İyi bir emzirme danışmanı bulsanız iyi olmaz mı ? Benim bebeğim hastanede hemşirelerin yanlış yönlendirmesi eve gelince de kaynanam ve görümcemin müdahaleleri yüzünden neredeyse mamaya alisacakti, sinir krizi geçirdim dogumun 3. Gecesinde. Ertesi günü emzirme danışma ile anlaştım eve geldi o gün akşama kadar yanimizda kaldı o şekilde toparladık kendimizi. Hala da kafama takilan bisey olursa arayıp soruyorum. Bence bi emzirme danışmanı ile calisirsaniz hem stresinizi alacaktır hem de profesyonel yönlendirme yapacaktırKızlar ben ne yapacağımı şaşırdım çook üzgünüm ağlamaktan helak oldum. Mememe kan oturmasına rağmen sütümü sağdım 10 cc. Oğlum aventi tutmuyor. Bakkal biberonuyla dün verdim bugün emmek de istemiyor. Kaşıkla ağzına akıttığımda da mamayı geri çıkarıyor. Ben bebeğime bakamıyorum. Lütfen bana yardım edin. Ben ne yapacağım. Emzirmeyi çok istiyorum ama sanırım sütüm de az.
İstanbul'daysanız bana kiminle anlaştığınızı yazar mısınız?İyi bir emzirme danışmanı bulsanız iyi olmaz mı ? Benim bebeğim hastanede hemşirelerin yanlış yönlendirmesi eve gelince de kaynanam ve görümcemin müdahaleleri yüzünden neredeyse mamaya alisacakti, sinir krizi geçirdim dogumun 3. Gecesinde. Ertesi günü emzirme danışma ile anlaştım eve geldi o gün akşama kadar yanimizda kaldı o şekilde toparladık kendimizi. Hala da kafama takilan bisey olursa arayıp soruyorum. Bence bi emzirme danışmanı ile calisirsaniz hem stresinizi alacaktır hem de profesyonel yönlendirme yapacaktır
Emdikçe çene kasları güçlenecek canm sakin ol stres yapma senin stresin hem sütünü hemde bebeğin emmesini dahi etkiler göğüs yaraları çoğunlukla hatalı emzirmeden kaynaklanıyor bebeğin göbeği senin vücuduna temas etsin dik pozisyonda emzir istersen yastıktan destek alabilirsin olabildiğince ağzına memenin kahverengi kısmını da alabilmesi gerekiyor emmeye başlamadan önce göğüs ucunu bebeğin ağzında gezdir ağzını açacaktır o arada memeyi sen iyice yerleştir ağzına. Emme süresi de bebekten bebeğe değişiyor ama hastanede yarım saat olmalı diye söylemişti hemşireler bide emzirirken çenesinin altını elini destek yap. Bol bol sıcak su ile duş al duşta göğüslerine masaj yap aklıma gelenler bunlar.Sizin 3. Çocuğunuzdu yanlış hatırlamıyorsam. Bu göğüs ucu yaraları ne zaman son bulur? Bebişler ne zaman güçlenip ağzını kocaman açabiliyor 1. Ayı devirdik ama kilo alımı az mama vermek istemiyorum çünkü meme reddini aşıp düzenli beslemeye geçmeye çalışıyoruz emzirme danışmanı ile. Kilo almıyor ne yazık kiyolun sonu aydınlık mı lütfen yardımcı olun. İstiyorum ki emsin doysun uykuya vermesin kendini ve şöyle huzurlu birkaç saat geçirelim. Parka yürüyüşe gidebilelim devamlı emme durumundan evden çıkamıyorum.
3400 doğdu kuzum 3000 ile taburcu olduk şuan 25 günlük 700 gr aldı doktor iyi dedi 700-900 arası almaları gerekiyormuşSenin bebeğin ne kadar doğru ve kontrollerde kaç kg aldı ?
Evet emzirmeden ilk çocuğumda da böyleydi onda da sadece günde bir iki kez mama verirsim hep beni emdi benim memelerde sağınca çıkmıyor bebek emdikçe süt üretiyorBebeğinizi emzirmeden mi 30 ml çıkıyor. Bebeğiniz kaç gr almış acaba
Karşıma alıp konuşuyorum canım sıkıntı sadece o değil ki keşke Instagram hesabı verilebilse arar dertleşirdim birazAmin.Öyle yapma canım geç otur konuş kendisiyle çocuklar bir tek senin diğilki eşim yardım etmese kimsem yok yardım edecek kafayı yerim bak saat kaç hala ayaktayım büyük oğlum kocamda başka türlü olmuyor
3000 üzerine mi 700 g saydınız yoksa 3400 üzerine mi şuan kaç kg yani ?3400 doğdu kuzum 3000 ile taburcu olduk şuan 25 günlük 700 gr aldı doktor iyi dedi 700-900 arası almaları gerekiyormuş
Karşıma alıp konuşuyorum canım sıkıntı sadece o değil ki keşke Instagram hesabı verilebilse arar dertleşirdimAmin.Öyle yapma canım geç otur konuş kendisiyle çocuklar bir tek senin diğilki eşim yardım etmese kimsem yok yardım edecek kafayı yerim bak saat kaç hala ayaktayım büyük oğlum kocamda başka türlü olmuyor
Kız yokluğun hissedilir herkese yardımcı oluyorsun. Ayrıca kendileri gibi seninde yorum yapma hakkın var niye rahatsız olmuşlar ki insanlar tuhafKızlar kk da banlandim 23 ekime kadar cezaliyim sizlere yazmak için geceden beri zorla hesap açtım muhtemelen tespit edilirse bu hesapta kapanır ve ceza surem uzar saçma sapan konudan dolayı merak edenler olur belki konu şu ki birazda absürttuhaf olunca yorum yaptım
