• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Benimde hareket aralıkları arttı seyreklesti hareketlerde tekme gibi değilde dönme tarzı böle sürtünme gibi oluyor🥲

Benim de sabahları normalde kıpır kıpırdır. Ama bu sabah bi süre hareketini hissetmedim. Endişlendim açıkçası. Sonra başladı oynamaya. Normaldir diye düşünüyorum. Büyüyorlar yerleri de daralıyor tabi 😌
Ya evet birçok kişide durum aynıymış demekki artık gerçekten yerleri daralıyor . 32 den itibaren hareket azalır diye okumuştum ..

Aşkım işte nazlı nazlı hareket ediyor hanımefendi 😂
Benim pipilim de dün öyleydi ya kudurttu beni işte 😂😂 nerdeyse masada ne var ne yok yere fırlatıp soluma yatcaktım öyle paniklemiştim sonra hareketlendi 😍😍 senin nazlı bıdıkoyu da yerim

Sleepynin 1numarasini bir türlü bulamadım iki markettede 2denmi başliyor sleepy
Ben markette görmüştüm canım şu an evimde değilim atamıyorum ama bunun aynısı

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-17-21-47-11-296_com.solidict.ebebek.webp
    Screenshot_2025-08-17-21-47-11-296_com.solidict.ebebek.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 40
Benim pipilim de dün öyleydi ya kudurttu beni işte 😂😂 nerdeyse masada ne var ne yok yere fırlatıp soluma yatcaktım öyle paniklemiştim sonra hareketlendi 😍😍 senin nazlı bıdıkoyu da yerim
Aşkım bunların nazı bize az kaldı gelsinler totolarını ısıralım 😂

Evet ben bir paket aldım 72’li deneyeceğim bakalım memnun kalacağımı düşünüyorum ya miniğime bir alerji yapmazsa tâbii.
Hiç belli olmuyormuş bebişlerin cildi o kadar hashaski en iyi dediğin bez pisik yapıyor ummadığın iyi geliyor deneyip gorecegiz stok yapmaya gerek yok😋

Back
X