- 31 Ocak 2025
- 724
- 690
- 18
- 27
10 dakika önce aynı şeyi annemle konuştuk. Bu çocuk yatağını sevmiyor galiba dedik. Yastıkla nereye koysak uyuyorYa bide yastiksiz yatrmak gerek ama yastik da ayagimda sallayip koltukda birakinca uyuyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 dakika önce aynı şeyi annemle konuştuk. Bu çocuk yatağını sevmiyor galiba dedik. Yastıkla nereye koysak uyuyorYa bide yastiksiz yatrmak gerek ama yastik da ayagimda sallayip koltukda birakinca uyuyor![]()
Doktorum bana dikişlerim için hamazinc diye bi krem yazmıştı. Eczaneye gittiğimizde buna göğüs ucu kremi denmişti. Her iki işe de yarıyor sanırım genel yara iyileştirici. İnternette de “Ciltte sürtünmeye veya mantar gibi mikroplara bağlı cilt harabiyeti gibi sulantılı ve ani gelişen yaralar” ifadesi var. Yani mantar kremi göğüs ucu için verilebiliyormuş.Kızlar meme ucu yarası için Kendisine mantar kremi yazılan var mı? Bir de bu konuya kadın doğumcu mu bakar acaba?
anladım canım çok teşekkür ederim kanguru aldım deniycem bi evde rahat edemezsem sling sipariş vercem. İlle de taşıycam bu bebeyi kanguruyla taktım hahahhaYok yok kesinlikle çıkılır. Kanguru evde zor geliyor bana ben 1.50yimKemerli süngerli tokalı falan konforsuz gibi. Ama sling yumuşak, hafif, ince falan o manada ev için kanguruya göre daha iyi bence. Ama tabii ki dışarda da olur niye olmasın
![]()
Sab simğlexi ne kadr kullanıyorsnKızlar 2 gündür gözlemliyordum tam da tahmin ettiğim gibi oldu. Nurse harveys benim oğlumda çok felaket yan etki yapıyormuş. Daha fazla gaz, çığlık çığlığa ayaklarını karnına çeke çeke ağlama, daha fazla kusma gibi gibi şeyler. 2 gündür bu bahsettiğim şeyler de azalma var. Sab simplex doğru dozda kullanıldığı taktirde bence işe yarayan bir gaz damlası. Bir de biberon kullanan anneler varsa comotomo 0-3 ay yavaş akışlı antikolik biberon kullanıyorum 1,5 2 haftadır oldukça rahatlattı.
Mama konusu da eğer kaka yapamadığını düşünüyorsanız bence değiştirin vakit kaybetmeden. Kabızlık mama kullanırken geçecek bir şey değil.
Nurse çok kullanmadım 2 kere kullandım son kullandığım gece mahvolduk hala da etkisi devam ediyor sab kullansam mı diye düşünüyordum ama ilaç olduğu için kararsızdımKızlar 2 gündür gözlemliyordum tam da tahmin ettiğim gibi oldu. Nurse harveys benim oğlumda çok felaket yan etki yapıyormuş. Daha fazla gaz, çığlık çığlığa ayaklarını karnına çeke çeke ağlama, daha fazla kusma gibi gibi şeyler. 2 gündür bu bahsettiğim şeyler de azalma var. Sab simplex doğru dozda kullanıldığı taktirde bence işe yarayan bir gaz damlası. Bir de biberon kullanan anneler varsa comotomo 0-3 ay yavaş akışlı antikolik biberon kullanıyorum 1,5 2 haftadır oldukça rahatlattı.
Mama konusu da eğer kaka yapamadığını düşünüyorsanız bence değiştirin vakit kaybetmeden. Kabızlık mama kullanırken geçecek bir şey değil.
