Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Çok teşekkür ederim canım benim sana da geçmiş olsun benim sadece bel ağrım var nst ye girdirmedi sadece ultrasondan baktı fitili araştırdım da biraz modum düştü ama kızların dediigi gibi doktor riske atacak bişey yapmaz diye düşünüyorum

Canım ben şöyle düşündüm, ağrılar bizi strese soktuğu için bebek de strese giriyo. Ağrın geçince büyük ihtimalle buu genişleme durumu bence ortadan kalkar. Bir de bu açıdan bak sen acı çektikçe o da hissediyor.

Off o mastit cok fena ben ağlıyordum ebe sağıyordu benimkini ilk gün süt getirmeye çalıştm sonra malum olay olunca ilaç verip sütü kesmeye çalıştılar yinede mastit oldum .
İlk defa memelerimi o kadar büyük görmüştüm

Ben de öyle süt getirmeye çalıştım ilk gün sonra da kesmeye çalıştım Ay kız ağlaya ağlaya sağdım hep üzüntüden, duşun altında sağdım aktı aktı gitti anca öyle rahatlıyordu. Ben de ağzıma girecek kadar olmuştu

Hazırlamadım ama yeterli iki tane pijama takımı bence ben depend külot şeklinde olan kullandım. Bir paketi hastaneden çıkana kadar yetti arttı bile. Kiloma göre xl almıştım
Beden konusun da bende çok kararsız kalıyorum birde emzirme sutyeni yerine atlet şeklinde olan almıştım oğluma ilk başlarda tam oldu şiştiği için sonra büyük oldu bu dipentin kalıbı nasıl oluyo ki acaba

Ben 26 haftalık Hamileyken doğum yaptım ya 87 kiloydum. Xl tam oldu sonra tabii ki bola döndü. Ama şu an hamileliğimin sonuna sağ salim varırsam xl anca olur gibi hissediyorum.

Bana sen sağma dediler buz koyuyordum hep süt çekilsin diye . Sadece ebe sagarken dedim benim bebeğim olsaydı sütüm bu ladar olmazdı cok zoruma gidiyordu

Endol ben kullandım canım benim de ağrım. Olduğunda doktorum vermişti banada bende rahim yetmezliği var

Ben 26 haftalık Hamileyken doğum yaptım ya 87 kiloydum. Xl tam oldu sonra tabii ki bola döndü. Ama şu an hamileliğimin sonuna sağ salim varırsam xl anca olur gibi hissediyorum.
Kiloya göre uyuyorsa bakalım ne kadar olurum şu anlık aynı gibiyim

Endol fitili iyi araştırın ilk gebeliğimde bi süre kullandım daha sonra başka bi doktor bıraktırdı kullandıgım için kızdı

Sezeryan olacakya sıkar mi diye endişe ettim
Ben direk sezeryandan cıkınca hasta bezi kullandım ama doğru düzgün kanamam olmadı sonraki günler hep ped taktım sezeryanda içini temizledikleri için aşırı bi kanama olmaz bence
Sıcaklarda pişmeyiz inşalh ped kullanıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…