• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Bence eylülde coşucak buralar😀 Beni sağolsun doktorlar önden gidiyor, haftasından biraz ilerde gibi, aman iri bebek yok uzun bebek diye diye soktular iyice bu psikolojiye.Bakalım Allahın izniyle sağlıkla dünyaya gelsinler de gerisi teferruat tabi☺️
Benimki de bir hafta önden gidiyormuş normal ama haftasına göre kilosu boyu seninkinin cinsiyeti ne 😃inşallah canım

Kızlar bu gün doktordayım şeker ölçümlerime bakıldı gayet normal dedi. Adet tarihim 1 aralık olarak güncellendi. Geç döllenmeden dolayı biraz kafa karışıklığı vardı fakat haftasını bulduk
Şuan 3 kilo gelişimi ve organları çok şükür iyi
Perşembe tekrar gidicem ve doğum günüm belirlencek
36+6 yım şuan max 3 haftam var. Sezeryan olursam 10 günüm felan var
Ben sizlere dua ediyorum sizlerde bana ederseniz sağ salim çocuğumu kucağıma alayım 🤍
Oyy maşallah kocaman olmuş, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Dualarım seninle canım🩷

Bu arada benim de adet döngülerim hep kısa olmuştur, yumurtlamam ve dolayısıyla döllenme tarihim de erken oldu o yüzden.Ama doktorlar ısrarla 28 günlük döngüyü baz alıyolarlar o yüzden bebeğim hep önde çıkıyor.Sonunda araştırma hastanesinde bir doktor siz son adet tarihinizi bundan sonra 5 gün erken söyleyin dedi.Bunlar yüzünden ben bile haftamı hep karıştırdım ama senin farkın çok çok fazlaymış canım ya kim bilir nasıl kafa karışıklığı olmuştur.Resmen son düzlüğe gelmişsin maşallah☺️

Benimki de bir hafta önden gidiyormuş normal ama haftasına göre kilosu boyu seninkinin cinsiyeti ne 😃inşallah canım
Evet canım bebişlerin hepsinin kendine göre boyları kiloları değişiyor tabi,fabrikadan çıkmış gibi aynı haftada birebir aynı boy ve kiloda olmuyorlar, doktorlar da zaten o kadar farkı önemsemiyor ama onların önemsemediği şeyleri de biz önemsiyoruz tabi analık bunu gerektiriyor😂
Benim tontiş bir kızım olacak inşallah☺️ Senin de oğlun geliyor di mi maşallah💙

Merhaba umarım herşey yolundadır yaptığınız testler hangi markaydı acaba ve Dr neden negatif çoktığoşa alakalı herkangi bir şey söyledi mi yani bilimsel bi açıdan
Canım üstünden 8 ay geçmiş nasıl hatırlayayım 😂 Sebebi geç döllenme. Eğer gebelik şüphen varsa direkt kan ver testin markasıydı negatifti pozitifti kafanı hiç bulandırma
Evet popaçada yakar mesela 😂 sağlıklı beslenelim lütfen 🌸 bol proteinli ,sebzeli ♥️🥰
Hahshsh keşke ama çalışırken imkansız o 😂 Gelince eve kendimi dar atıyorum ofiste de ne bulursam onu yiyorum maalesef. Haftaya çıkıcam inşallah izne şu sefaletten kurtulayım artık 🤲
Evet aynen o canım
Ben ölüyordum yanmadan ne yemek yiyebiliyordum, ne su içebiliyordım
Hele hiç uyuyamıyordum
O naneli sıvı sakız gibi
Bi zararıda yok yandıkça içiyorsun
O naneli sıvının adını ver bana adını 😂😂😂
Bence eylülde coşucak buralar😀 Beni sağolsun doktorlar önden gidiyor, haftasından biraz ilerde gibi, aman iri bebek yok uzun bebek diye diye soktular iyice bu psikolojiye.Bakalım Allahın izniyle sağlıkla dünyaya gelsinler de gerisi teferruat tabi☺️
Bana da öyle dedi doktorum, karnım da küçük bebiş şimdiden baya sıkışmış içerde o yüzden darlanır çıkmak ister gibime geliyor 37-38’lerde 😄 İnşallah hedefim Ekim başını görmek sağlıkla gelsinler 💞

Evet canım bebişlerin hepsinin kendine göre boyları kiloları değişiyor tabi,fabrikadan çıkmış gibi aynı haftada birebir aynı boy ve kiloda olmuyorlar, doktorlar da zaten o kadar farkı önemsemiyor ama onların önemsemediği şeyleri de biz önemsiyoruz tabi analık bunu gerektiriyor😂
Benim tontiş bir kızım olacak inşallah☺️ Senin de oğlun geliyor di mi maşallah💙
Yerim o kizceyi ben❤️
Evet benimde oğlum olcak inşallah 🥰

İlk bi düşer sonra hızını alamazsın canım. Benim kız kardeşim 700 gram doğdu ordan biliyorum
Benim kızımdan bir yaş büyük şuan 6 yaşında
Maşallahı var
Seninkinin kilosu güzel 2 olunca taburcu ederler
Kız kardeşimi 2 de taburcu etmişlerdi
İnşallah canm sağlıklı olsunda beklerz