Bizim de öyle hele gündüz asla uyku yokkizlar bu bebeler bir ara az da olsa duzene giriyor mu? biri tunelin ucunda isik ver desin, ne atakmis arkadas bi’ girdik cikamadik… uyumamaya yemin etti sanirim, hayir ben bu yasimda bu kadar uykusuz kalamiyorum![]()
Ya bu damla neymiş bi anlamadım. Bana da verdiler 3 gün falan kullandım bişey anlamadım. Bugün sabah unuttum vermeyi, çocuk bütün gün gaz çıkarttı öyle çok ağlaması da olmadı. Daha kötü mü yapıyor gerçekten acabaKızlar çok gaz projlemi çekiyoruz ıkınıyor kendini kıpkırmızı yapıyor pırtlasa da rahatlamıyor uyumuyor sürekli ağlıyor bu durumda olup çözüm bulan önerisi olan var mı nurse damlayı kullandım hiç bir işe yaramadı daha da kötü oldu ne yapacağım bilmiyorum
Bebekten bebeğe göre değişiyor sanırım anladığım kadarıyla kimisine çok iyi gelen kimisine tam tersi etki yapıyor benim ufaklık hiç uyumuyor uyumadığı zamanlarda burada hep ağlıyor çığlık çığlığa hele iki gündürYa bu damla neymiş bi anlamadım. Bana da verdiler 3 gün falan kullandım bişey anlamadım. Bugün sabah unuttum vermeyi, çocuk bütün gün gaz çıkarttı öyle çok ağlaması da olmadı. Daha kötü mü yapıyor gerçekten acaba
Şikayetvara yazacağım müsait olayım da ben böyle rezalet bir damla görmedim mahvetti çocuğu. Sab bizi rahatlatacak gibi gözlemlediğim işe yarıyor gaz atmaya başladıNurse çok kullanmadım 2 kere kullandım son kullandığım gece mahvolduk hala da etkisi devam ediyor sab kullansam mı diye düşünüyordum ama ilaç olduğu için kararsızdım
Nerden aldın acaba canımBir de bu stickten almıştım hamileyken çok ama çok iyi geldi. Yüzü çok pullanıyordu kabuk kabuk ne sürdüysem iyi gelmedi bu çok hafifletti şimdi pullanmıyor.
Nasıl kullandın sab ı galiba ben de alacağımŞikayetvara yazacağım müsait olayım da ben böyle rezalet bir damla görmedim mahvetti çocuğu. Sab bizi rahatlatacak gibi gözlemlediğim işe yarıyor gaz atmaya başladı
Mustelanın kendi sitesinden aldım canım çok iyi geldi kabuktan kaşları gözükmüyordu tertemiz oldu şimdiNerden aldın acaba canım
3 gün sabah öğle akşam toplam 30 damla kullandım. Şimdi sabah akşam toplam 20 damla yetiyor rahatlattı şükür.Nasıl kullandın sab ı galiba ben de alacağım
Mamadan yada memeden sonra mı veriyorsun, anlık etki mi ediyor yani hemen gazını çıkarıyor mu3 gün sabah öğle akşam toplam 30 damla kullandım. Şimdi sabah akşam toplam 20 damla yetiyor rahatlattı şükür.
Anladım canım. göğüs ucunda yara olması ile mantar olması arasında fark var mı farklı İlaçlar mı tavsiye ediyorlar diye merak ettim de.Doktorum bana dikişlerim için hamazinc diye bi krem yazmıştı. Eczaneye gittiğimizde buna göğüs ucu kremi denmişti. Her iki işe de yarıyor sanırım genel yara iyileştirici. İnternette de “Ciltte sürtünmeye veya mantar gibi mikroplara bağlı cilt harabiyeti gibi sulantılı ve ani gelişen yaralar” ifadesi var. Yani mantar kremi göğüs ucu için verilebiliyormuş.
Ben beslenmeden önce veriyorum mideye süt girmeden önce veriyorum ki girdikten sonra daha rahat kolay etki etsin diye. Beslenme sonrası dik tutuyorum 15-20 dakika o sırada geğiriyor, alttan da iyi gaz atıyor. Gaz masajı da yapıyorum ama ek olarak çok daha iyi etki etsin diye.Mamadan yada memeden sonra mı veriyorsun, anlık etki mi ediyor yani hemen gazını çıkarıyor mu
Çok teşekkür ederim bi bakayım bendeMustelanın kendi sitesinden aldım canım çok iyi geldi kabuktan kaşları gözükmüyordu tertemiz oldu şimdi