gözünü seveyim adam gibi adam çıktıAhahah aynen ben internette bakınca nasıl hamileyim suan doğum yapmış olmam lazım diyorumkan sonuçlarıma göre de kanserim
Ben direk sezeryandan cıkınca hasta bezi kullandım ama doğru düzgün kanamam olmadı sonraki günler hep ped taktım sezeryanda içini temizledikleri için aşırı bi kanama olmaz benceSezeryan olacakya sıkar mi diye endişe ettim
Valla bilmiyorum ki ben vajinal doğum yapmıştımSezeryan olacakya sıkar mi diye endişe ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?