Benim 30+1 de nişanım geldi. 2 hafta diken üstündeydim. Demek çoğunla alakası yok suan 33+3 um her şey yolunda. Senin nasil oldu?
Benim de tam 32de tuvalette jelimsi koyu bir akıntı geldi. Hemen dr a gittik. Nst falan bağladılar. Birşey çıkmadı açıklık da yok. Doktor kasılma önleyici tedavi başladı. Haftaya gene kontrole gideceğim

Oyy maşallah kocaman olmuş, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Dualarım seninle canım🩷

Bu arada benim de adet döngülerim hep kısa olmuştur, yumurtlamam ve dolayısıyla döllenme tarihim de erken oldu o yüzden.Ama doktorlar ısrarla 28 günlük döngüyü baz alıyolarlar o yüzden bebeğim hep önde çıkıyor.Sonunda araştırma hastanesinde bir doktor siz son adet tarihinizi bundan sonra 5 gün erken söyleyin dedi.Bunlar yüzünden ben bile haftamı hep karıştırdım ama senin farkın çok çok fazlaymış canım ya kim bilir nasıl kafa karışıklığı olmuştur.Resmen son düzlüğe gelmişsin maşallah☺️
Aa benimde döngüm 24 gün genelde, erken döllenme olduğunu düşünüyorum önde çıkıyor hepte erken söylemekte mantıklıymış zaten 4+1 de öğrenidm idrarda yoksa zor gibi o tarihlerde

Dün 7 8 saatlik bir araba yolculuğu yaptım sık sık durarak geçti yol ama oğlum pek kiprasmadi hala da pek aktif değil arada minik dönme yapıyor sanki normalmidie

Dün 7 8 saatlik bir araba yolculuğu yaptım sık sık durarak geçti yol ama oğlum pek kiprasmadi hala da pek aktif değil arada minik dönme yapıyor sanki normalmidie
Normaldir canım o da yorulmuştur, bide seninde plasentan öndeydi demi o da etkiliyor hareketlerini. Ben hareketli olduğum günlerin ertesi 1-2 günü sakin oluyor dönme hareketleri hıçkırma vs oluyor

Kızlar bu gün doktordayım şeker ölçümlerime bakıldı gayet normal dedi. Adet tarihim 1 aralık olarak güncellendi. Geç döllenmeden dolayı biraz kafa karışıklığı vardı fakat haftasını bulduk
Şuan 3 kilo gelişimi ve organları çok şükür iyi
Perşembe tekrar gidicem ve doğum günüm belirlencek
36+6 yım şuan max 3 haftam var. Sezeryan olursam 10 günüm felan var
Ben sizlere dua ediyorum sizlerde bana ederseniz sağ salim çocuğumu kucağıma alayım 🤍
Allahım sağlıkla kavuştursun inşallah az kalmış🫠

Normaldir canım o da yorulmuştur, bide seninde plasentan öndeydi demi o da etkiliyor hareketlerini. Ben hareketli olduğum günlerin ertesi 1-2 günü sakin oluyor dönme hareketleri hıçkırma vs oluyor
Aynen önde halen öle de gidecek baya 🤭 hep bir tedirgin oluyorum ya

O akinti benimde tedirgin ediyor bu türlü çözemedim suyun gelirse anlamam diye korkuyorum 😆Oyy ben pazartesi 33 oluyorum şimdiden böyleyim seni düşünmek bile istemiyorum😌
İki iş yapıyorum pertim çikiyo şu an bu gram uykum yok uyumam lzm bu günlerimi çok ariycam ama gözlerim fal taşi gibi😂
Biz uyumayınca bebelerde alışıyo uyumamaya karnımızda
Doğunca hayatı bize dar ediyolar🤣

Canım 2 ayda bir bazen 3 ayda bir adet oluyordum pcos var diye. Adet günlerimi hiç takip etmezdim
Sonra mesajlarımdan buldum eşime yazmışım o gün adet oldum diye
Doktorla bi baktık şuanki hali ile uyumlu çıkıyor
Eskidende zaten hep 2 hafta önden gidiyordu
Nasip artık çok şükür 🤍

Canım üstünden 8 ay geçmiş nasıl hatırlayayım 😂 Sebebi geç döllenme. Eğer gebelik şüphen varsa direkt kan ver testin markasıydı negatifti pozitifti kafanı hiç bulandırma

Hahshsh keşke ama çalışırken imkansız o 😂 Gelince eve kendimi dar atıyorum ofiste de ne bulursam onu yiyorum maalesef. Haftaya çıkıcam inşallah izne şu sefaletten kurtulayım artık 🤲

O naneli sıvının adını ver bana adını 😂😂😂

Bana da öyle dedi doktorum, karnım da küçük bebiş şimdiden baya sıkışmış içerde o yüzden darlanır çıkmak ister gibime geliyor 37-38’lerde 😄 İnşallah hedefim Ekim başını görmek sağlıkla gelsinler 💞
Gaviscon canım. İnan bana içtiğin an o yanmayı kesiyor çok hafif kalıyo
Ben bu kadar etkili olduğunu bilseydim önceden alırdım, bir şişe bitti sayılır🤣

Back
X