- 21 Mart 2018
- 6.376
- 16.506
- 248
Yok henüz değil haftaya doğum sonrası kontrolüm var bakalım ne diyecek ameliyat yeri açısındanDoktoruna şimdi sordun mu aşkitom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok henüz değil haftaya doğum sonrası kontrolüm var bakalım ne diyecek ameliyat yeri açısındanDoktoruna şimdi sordun mu aşkitom
Benmde 8 dikişim var. Doğum yapalı 5 gün oldu dikişlerim siyah popoya doğru son 2 dikişimn arası iltihaplanmış gibi. Sızlıyor ve biraz ödemli. Banada kurşun suyu önerdiler. Günde 1 kere 15 dk bekletip kurutuyorm. Her tuvalet sonrası taharetlenip kurutmayla kurutuyorm ama kanamadn dolayı ped koyduğmz için terliyor. Otururken de dikkat pek edemedm ondn sızlıyor sanırım. Ama şu iltihap konusunda ne önerirsinz? Sızlıyor yanıyo gibiAnladim balim benimkide popoya yakin yerde ama ayni duruyo.
Akne değilde yüzüm resmen matlasti derim soyulcak mi napcak anlamadım çok geriliyor yaKızlar alla aşkına yüzünde hormonel doğum sonrası akneolan var mı ? Aşırı kaşınıyor ve yanıyor napacağım şaşırdım
Canım yatağı eğimli yap. Üzerine çarşaf niyetine ne kullanırsan. Aynı mantıkBizim bebişte de reflü başladı galiba nelere dikkat etmek lazım?
Ben juno yatak aldığım için reflü yatağı almamıştım. hazır kundakla beraber juno yatağa bebeği yatırırsam kundak kıvrılıyor ve burnunu kapatacak duruma geliyor. Çünkü bebişin kafası biraz Öne Eğik duruyor juno yatakta. kundaksız da uyumuyor. O yüzden gece juno yatağı kullanmamaya karar vermiştim Aslında. ne yapsam bilemedim şart mı Sizce reflü yatağı?
Benim çene bölgem yüzüme kadar akne dolu . Dermatoloji bugün fungal akne dedi antibiyotik krem yazdı eczacıda e siz emziriyorsunuz biliyormu doktorunuz dedi tekrar doktoruma gittim sonuçları belli olmuyor yeterli araştırma yok soru işareti oluşturucsksa kullanmayın ozaman dedi çıldırdım . Bu nasıl bir doktor tutumu ya . Cuma başka yere gideceğim seninde kaşıntı oluyormu ciltte bende yanmavekaşıntı var . Duramıyor magfoldu cildim kocaman akneler sardıAkne değilde yüzüm resmen matlasti derim soyulcak mi napcak anlamadım çok geriliyor ya
ayy vallahi yazdigin cok iyi geldi, sag ol.Canım yatağı eğimli yap. Üzerine çarşaf niyetine ne kullanırsan. Aynı mantık
bir de kızlar bebişler kusar net. Fazla gelir kusar, gazını atarken kusar, bir iki de ağızdan burundan çok fışkırır kusar. Bunların hepsi reflü değil. Mide kapakçıkları gelişmemiş gayet doğal. Reflü için sürekli fışkırarak kusma kilo almada sorun gibi şeylerin olması lazım. Emince hemen yatmayacaklar, fazla almayacaklar öğünlerini de gün geçtikçe azalıyor. Bizim her sabah ne kadar dik tutsam da gazı teee burundan geliyordu. Azaldı sanki biraz.
Bu arada bugünleri kaçırmayalım diyen arkadaşım o kadar haklı ki. Çoğunlukla kaçırdım bir çok sebeple diye üzülüyorum yakalamaya çalışıyorum![]()
İnsanız dostum. O unuttu bileOğlum bugün öğlen uykuya çok direndi. O kadar uğraştım ki. Çok acıkmıştım, uykusuzdum ve inanılmaz yorgundum. En son ayağımda sallarken bi anda yine kundağından o elini çıkartınca “offf Bera yeter ama” diye sadece 1 ton sesimi yükselttim. O dudaklarını büzüştürüp içini çektiya… Orda dedim ki ya şu an keşke yok olsaydım da bunu görmeseydim. Kendime öğlenden beri öyle kızgınım öyle kızgınım ki. Bu saat oldu, çok kere uyudu uyandı emzirdim mama yedirdim. Ama 1 aylık çocuktan kaç kere özür diledim, kaç kere gönlünü alırım belki diye öpüp kokladım saymadım. Ömrümde böyle vicdan azabı çekmemiştim. Uyuyamıyorum…
Uyu annesi uyuOğlum bugün öğlen uykuya çok direndi. O kadar uğraştım ki. Çok acıkmıştım, uykusuzdum ve inanılmaz yorgundum. En son ayağımda sallarken bi anda yine kundağından o elini çıkartınca “offf Bera yeter ama” diye sadece 1 ton sesimi yükselttim. O dudaklarını büzüştürüp içini çektiya… Orda dedim ki ya şu an keşke yok olsaydım da bunu görmeseydim. Kendime öğlenden beri öyle kızgınım öyle kızgınım ki. Bu saat oldu, çok kere uyudu uyandı emzirdim mama yedirdim. Ama 1 aylık çocuktan kaç kere özür diledim, kaç kere gönlünü alırım belki diye öpüp kokladım saymadım. Ömrümde böyle vicdan azabı çekmemiştim. Uyuyamıyorum…
Hepimiz aynıyızBebişi rahat duran ağlamayan kolay uykuya geçen var mı yaa aranızda haha gündüzleri hiç uyumuyor uyumadığı yetmemiş gibi kucaktan inince ağlıyo sürekli yanında memede yada kucakta kalmak istiyor gözleri kapanıyor uykusunvsr ama uyumuyor cok huzursuz sürekli kendini sıkıyor
Sarılık falan yoktu di mi? Doyuyordur bence öyle bir durum yoksa. Az da olsa emmeleri yeter demişti bana hemşire. Bırak istediği kadar emsin onun kan şekeri yükselsin yeter bize demişti.Bizim bebitomuz bugün yine uyku şovunda. Dün gündüz neredeyse hiç uyumayan bebek bugün uykuya doyamadı.
