Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya evet birçok kişide durum aynıymış demekki artık gerçekten yerleri daralıyor . 32 den itibaren hareket azalır diye okumuştum ..Benim de sabahları normalde kıpır kıpırdır. Ama bu sabah bi süre hareketini hissetmedim. Endişlendim açıkçası. Sonra başladı oynamaya. Normaldir diye düşünüyorum. Büyüyorlar yerleri de daralıyor tabi![]()
Molfix premium aldım açtım baktım yumuşacık ve minicikKızlar bebek bezi aldinizmi ne aldınız ?
Benim pipilim de dün öyleydi ya kudurttu beni işteAşkım işte nazlı nazlı hareket ediyor hanımefendi![]()
Sleepynin 1numarasini bir türlü bulamadım iki markettede 2denmi başliyor sleepySleepy aldım canım ben denicem bi
Bende az sayılı alıp deneyim diyorum Molfix de 1mi almak gerekiyor yenidoganMolfix premium aldım açtım baktım yumuşacık ve minicikçok hoşuma gitti.
Sleepy de Cırtlı olanmiEsmoss60 canım ben sleepy yeşil olandan aldım
Ben markette görmüştüm canım şu an evimde değilim atamıyorum ama bunun aynısıSleepynin 1numarasini bir türlü bulamadım iki markettede 2denmi başliyor sleepy
Aşkım bunların nazı bize az kaldı gelsinler totolarını ısıralımBenim pipilim de dün öyleydi ya kudurttu beni iştenerdeyse masada ne var ne yok yere fırlatıp soluma yatcaktım öyle paniklemiştim sonra hareketlendi
senin nazlı bıdıkoyu da yerim
Evet ben bir paket aldım 72’li deneyeceğim bakalım memnun kalacağımı düşünüyorum ya miniğime bir alerji yapmazsa tâbii.Bende az sayılı alıp deneyim diyorum Molfix de 1mi almak gerekiyor yenidogan
Marketlerde neden bulamadim bilmiyorum iki markete baktımBen markette görmüştüm canım şu an evimde değilim atamıyorum ama bunun aynısı
Bilmiyorum canım vallaMarketlerde neden bulamadim bilmiyorum iki markete baktım![]()
Hiç belli olmuyormuş bebişlerin cildi o kadar hashaski en iyi dediğin bez pisik yapıyor ummadığın iyi geliyor deneyip gorecegiz stok yapmaya gerek yokEvet ben bir paket aldım 72’li deneyeceğim bakalım memnun kalacağımı düşünüyorum ya miniğime bir alerji yapmazsa tâbii.
Aşkım e bebeğe bak bugün girdim vardı ordaSleepy yeni doğan neden bulamadim bilmiyorum iki markettede yok 2numaradan başliyor hep![]()
Heyecanlanıyorum gelsinler de öpelimAşkım bunların nazı bize az kaldı gelsinler totolarını ısıralım![]()
Bakiyım kuzum teşekkür ederimAşkım e bebeğe bak bugün girdim vardı orda
Heyecanlanıyorum gelsinler de öpelim![]()