- 21 Mart 2018
- 6.294
- 16.466
- 248
Aşkım meme uc için merhem .. çok iyi geliyor meme ucuna .. sende ağrıyor demiştin ya ner ucu içinO nasıl bir şey canım? Yine probiyotik mi yoksa ilaç gibi mi daha çok?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkım meme uc için merhem .. çok iyi geliyor meme ucuna .. sende ağrıyor demiştin ya ner ucu içinO nasıl bir şey canım? Yine probiyotik mi yoksa ilaç gibi mi daha çok?
AynısıBenimki emerken uyuyor sonra kundaklayıp yatağa alıyorum. Annem pışpışlayıp gezerek uyutabiliyor ama eğer benim kucağımdaysa emmeden durmuyor. Ya emiyor ya ağlıyor![]()
Emzik bibs kullanıyordum onu alırken zorlandı sonra avente geçtim marka değiştirip deneyebilirsin kısa süre de olsa rahatlatıyor16 günlük, yok bir çözüm bulamadım şimdi gaz sancıları da başladı hiç ayrılmıyor benden, ama emzik verme çalışıyorum onu da pek almıyor
Allahtan onlar yok şuan benim yoksa kafayı yerdim kesin kimse lohusa psikolojini anlamıyor bizim güçlü olmamız gerek bebeğimiz içinLohusalık psikolojisi de nimetmis cnm.Suan durumundan dolayı olgun olmak zorundayım lohusaliga pek giremiyorum.Oglanda etrafımda dört dönüyor ama aklım kızımda şuan.İnsallah herşey yoluna girer düzene oturturuz
Normalde de pek sakın değilim ama şu durumda yaşananlar da benim alıngan ve sınırlı olmamı tetikliyor.Annemler var diye kaynanam sürekli bizde zaten.Herkesin yemek çay meyve Faslı gözüme batıyor.
Ağlayacağım ama gözler üzerimde rahat aglayamiyorum,agliyomusun agliyomusun.
Dün de kaynanama dedim ben eve misafir kabul etmeyeceğim dedim.Cok şükür cok ciddi bir durumu yok ama cocuk canıyla uğraşıyor dedim .Kaynanam yatak odasına kimse girmez orda durur diyo ,oturma odasına hiç sokmayacakmiyim çocuğu dedim.Sana gelsinler dedim.Kasap et derdinde koyun can derdinde resmen.Enfeksiyondan yatıyor zaten çocuğum .Herkesin canı cehenneme.
Çok doğru ben promalt içiyordum bıraktım çok gaz yaptıKızlar bu arada sanırım süt yapıcı çaylar, malt içecekleri ve solvagen bira mayası+b12 takviyesi de gaz yapıyormuş. Kullananlar varsa bilgisi olsun. Zaten bugün benim de aşırı gazım vardı, çocukta da o yüzden bu kadar oldu sanırım
Ay o kadar haklısın ki. Zaten zor olan durumu kolaylaştıracaklarına daha da zorlaştırıyorlar. Umarım bir an önce biter gider bunlar sağlıkla yavruna kavuşursunLohusalık psikolojisi de nimetmis cnm.Suan durumundan dolayı olgun olmak zorundayım lohusaliga pek giremiyorum.Oglanda etrafımda dört dönüyor ama aklım kızımda şuan.İnsallah herşey yoluna girer düzene oturturuz
Normalde de pek sakın değilim ama şu durumda yaşananlar da benim alıngan ve sınırlı olmamı tetikliyor.Annemler var diye kaynanam sürekli bizde zaten.Herkesin yemek çay meyve Faslı gözüme batıyor.
Ağlayacağım ama gözler üzerimde rahat aglayamiyorum,agliyomusun agliyomusun.
Dün de kaynanama dedim ben eve misafir kabul etmeyeceğim dedim.Cok şükür cok ciddi bir durumu yok ama cocuk canıyla uğraşıyor dedim .Kaynanam yatak odasına kimse girmez orda durur diyo ,oturma odasına hiç sokmayacakmiyim çocuğu dedim.Sana gelsinler dedim.Kasap et derdinde koyun can derdinde resmen.Enfeksiyondan yatıyor zaten çocuğum .Herkesin canı cehenneme.
Canım çok güzel emiyor, sorun olmadan atlatırsınız inşallah. Bize doktor sağıp ek Anne sütü verin dedi, sütün yetmediği yerde mama verin dedi. Emiyorlar ama ne kadar emdi verimli emdi mi anlayamadığımız için böyle bir yöntemle ilerledik biz. Belki Anne sütü sarılığıdır sizinki de.Kızlar merhaba bebisim 36+4 ken bir tık erken doğdu.
3 gün önce 10.2 değeriyle hafif sarılık olduğunu, 3295 ile doğmasanına rağmen doğduktan 4 gün sonra 3045e düştüğünü yani öngörülenden fazla kilo verdiğini öğrendik.
2 gün resmen besiye yatırdım şuan kilosu çok şükür 3200 e geri çıktı. Ama sarılık 12.5 olmuş.
Sadece anne sütüyle besleniyor. Ondan mı?
Pazartesi tekrar kontrol var 12.5u geçmemesi lazım dedi doktor….
