• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Emziği de tutmuyor canım. Kaç tane emzik denedik. Akşama kadar tek başımayım. Kendimi tükenmiş hissediyorum artık. Emzirmekten sırtıma ağrı girdi. Yatak yüzü görmüyorum desem abartmış olmam inan.
Ay hepimiz ayrı ayrı evlerde bitiyoruz resmen ya Allahım ne biçim bir şeymiş çocuk büyütmek 🤦🏻‍♀️

12.hafta bari hafif bir atak olsun 🤣🤣🤣 bu ataklar beni depresyona soktu 🤣🤣🤣🤣
valla hiç zannetmiyorum ben artık umudumu yitirdim güzel günlere karşı 😂😂 hayır bu bebeyi de dünyaya getircem diye 2023 ten bu yana bir taraflarımı yırttım hiç oflayamıyorum da her ağladığı zaman mal gibi suratına bakıyorum evet şimdi hangi tuşa basacağız ne derdin var diye 😂😂

Biz gazı atıyoruz kakamızı da yapıyoruz ama bağırsak hareketliliği sürekli devam ediyor gaz sıkışması oluyormuş Biagia kullanıyorum doğumdan beri doktor probiyotiğini bugün bir değiştirelim dedi yeterli gelmiyor olabilir sıkışma hiç çözülmüyormuş geçen gece acile gittiğimde işte reflü demişlerdi bugünkü doktor reflü değil gaz sıkışması oluyor mide ve bağırsakta dedi O yüzden bu probiyotiği önerdi metsil kullandım gazı atmayı bırak daha beter oldu sab smilex de ilk iki gün çok güzeldi daha sonra hiç gaz bırakmadı masajlar yağlar her şey denedim hiç atamadı ama Doktorlar inatla metsili istiyor probiyotiklerle metsil daha çabuk etkileşime giriyor diye simetkon içeriyormuş,Metsil direkt bağırsakta çözülüyormuş herhalde ben de tam bilmiyorum öyle bir süreç ki her şeyi deniyorum
Anladım canım. Hangisi iyi hangisi kötü tespit etmek de zor zaten. Allah kolaylık versin hepimize 😞

Of offf eşim geceye kadar yok bugün. Mahvetti beni ya sürekli ağlıyo aşırı bi gaz problemimiz var gram uyumadı kaç kere alt değiştirdim sayamadım. Üstüne sol göğsüm mahvoldu çocuğu kucağıma alamıyorum temas edince canım çıkıyor diye. Görünürde yara bere bişi yok uçlarda da sıkıntı yok göğsün iç kısmından gelen bi acı.. sağdım emzirdim güç bela geçmiyor. Şimdi uyudu kolumun altında yattık yatağa öyle, ben de böyle kilitim an itibariyle hareket etsem uyanacak yatıyım uyuyum desem kargo gelecek zile basacak ya da arayacak vayy dertli başım 😅

Of offf eşim geceye kadar yok bugün. Mahvetti beni ya sürekli ağlıyo aşırı bi gaz problemimiz var gram uyumadı kaç kere alt değiştirdim sayamadım. Üstüne sol göğsüm mahvoldu çocuğu kucağıma alamıyorum temas edince canım çıkıyor diye. Görünürde yara bere bişi yok uçlarda da sıkıntı yok göğsün iç kısmından gelen bi acı.. sağdım emzirdim güç bela geçmiyor. Şimdi uyudu kolumun altında yattık yatağa öyle, ben de böyle kilitim an itibariyle hareket etsem uyanacak yatıyım uyuyum desem kargo gelecek zile basacak ya da arayacak vayy dertli başım 😅
Benim trendyol express kargocu kankim arıyor bebek uyuyordur zile basmak istemedim diye hahahahha

