Yani moralim modum çok düşük erken doğum riskim mi var dedim oda rahim uzunlugu iyi ama genisleme var kontrol altına alcaZ belin ondan ağrıyor olabilir dediKızlar gittim çıktım kontrolden belimden dolayı oturup kalkamadigimi gördü rahim uzunlugu iyi sıkıntı yok ama genisleme var dedi progestan vajen ve endol makat fitili verdi iki hafta yatak istirahati verdi aşağıda baskı hissedersen hemen gel dedi bel için yapacak bişey yok dedi
Eveeeeet tam olarak öyle kesinlikle bunlar yalancı kasılma ama niye bu kadar çok oldu dün onu anlamadım. Allah korusun insan her şeyi düşünüyor yani aklına her şey geliyor. Sinir oldumAy kızlar bayadır girmiyordum. Herkese çok geçmiş olsun@Psknd inşallah yolundadır her şey.
Mehlika kısa mısa neyse ama halledeceksin bu işi.
Ben küçük bir şehirde yaşıyorum ama Ankara da da perinetaloga gidiyorum. Cuma detaylımın ikinci aşaması için çağırmıştı, 24. Haftada da bazı ölçümlere bakıyormuş ama bebeğin aortunun biraz ince olduğunu söyledi. Tam teşhis temmuzda inşallahmoralim bozulmuştu ama toparlandım geldim.
L luckykus arada bıçak ağrısı gibi anlık ağrılarımla beraber, her akşam nasıl anlatayım böyle idrar torbamda rahimde vajinada çok ağır bir yük var da düşecekmiş gibi bir ağrı yaşıyorum. Seninki de öyle mi. Yalancı kasılmalar diye düşünüyorum
Neden olurmuş peki böyle bir şey yani sebep neymiş? Vallahi çok şaşırdım ya ne için gittin ne çıktı. İyi ki gitmişsinKızlar gittim çıktım kontrolden belimden dolayı oturup kalkamadigimi gördü rahim uzunlugu iyi sıkıntı yok ama genisleme var dedi progestan vajen ve endol makat fitili verdi iki hafta yatak istirahati verdi aşağıda baskı hissedersen hemen gel dedi bel için yapacak bişey yok dedi
Bende bel tutulması oldu birde fıtık varmı diye sordu var dedim kadın doğum doktoruma danışıp beyin sinir e fln yonlendirir diye düşünüyordum herşey iyi bebek iyi suyu iyi gelişimi iyi ama rahimde genişleme var dedi ben zaten ordan sonra koptum endol fitili araştırdım da biraz riskli bi fitilmis ama.agri kesici özelliği iyidir dedi bilmiyorum çok korkuyorumNeden olurmuş peki böyle bir şey yani sebep neymiş? Vallahi çok şaşırdım ya ne için gittin ne çıktı. İyi ki gitmişsinBol bol istirahat et, ilaçlarını kullan
İnsanın tadı kaçıyor işte şöyle durumlarda ama iyi ki gittin ve bunu hemen öğrendin öyle düşün bu açıdan da bak olaya. Hiç gitmeyip farklı şekilde öğrenmektense bu her zaman daha iyidir. Ben de baktım şimdi fitile, chatgbt ye de sordum yani gerekli görülürse kullanılır deniliyor hamilelikte de … Artı eksi tartışılması lazım doktorlarla bu fitil için. Korkma allahın izniyle şu an hastanedesin eminim ki her riskli durumun bir müdahele şekli vardır illa kiBende bel tutulması oldu birde fıtık varmı diye sordu var dedim kadın doğum doktoruma danışıp beyin sinir e fln yonlendirir diye düşünüyordum herşey iyi bebek iyi suyu iyi gelişimi iyi ama rahimde genişleme var dedi ben zaten ordan sonra koptum endol fitili araştırdım da biraz riskli bi fitilmis ama.agri kesici özelliği iyidir dedi bilmiyorum çok korkuyorum
Korkma canım hepsi geçecek hiç canını sıkmaBende bel tutulması oldu birde fıtık varmı diye sordu var dedim kadın doğum doktoruma danışıp beyin sinir e fln yonlendirir diye düşünüyordum herşey iyi bebek iyi suyu iyi gelişimi iyi ama rahimde genişleme var dedi ben zaten ordan sonra koptum endol fitili araştırdım da biraz riskli bi fitilmis ama.agri kesici özelliği iyidir dedi bilmiyorum çok korkuyorum
Kızlar bebek arabası ne aldınız ya da ne almayı düşünüyorsunuz ben Cybex düşünüyorum ama fiyatlar biraz pahalı galiba alan daha önce kullanan var mı
Bebek arabası olarak ibiza prego aldım ikiz arabası ama teklileri de çok kaliteli ve pusetli. Kamera olarak brion vega BV6000 İp bebek kamerası aldım denedim de harika her yere çevirebiliyorsun gece görüş özelliği var kaydetme var ve en önemlisi bence ben bebeklerle bir tuşla konuşup sesimi duyurabiliyorum. E bebekten aldım fiyatı da 1600 tlBir de bebek kamerası ne düşünüyorsunuz ne alacaksınız, aldınız
Canım çok geçmiş olsunn korkma progestan bazen bebek hareketinde bile veriliyor diğeri de risk olmasın diye veriliyor. Çok şükür doğuma az kaldı bol bol israhat et kalkma lavabo hariç ve karnına masaj yapma. Bebeği çok sevmekte yanlışmış doktorum söyledi karnını ovarak çok sevme diye. Rabbim zamanında kucağımıza almayı nasip etsinKızlar gittim çıktım kontrolden belimden dolayı oturup kalkamadigimi gördü rahim uzunlugu iyi sıkıntı yok ama genisleme var dedi progestan vajen ve endol makat fitili verdi iki hafta yatak istirahati verdi aşağıda baskı hissedersen hemen gel dedi bel için yapacak bişey yok dedi
Kuzum progestan değilde diğer endol fitil gözümü korkutuyorCanım çok geçmiş olsunn korkma progestan bazen bebek hareketinde bile veriliyor diğeri de risk olmasın diye veriliyor. Çok şükür doğuma az kaldı bol bol israhat et kalkma lavabo hariç ve karnına masaj yapma. Bebeği çok sevmekte yanlışmış doktorum söyledi karnını ovarak çok sevme diye. Rabbim zamanında kucağımıza almayı nasip etsin
Benim ikinci gebelikSelam kızlar nasıl gidiyor
oy aldınız mı eşyalarııı
Şuan nasılsınYok canım geçen hafta bı iki gece aşırı sıcaktı sanırım terleyip soğudu sabah uyandım ki perisanim
Allah şifa versin canımKızlar gittim çıktım kontrolden belimden dolayı oturup kalkamadigimi gördü rahim uzunlugu iyi sıkıntı yok ama genisleme var dedi progestan vajen ve endol makat fitili verdi iki hafta yatak istirahati verdi aşağıda baskı hissedersen hemen gel dedi bel için yapacak bişey yok dedi
Bel ağrım hiç azalmıyor kuzumŞuan nasılsın
Amin kuzum teşekkür ederimAllah şifa versin canım
Bebişinin suyu azalıyor gibi durumla karşılaşırsaan bool su içip havuç suyu falan idare edersin hiç korkma. Zaten sürekli kontrol ettireceksin kendini. Ben neyin genişlediğini anlayamadım. Progestan fitil sayısı 200 leri geçmiş biri olarak inan insana güven veriyor. Endol de sana zararı olsa vermezdi doktor endişe etmeKuzum progestan değilde diğer endol fitil gözümü korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?