2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
İyi bir emzirme danışmanı bulsanız iyi olmaz mı ? Benim bebeğim hastanede hemşirelerin yanlış yönlendirmesi eve gelince de kaynanam ve görümcemin müdahaleleri yüzünden neredeyse mamaya alisacakti, sinir krizi geçirdim dogumun 3. Gecesinde. Ertesi günü emzirme danışma ile anlaştım eve geldi o gün akşama kadar yanimizda kaldı o şekilde toparladık kendimizi. Hala da kafama takilan bisey olursa arayıp soruyorum. Bence bi emzirme danışmanı ile calisirsaniz hem stresinizi alacaktır hem de profesyonel yönlendirme yapacaktır

İstanbul'daysanız bana kiminle anlaştığınızı yazar mısınız?

Emdikçe çene kasları güçlenecek canm sakin ol stres yapma senin stresin hem sütünü hemde bebeğin emmesini dahi etkiler göğüs yaraları çoğunlukla hatalı emzirmeden kaynaklanıyor bebeğin göbeği senin vücuduna temas etsin dik pozisyonda emzir istersen yastıktan destek alabilirsin olabildiğince ağzına memenin kahverengi kısmını da alabilmesi gerekiyor emmeye başlamadan önce göğüs ucunu bebeğin ağzında gezdir ağzını açacaktır o arada memeyi sen iyice yerleştir ağzına. Emme süresi de bebekten bebeğe değişiyor ama hastanede yarım saat olmalı diye söylemişti hemşireler bide emzirirken çenesinin altını elini destek yap. Bol bol sıcak su ile duş al duşta göğüslerine masaj yap aklıma gelenler bunlar.

Karşıma alıp konuşuyorum canım sıkıntı sadece o değil ki keşke Instagram hesabı verilebilse arar dertleşirdim biraz

Karşıma alıp konuşuyorum canım sıkıntı sadece o değil ki keşke Instagram hesabı verilebilse arar dertleşirdim
Kız yokluğun hissedilir herkese yardımcı oluyorsun. Ayrıca kendileri gibi seninde yorum yapma hakkın var niye rahatsız olmuşlar ki insanlar tuhaf

İki evladımı da devlet hastanesinde doğurdum çok şükür sıkıntı yaşamadım. Benim sezeryandı bacaklarımın uyuşuklugu geçince sondayı çıkarmışlardı

3000 üzerine mi 700 g saydınız yoksa 3400 üzerine mi şuan kaç kg yani ?
3ün üstüne canım 3700 gr suan ilk başlarda doğum kilosunun %10 u kadarını veriyorlar ödemleri iniyor doktorlar taburcu olduğu kiloyu baz alıyolar o yüzden

3ün üstüne canım 3700 gr suan ilk başlarda doğum kilosunun %10 u kadarını veriyorlar ödemleri iniyor doktorlar taburcu olduğu kiloyu baz alıyolar o yüzden
Emzirme danışmanı ile çalışıyorum o da böyle dedi yani düşen kilo üzerine hesapla dedi. Ama nerde okuduysam hep doğum kilosu üzerine hesaplanmalı yazıyor.

Kızlar kalça ultrasonu çektiren var mı? Onun dışında ne yaptırmamız lazım göz muayenesi falan var mı aşılar ne zaman
Bizim çekildi göz muayenesi de yapıldı kafa ve göğüs ultrasonuda istedi doktor yaptırmadım ben aşılar 2. Ayda dedi doktor ama ben özel aşı hiç istemiyorum sadece devletin yaptıklarını yaptırmak istiyorum ilk kızımda da öyle yaptım ama kararsızım

İstanbul'daysanız bana kiminle anlaştığınızı yazar mısınız?
Mardindeyim ben. İstanbuldaysaniz imkanlar daha geniştir. Devlet hastanelerinin emzirme polikliniği var, onlardan da destek alabilirsiniz, umarım faydası olur. Profesyonel destek inanın psikolojik olarak bile size çok iyi gelecektir

Keşki kuzum tek kalma ne yap ne et sana yardım etsin sende robot diğilsinki

Kızlar iyi akşamlar benim kızımın göbeğinde hala kurumuş kan var bu normalmi ya bide zibinda çok az kan gelmiş gibi göbeğinden
Benim kızında böyle oluyordu doktor yakacağız dedi çubuk gibi birşeyle birşeyler yaptı sonra normale döndü göbeğimiz

Emzirme danışmanı ile çalışıyorum o da böyle dedi yani düşen kilo üzerine hesapla dedi. Ama nerde okuduysam hep doğum kilosu üzerine hesaplanmalı yazıyor.
Bir iki hafta içinde doğum kilosunu yakalamasını bekliyorlar o açıdan bakınca doğduğuna 800-1000 eklemek uçuk beklenti olur ilk ayında. Mideleri zaten kücücük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…