Nasıl kullanıyorsun solgarı? Günde kaç kez ve ne kadar süre kullanılmalı?
Sabah 3 akşam 3 tablet olarak kullanıyorum. Çoğu takviye birden süt arttırıp mastit yapıyor bu yavaş yavaş arttırıyor dedi şuanlık memnunum öyle abartı bi sertlik yapmadı, ölçülü gidiyor. Süre belirlemedik ama zaten şişe 250 tabletli, minimum 40 gün kullanacağım yani

Kızlar benim doktor ilk üç ay sünnet olmasını öneriyorum dedi sünnet konusunu araştırdınız mı? İlk 6ay öneriliyor 6ay 2 yaş arası önerilmiyor travmatik bir durum olmasın diye. Ben 3. Ay yapmayı düşünüyorum. Daha önce yaptıran var mı?
Oğlumu 4 aylıkken yaptırmıştım ilk çiş ağlamasını unutamıyorum sünnetten zordu. Şimdiki bebeğim erkek olsaydı büyüyünce yaptırıcam demiştim 😊 ama bazı benekler lokal anestezi devam ederken yapıyor şans işi.

Ben de 4.5 saattir aynı pozisyondayım 😂 cidden kucaklayamamak çok kötü ya meme uçlarıma sürtünecek diye altını alırken giydirirken kucaklarken hep ödüm kopuyor. Şimdi Kalkan kullanmaya başladım ama o da bebeğin canını yakacak diye korkuyorum. Sert bir çıkıntı oluyor Neticede.

Biz bugün bigaiayi bıraktık doktor buna gecmemizi önerdi memnundum aslında bağırsakları çok hareketli dedi gaz damlasıda inatla metsil diyor metsil kullanan var mı her çocuğun dinamiği farklı ama metsili verdiğim gün bile çocuk aşırı degisiyor
Ben de bigaidan önce bunu almıştım canım. Çalkalamadan yapınca sadece yağını vermişim çocuğa bi ha.t a yaramıyor diye kızmıştım bir de 🙈

Sabah 3 akşam 3 tablet olarak kullanıyorum. Çoğu takviye birden süt arttırıp mastit yapıyor bu yavaş yavaş arttırıyor dedi şuanlık memnunum öyle abartı bi sertlik yapmadı, ölçülü gidiyor. Süre belirlemedik ama zaten şişe 250 tabletli, minimum 40 gün kullanacağım yani
teşekkür ederim canımmm

Sanırım bir senin birde benim geçmedi su ağrılar ya bende yaşıyorum çok kafama takılıyor
Benimde çok kafama takılıyor dikiş yerimin iyi olduğunu söylüyor eşim ama başında ip gibi bişey var o ne zaman düşecek bilmiyorum birde yan yatmak işkence haline geliyor kalkınca senindemi öyle oluyor vajina bölgemde çok fazla ağrı oluyor

Kızlar benim doktor ilk üç ay sünnet olmasını öneriyorum dedi sünnet konusunu araştırdınız mı? İlk 6ay öneriliyor 6ay 2 yaş arası önerilmiyor travmatik bir durum olmasın diye. Ben 3. Ay yapmayı düşünüyorum. Daha önce yaptıran var mı?
Oglumu 5 aylik yaptırdık ama donmeye baslamisti zor oldu daha küçük olsa daha iyi olur canim hemde cabuk iylesiyor hic biseyde anlamıyor korkmuyor 😃

Canım çok teşekkür ederim kimyon ile rezenenin faydasını ben de gördüm ama anasonu hiç eklememiştim onu da ekleyeceğim silikon uç alıştığı zaman bırakması biraz zor oluyor seni anlayabiliyorum silikonla başlayıp bir 10 dakika sonra memeyi verince red mi ediyor
Rica ederimmm. Evet memeyi tutmuyor tutmayınca ağlıyor tekrar silikona dönüyorum mecburen. Birkaç kez memeyi kavradı ama dediğim gibi en fazla 5 dakika sonra çekiyor kendini. Ama çözmemiz gerek bir şekilde

Back
X