• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kizlar 40gün dolduğu halde kirmizi kanamasi olan oldumu benim kesilmişti 35.gün tanamdn 40.gundn sonra kirmizi kanama başladi adetmi acaba ama pedi doldurcak kadar gelmiyor.

Kızlar hepatit B 2. Doz ne zaman oluyor
2. Ay diye hatırlıyorum cnm.
Aşkım Google insanı mezara koyuyor ya direk .. cumaya kadar bekleyeceğim geçmezse cuma ilahı babasına bırakıp çıkarım ilay ile doktorlara gitmek istemiyorum.. kbb ye gideceğim mecburen çünki oradada öksürek hapşuran biliyorsun 🤭
normal cnm herkeste olur o bezeler

Hahahah ah o büyük konuşup ayyyy asla yapmam diyip yaptığımız şeyler 😅😅 ay ben sallamam yaaaa derdim iki üç gündür sallanan koltukta sallıyorum uyusun diye ki evdeki hiçbir şeyi sallanmayan almıştım sallamak istemiyorum diye hajsj
Bugün diyorum aklı ersin telefon vereceğim eline biraz 😁Kahvaltı yapamadım resmen ne varsa ağzıma tiktim sonra çayı döktüm.Gece sallarken uzerim açık uyuyakalmisim dondum resmen.Neyse tekrar uyandı emzirdim altini aldım eşim gazını çıkarırım dedi bende sıcacık yorganıma mutlu mutlu baktım uyuyacakmis gibi daha uyuyacak bakalim.Simdi de oğlanı hazırlayacağım okula.Victor hugo beni görse sefilleri tekrar yazardi derler ya aynen benimki de o hesap😂
Kızlar iyi geceleeer 🥲🥲 35 günlük oldu bebişim, bebekler uyuyarak büymüyor muydu ?? Bugün asla uyumadı sabah gece de uyumadı.. şuanda ayağımda sallıyorum son çare çıldırmak üzereyim
Düzenli uykuları yok henüz cnm,inş olur.Soylegunduzleri 1 saat uyuyup 1 saat uyanık kalsalar bu döngü devam etse ne iyi olur.

Arkadaşlar bebeğim 42 günlük ,Ne sıklıkla beslemeleyim acaba ,hala 2-3 saate bir beslemem lazım mı .Dün gece akşam 12 gibi verdim sabah 4.30 gibi kaldırıp verdim daha sonra saat 7.30 gibi mızmızlandı normalde 60 cc içiyordu 20 cc içip geri uykuya daldı ne yaptıysam uyanıp yemedi anlamadım .akşam çok huysuzdu yoruldu ondan mı bilmiyorum ama ilk dega bu kadar az besleniyor yanlış mı yapıyorum

Arkadaşlar bebeğim 42 günlük ,Ne sıklıkla beslemeleyim acaba ,hala 2-3 saate bir beslemem lazım mı .Dün gece akşam 12 gibi verdim sabah 4.30 gibi kaldırıp verdim daha sonra saat 7.30 gibi mızmızlandı normalde 60 cc içiyordu 20 cc içip geri uykuya daldı ne yaptıysam uyanıp yemedi anlamadım .akşam çok huysuzdu yoruldu ondan mı bilmiyorum ama ilk dega bu kadar az besleniyor yanlış mı yapıyorum
Benim bebeğimde son 5-6 gündür 4-5 saat arayla besleniyor doktora götürdük bişeyi de yok doktorumuz normal ilk 10-15 gün 2-3 saat arayla beslenir sonra bebek acıktıkça beslenir dedi. Tabii sen yine de doktoruna bi danış

Benim bebeğimde son 5-6 gündür 4-5 saat arayla besleniyor doktora götürdük bişeyi de yok doktorumuz normal ilk 10-15 gün 2-3 saat arayla beslenir sonra bebek acıktıkça beslenir dedi. Tabii sen yine de doktoruna bi danış
Teşekkür ederim canım .Laktasyon hemşiresiyle karşılaştım .Dedi ki gece 12 de veriyorsan saat 4 e kadar uyanmadıysa zorla uyandırmana gerek yok yenidoğan değil artık dedi uyumayada ihtiyaçları var

Kızlar bi şey soracağım size. Ben cinsellikten soğumuşum onu fark ettim. Yani aklıma bile gelmiyor . Eşim şu an anlayış gösteriyor ama bu uzun süre bende böyle devam edecek gibi . Normal mi sizce

Back
X