3-4 saat uyuyor,uyanıp yarım saat emiyor (yarısında gözleri kapalı) sonra yine uyuyor.
Doymuyor anksiyetesi geliyor bana valla mentalimi koruyamıyorum.
Acemilik çok zorCanım yatağı eğimli yap. Üzerine çarşaf niyetine ne kullanırsan. Aynı mantık
bir de kızlar bebişler kusar net. Fazla gelir kusar, gazını atarken kusar, bir iki de ağızdan burundan çok fışkırır kusar. Bunların hepsi reflü değil. Mide kapakçıkları gelişmemiş gayet doğal. Reflü için sürekli fışkırarak kusma kilo almada sorun gibi şeylerin olması lazım. Emince hemen yatmayacaklar, fazla almayacaklar öğünlerini de gün geçtikçe azalıyor. Bizim her sabah ne kadar dik tutsam da gazı teee burundan geliyordu. Azaldı sanki biraz.
Bu arada bugünleri kaçırmayalım diyen arkadaşım o kadar haklı ki. Çoğunlukla kaçırdım bir çok sebeple diye üzülüyorum yakalamaya çalışıyorum![]()
Oy kuzum yaa hiçbir şey olmaz o kadardan. Yoruluyoruz zorlanıyoruz yapacak bir şey yok. Bu dudak büzmeleri de yeni öğrendiler di miOğlum bugün öğlen uykuya çok direndi. O kadar uğraştım ki. Çok acıkmıştım, uykusuzdum ve inanılmaz yorgundum. En son ayağımda sallarken bi anda yine kundağından o elini çıkartınca “offf Bera yeter ama” diye sadece 1 ton sesimi yükselttim. O dudaklarını büzüştürüp içini çektiya… Orda dedim ki ya şu an keşke yok olsaydım da bunu görmeseydim. Kendime öğlenden beri öyle kızgınım öyle kızgınım ki. Bu saat oldu, çok kere uyudu uyandı emzirdim mama yedirdim. Ama 1 aylık çocuktan kaç kere özür diledim, kaç kere gönlünü alırım belki diye öpüp kokladım saymadım. Ömrümde böyle vicdan azabı çekmemiştim. Uyuyamıyorum…
Yok yok bitti çok şükür. Bir gün önce de neredeyse full uyanık olduğu için onun acısı çıktı belki de. Ama zorlanıyorum gerçektenSarılık falan yoktu di mi? Doyuyordur bence öyle bir durum yoksa. Az da olsa emmeleri yeter demişti bana hemşire. Bırak istediği kadar emsin onun kan şekeri yükselsin yeter bize demişti.
Doktorda şaka mı ya çözüm bulmak yerine daha çok kafa karıştırıcı oluyorlar bazen benim kaşıntı değil de yumuşaklıgi gitti sanki gergin derimBenim çene bölgem yüzüme kadar akne dolu . Dermatoloji bugün fungal akne dedi antibiyotik krem yazdı eczacıda e siz emziriyorsunuz biliyormu doktorunuz dedi tekrar doktoruma gittim sonuçları belli olmuyor yeterli araştırma yok soru işareti oluşturucsksa kullanmayın ozaman dedi çıldırdım . Bu nasıl bir doktor tutumu ya . Cuma başka yere gideceğim seninde kaşıntı oluyormu ciltte bende yanmavekaşıntı var . Duramıyor magfoldu cildim kocaman akneler sardı
Taşlı kaldırımda bebek arabası sür kolik molik kalmıyor tüm gazlar çıkıyorBenm yalnz onunla çıkmak gözümü korkutuo koliği başlarsa asla susmuyorrr
Benim de aynı zımpara gibi yüzüm bol bol nemlendiriyorum ve bol su içiyorum yine de yetmiyor emzirdiğim için suyu 3 litreye çıkarcam yakındaAkne değilde yüzüm resmen matlasti derim soyulcak mi napcak anlamadım çok geriliyor ya