- 27 Ağustos 2019
- 895
- 604
- 103
- 38
Ben onun yerine özel sağlık sigortası yaptıracak gibiyim ama hangisi daha iyi bilen varsa anlatsın bize birazMerhaba kızlar! Bebeğinize tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdınız mı bu konudaki fikirleriniz ne? Ben kararsız kaldım. Benim tss var.
Benimki gideli 5 gün oldu. Survivor yaşıyoruz şu anEşler,anneler iyi ki var ya..
Annem hala yanımızda,gideceği günü düşündükçe içim sıkılıyor :)
Benimki de hep öyle yapıyor normal benceKızlar bebeğimi gaz çıkartma pozisyonunda omzumda tutarken hep bi tarafa eğriliyor. Bazen yatakta gerilirken de yapıyor onu. Yani virgül gibi kıvrılıyor. Sizde böyle bir durum var mı ? Annem dün C şeklini alan bebeklerle ilgili bi yazı okumuş, doktora gösterseniz mi dedi. Ama bu C şeklinden kasıt ne bilmiyorum.
Hahah bizimki akşam saatlerinde bir kere 4 saat uyuyor eğer kucakta olursa. sonrasında bizimki de gece boyu saat kurmuş gibi tam 2 saatte bir uyanıyoroyyy maasallahbizimki kucakta bile maks 2 saat
bir kere 3 bucuk saat uyumustu babasinin kucaginda, sarilik yuzunden panik olmustum cok uyuttuk cocugu diye, vicdan azaplarina gark olduydum, sonra durtukleye durtukleye cocukta aliskanlik oldu muhtemelen 2 saatte bir uyanmam lazim diyor zannimca
![]()
Burayı okumak da benim için günlük rutinin bir parçası. Buna mutlaka bir zaman ayırmak zorunda hissediyorum kendimi hamilelikten beri hep çok faydalı oldu burası benim içinBende evden çalışıyordum ama, 9 ay boyunca her akşam yürüyüş için birşekilde dışarı çıkıyordum şimdi hiç bişey yapamıyorum.
Annem 40 için bana ve bebişe yeni bir kıyafet almamı söyledi. 12.30 da uyutup çıktım yakın mesafede gidebileceğim e- bebek e gittim aldım kıza bişeyler. Özdilek’e gittim kendime bişey bulamadım tabi bir gömlek aldım tam kasadayken aradı annem çok ağlıyo gel diye. 1.20 geçiyordu eve girdim yani 1 saat olmamıştıhalbuki bir kahve içecektim özdilekte kendime bi kahve kadar vakit ayırmıştım.
Al benden de o kadar özellikle akşamları. Dün 7.30 dan 9 a kadar aralıklar memeye tuttum asla uyumadı. Sonra bir posta daha tuttum memede uyuyor ama ayırınca maksimum 5 dk sonra uyanıyor.
Gece de yatınca kalkmak bilmiyor. 2 gibi uyandırmadan memeye tuttum. Sonra yatırdım. 5 de bi uyandım yatağın en ucuna kadar inmiş bir de yan dönmüş.
Hakkaten folik asit bebesi bunlar.
Bende doktoruna sormuştum gaz için relactaz verdi bize. Bir de probiyotik damla verdi. Ama probiyotik hiç kullanmadık. Çok şükür ıkınıyo falan ama iyi geldi bebeme.
Ama akşam yemek saatinden sonra bir başlıyor uyumuyor meme veriyorum orda uyuyor yatağa koyuyorum uyanıyor. Tam çıldırmalık.
Bugün felaket bir baş ağrısı geldi bana allahım çatlayacak gibi. Azıcık uyumam lazım ama yoook gözüme uyku girmiyor. Bebeyi dedesine emanet ettim azıcık uzanayım dedim ama onun yerine bursa mesaj okuyorum ayolll.