Ne yapabilirim? Nasıl kurtulucam bu illettten . 1.5-2 saaatte bir 15-20 dk emiyor. Bazen nadirde olsa 1 saat içinde 2-3 defa 10 ar dakika.
Ne yapmalıyım yardım edin.
Dakika sayma dediler bana. Çocuk verimli emmeyi bırakınca diğer memeye geç, her iki memeyi de her beslenmede mutlaka emsin, sonra bırakırsa bıraksın kaç dakika olursa olsun. Ama her istediğinde emdir ve en geç de 2 saatte bir emsin dediler. Bir de kaka yapamadığı için her besleme sonrası 30 ml kendi sütünden ver demişlerdi.Teşekkür ediyorumKaç saatte bir emzirmeliyim? Ve kaç dakika emmeli? Sizde de bu sarılık oldu mu?
Doktorların dediğini uyguladım kilo verdi çocuğum. Tecrübeli anneler ne yaptı nasıl geçirdi
Ay evet evet sonradan anladım. Bakıcam canım çok teşekkür ederimAşkım meme uc için merhem .. çok iyi geliyor meme ucuna .. sende ağrıyor demiştin ya ner ucu için
Bizde de beşiğe ne zaman koysak uyanıyor. O yüzden juno ya da babyneste koymak zorunda kalıyorum benAynısıbeşiğe koyunca da uyanıyor tam dalmadıysa
Oy kuzum ya aslında şu dönemde en çok istediğimiz şey anlaşılmak. Sadece fiziksel yardım yetmiyor. Ruhsal olarak da ihtiyacımız var birçok şeye. Çok iyi anlıyorum seniAblamla annem çok destekçi ama bazen beni çok yoruyorlar ne zaman kendimi anlatsam ya gülüyorlar şakaya alıp ya da kendi çocukları ile kıyaslıyorlar hem annem hem ablam çok yapıyor bunuablamın 900 gr bebeği dogdu ve onu büyütene kadar çok çekti onu anlıyorum ama hep beni kendisi ile kıyaslıyor biliyorum ama ben de ilk kez anne oluyorum her şeyde çok acemiyim ne dersem yok benimki böyleydi artık kıyastan yoruldum tamam sizsiniz ben beceremiyorum
Ben de avent kullanıyorumEmzik bibs kullanıyordum onu alırken zorlandı sonra avente geçtim marka değiştirip deneyebilirsin kısa süre de olsa rahatlatıyor
Anladım doktora git istersen sor ya da bekle mutlaka düşerBanada batikon verdi bir hafta kullandim ama krem yazmadı
Ablamla annem çok destekçi ama bazen beni çok yoruyorlar ne zaman kendimi anlatsam ya gülüyorlar şakaya alıp ya da kendi çocukları ile kıyaslıyorlar hem annem hem ablam çok yapıyor bunuablamın 900 gr bebeği dogdu ve onu büyütene kadar çok çekti onu anlıyorum ama hep beni kendisi ile kıyaslıyor biliyorum ama ben de ilk kez anne oluyorum her şeyde çok acemiyim ne dersem yok benimki böyleydi artık kıyastan yoruldum tamam sizsiniz ben beceremiyorum
Hepsi birbirinin aynısı gibi geliyor. Bana eczacı damla iyi aslında işe yaramadı diyorsun ama 15 damla az demişti ama doktor da 15 kullan dedi anlayamadım damlaları mı çoğaltsanYok kuzum ya daha az önce ağlamak üzereydim bebişle beraberçok fazla sancısı var. Çok ağrı çekiyor
doktora sorucam daha etkili bir şey önerir mi acaba diye.
İnşallah çeşitleri var sanırım değil mi Google da baktım anlayamadim uçları farklı mi hepsininBenimkide onu emiyor 2.gün verdim hemen kabul etti inşallah seninki de sever![]()
Ben dün hep denedim almadı ilk bas sarılık diye veremedimİlk 1 ay geçsin de emzik kullanmaya başlarım belki öyle kendi kendine rahat uyur diye umuyorum bakalım.
Canım benim kıyamam. Evet annelerimiz kardeşlerimiz bizi çok seviyor ama bence bu her annede var. Kız kardeşim yok bilmiyorum ama benim annemde hep müdahale edip duruyor ve biz normalde tartışmayız artık tartışmaya başladık. 2 gün önce gitmek zorunda kaldı öğretmen izni artık yok diye. Halbuki anlaşılmak istiyoruz. Mesela annem geldi herşeyi yaptı suyumu bile ben almadım getirdi ama işte beynim yoruldu bebek mi bakayım onla mı mücadele edeyim şaşırdım.bana da aşırı düşkünler tek olduğum için ama işte halbuki 27 yıl olmuş çocuk büyüteliAblamla annem çok destekçi ama bazen beni çok yoruyorlar ne zaman kendimi anlatsam ya gülüyorlar şakaya alıp ya da kendi çocukları ile kıyaslıyorlar hem annem hem ablam çok yapıyor bunuablamın 900 gr bebeği dogdu ve onu büyütene kadar çok çekti onu anlıyorum ama hep beni kendisi ile kıyaslıyor biliyorum ama ben de ilk kez anne oluyorum her şeyde çok acemiyim ne dersem yok benimki böyleydi artık kıyastan yoruldum tamam sizsiniz ben beceremiyorum