Konunun sahibi diyorki bosanmalimiyim
Eşi chat CPT ile cinsellik konuşmuş yani yapay zeka ile flört etmiş tabiki adamın tutumu çok yanlış ama bende yazdim ki boşanmak için böyle sebepler değil daha elle tutulur sebepller gerekir sorumsuzluk şiddetli gecimsizlik ihanet vs
vay efendim benmiyim bunları diyen kk nin çok bilmiş herşeye boşan diyen kadınları başladılar dayak yemiyor Sa şükretmeli falan diye neyse bi baktım ban cezası yemişimkadınlar kulübü editörü tekrar beni yakalamadan bilinki kizlar sizleri tanıdığıma sevindim herbirinizi ayrı ayrı hafızama kazıdım sonradan gelenlerle konuşmak için pek vakit bulamadim malesef benim için veda vakti geldi kendinize ve bebeklerinize iyi bakın genc olan annelere özellikle sesleniyorum bu günlerin tadını çıkarın unutuluyor doya doya sevin beeklerinizi kimseyi kafaya takmayın benim gibi orta yaş annelere de diyorum ki iyiki bu yaşta bu duyguyu tatmak kısmet olmus seviliyorsunuz canlar kucak dolusu sevgiler
İki evladımı da devlet hastanesinde doğurdum çok şükür sıkıntı yaşamadım. Benim sezeryandı bacaklarımın uyuşuklugu geçince sondayı çıkarmışlardıSlm kızlar bilgileriniz taze diye sorum olacak dadevlet hastanesinde doğum yapcam özel devam ediyodum Dr. Kliniği kapattı devlet oluncada korku sardı birden ilgilenirler mi tersler mi gaddarlar mıdır aradaki fark nedir sezeryen olcam bu ara ilk sezeryen aynı işlemi uygulacaklardır herhalde ilk çok güzel geçti bu çocukta nasıl olcak bilemedim sondayı ne zaman çıkarıyolar uyuşukmuydunuz
3ün üstüne canım 3700 gr suan ilk başlarda doğum kilosunun %10 u kadarını veriyorlar ödemleri iniyor doktorlar taburcu olduğu kiloyu baz alıyolar o yüzden3000 üzerine mi 700 g saydınız yoksa 3400 üzerine mi şuan kaç kg yani ?
Emzirme danışmanı ile çalışıyorum o da böyle dedi yani düşen kilo üzerine hesapla dedi. Ama nerde okuduysam hep doğum kilosu üzerine hesaplanmalı yazıyor.3ün üstüne canım 3700 gr suan ilk başlarda doğum kilosunun %10 u kadarını veriyorlar ödemleri iniyor doktorlar taburcu olduğu kiloyu baz alıyolar o yüzden
Bizim çekildi göz muayenesi de yapıldı kafa ve göğüs ultrasonuda istedi doktor yaptırmadım ben aşılar 2. Ayda dedi doktor ama ben özel aşı hiç istemiyorum sadece devletin yaptıklarını yaptırmak istiyorum ilk kızımda da öyle yaptım ama kararsızımKızlar kalça ultrasonu çektiren var mı? Onun dışında ne yaptırmamız lazım göz muayenesi falan var mı aşılar ne zaman
Mardindeyim ben. İstanbuldaysaniz imkanlar daha geniştir. Devlet hastanelerinin emzirme polikliniği var, onlardan da destek alabilirsiniz, umarım faydası olur. Profesyonel destek inanın psikolojik olarak bile size çok iyi gelecektirİstanbul'daysanız bana kiminle anlaştığınızı yazar mısınız?
Kaç gündür düşmüş?ilk başta bizdede vardı sonra gectiKızlar iyi akşamlar benim kızımın göbeğinde hala kurumuş kan var bu normalmi ya bide zibinda çok az kan gelmiş gibi göbeğinden
Keşki kuzum tek kalma ne yap ne et sana yardım etsin sende robot diğilsinkiKarşıma alıp konuşuyorum canım sıkıntı sadece o değil ki keşke Instagram hesabı verilebilse arar dertleşirdim
Kız yokluğun hissedilir herkese yardımcı oluyorsun. Ayrıca kendileri gibi seninde yorum yapma hakkın var niye rahatsız olmuşlar ki insanlar tuhaf
Tamm balımlotuscicegii Mevsimm34 teşekkür ederim kızlar yakalanana kadar devam
H halefem normal aylinde de uzun süre geldi kuzum nerdeyse 25 günlük olana kadar
Benim kızında böyle oluyordu doktor yakacağız dedi çubuk gibi birşeyle birşeyler yaptı sonra normale döndü göbeğimizKızlar iyi akşamlar benim kızımın göbeğinde hala kurumuş kan var bu normalmi ya bide zibinda çok az kan gelmiş gibi göbeğinden
Bir iki hafta içinde doğum kilosunu yakalamasını bekliyorlar o açıdan bakınca doğduğuna 800-1000 eklemek uçuk beklenti olur ilk ayında. Mideleri zaten kücücükEmzirme danışmanı ile çalışıyorum o da böyle dedi yani düşen kilo üzerine hesapla dedi. Ama nerde okuduysam hep doğum kilosu üzerine hesaplanmalı yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?