Ne kadarlık bebeğim şimdi? Benimki 2 gündür rahatladı o kadar ıkınmıyor artık çok mutluyum bir rahatlık geldi sessizlik geldi eve darısı başına inşallah
Senin adına cok sevindim canım.Kızım yarın kırkı çıkıyor hayla ıkınma derdinde küçük hanım. Amin inşallah darısı bize. Allah'ın izniyle 1 hafta sonra da memlekete ailemin yanına gidiyorum morale çok ihtiyacım var
Kızlar geceden beri hastanedeyim, sırtıma bir anda ağrı saplandı pıhtı mı attı diye şüphelendiler tomografi çektirdik atmamış kas spazmı olabilir dedi doktor ama ağrı geçmiyo nefesimi kesecek kadar
Umsunmak diye bişey varmış canın bişey istiyomuş farketmeden böyle bir hafta sürüyo diyolar ağrısı, hiç duydunuz mu
Benim sezeryan olduğum gün sağ omzum ve sırtım öyleydi uzaninca ağrıdan ağlıyordum nefes alamiyordum benimkisi verilen ilaçtan kaynaklıydı 10 gün sürdü ağrısı
Akıyor canm şimdi sen söyleyince tekrar kontrol ettim biberona su doldurup ters çevirdim akıyor. Hiç dakika tutmadım ama emme refleksi yüksek bir çocuk hızlı bitiriyor
Genel olarak bu ayda çok emiyorlar herhalde normal kızlar? Benimkide sürekli memede sürekli emmek istiyor aç mı değil mi anlamıyorum 1.5 saatte bir uyanıp istiyor emince de kusuyor valla o kadar yorgunum ki sırtım belim çok ağrıyor artık. Büyük çocuğum da ilgi bekliyor üzülüyor ben çocuğun yanından ayrılamıyorum bu sefer hırçınlaşıyor kızıyorum kızınca da çok vicdan yapıp üzülüyorum. Normale döner miyiz ya
Benim sezeryan olduğum gün sağ omzum ve sırtım öyleydi uzaninca ağrıdan ağlıyordum nefes alamiyordum benimkisi verilen ilaçtan kaynaklıydı 10 gün sürdü ağrısı
Kızlar emzirmek ne kadar zormuş tam göğüs ucu yaralarım geçti diyorum bu sefer de kanal tıkanmış galiba açmaya çalışıyorum, korkudan silikon uçla emziriyorum ne zaman normale döner acaba hep mi böyle gidecek ya da nerde hata yapıyorum
Rutin yok daha bebek zaten acıksa kalkıyor gazı olmasa karnı toksa etrafa bakıcak uyucak belli bir saatleri var artık biliyorum o saatlerde çok acıkıyor ıkınıyor ağlıyor
Akıyor canm şimdi sen söyleyince tekrar kontrol ettim biberona su doldurup ters çevirdim akıyor. Hiç dakika tutmadım ama emme refleksi yüksek bir çocuk hızlı bitiriyor
Doymadıgından deyilde seni emzik olarak kullanıyor sanırım sürekli emzirmek seni çok yorar en azından 2saatte bir emzir ki süt dolsun göğüslerinde sürekli meme de kalmaya alışirsa sana hiç bir iş yaptirmaz ufacık olduklarına bakma onlarda biliyor işini
Gece mamayla destekliyorum ama gündüz emzirmeye çalışıyorum yada sağıp veriyorum ama bir türlü emin olamıyorum acaba doyuyormu diye. Günde 7-8 çişli bez 2-3 te kaka yapıyor
Kaç günlüksünüz bilmiyorum ama ilk ay için yazayım, eğer uyanıkken huysuz değilse, emdikten ve gazını çıkardıktan sonra derin uyuyorsa, bezlerin üzerinde çizgi göstergeler varya o göstergeler mavi olacak şekilde günde 5-6 dolu bez çıkarıyorsa, kaka yapıyorsa doyuyordur Canım, doymayan çocuk illaki kendini belli eder ama bez takibi çok önemli.. Biz de çok yavaş kilo alıyoruz, her kafadan bir ses bir yorum geliyor ama bana doktorun dediği bu.
41 günlük olduk 1 ay kontrolünde doğumdan sonra verdiği kilonun üstüne 1 kg aldı. Günde 7-8 çişli bez 2-3 te kaka yapıyor ama çok gazlı olduğu için acaba açlıkdan mı yoksa gazdan mı uykuya dalamıyor anlamıyorum