Senin adına cok sevindim canım.Kızım yarın kırkı çıkıyor hayla ıkınma derdinde küçük hanım. Amin inşallah darısı bize. Allah'ın izniyle 1 hafta sonra da memlekete ailemin yanına gidiyorum morale çok ihtiyacım varNe kadarlık bebeğim şimdi? Benimki 2 gündür rahatladı o kadar ıkınmıyor artık çok mutluyum bir rahatlık geldi sessizlik geldi evedarısı başına inşallah
Benim sezeryan olduğum gün sağ omzum ve sırtım öyleydi uzaninca ağrıdan ağlıyordum nefes alamiyordum benimkisi verilen ilaçtan kaynaklıydı 10 gün sürdü ağrısıKızlar geceden beri hastanedeyim, sırtıma bir anda ağrı saplandı pıhtı mı attı diye şüphelendiler tomografi çektirdik atmamış kas spazmı olabilir dedi doktor ama ağrı geçmiyo nefesimi kesecek kadar
Umsunmak diye bişey varmış canın bişey istiyomuş farketmeden böyle bir hafta sürüyo diyolar ağrısı, hiç duydunuz mu
Bende heyecanlıyım yarın kızım 40 günlük oluyor kırkı çıkarıp bir hafta sonra da memlekete moral depolamaya gitcem1 ayı devirdik be
Akıyor canm şimdi sen söyleyince tekrar kontrol ettim biberona su doldurup ters çevirdim akıyor. Hiç dakika tutmadım ama emme refleksi yüksek bir çocuk hızlı bitiriyorCanım biberonu ters çevirince akıyor mu? Bebeğin 30 ccyi ortalama kaç dk içiyorb
Çok geçmiş olsun canım, ameliyathane soğuk ondan oluyoBenim sezeryan olduğum gün sağ omzum ve sırtım öyleydi uzaninca ağrıdan ağlıyordum nefes alamiyordum benimkisi verilen ilaçtan kaynaklıydı 10 gün sürdü ağrısı
Rutin yok daha bebek zaten acıksa kalkıyor gazı olmasa karnı toksa etrafa bakıcak uyucak belli bir saatleri var artık biliyorum o saatlerde çok acıkıyor ıkınıyor ağlıyorBebekleriniz nasıl uyutuyorsunuz gece uykusuna bi rutininiz var mı ben bugün 8.30 dan beri odadayım uyusun diye ama yok asla uyumadı
Ya lansinoh da akıyor benimki de onu hızlı bitiyor aventi tutmuyor meme reddi yaşarım diye korkuyorum senin dediğini de alacağım bir de ona bakayımAkıyor canm şimdi sen söyleyince tekrar kontrol ettim biberona su doldurup ters çevirdim akıyor. Hiç dakika tutmadım ama emme refleksi yüksek bir çocuk hızlı bitiriyor
Gaz problemi olduğu için bazen uykuya dalmakta zorlanıyor ama genelde uyuyorYetmese ağlar canım. Emdikten sonra uyuyor mu? Uyuyamıyorsa doymamıştır
Gece mamayla destekliyorum ama gündüz emzirmeye çalışıyorum yada sağıp veriyorum ama bir türlü emin olamıyorum acaba doyuyormu diye. Günde 7-8 çişli bez 2-3 te kaka yapıyorDoymadıgından deyilde seni emzik olarak kullanıyor sanırımsürekli emzirmek seni çok yorar en azından 2saatte bir emzir ki süt dolsun göğüslerinde sürekli meme de kalmaya alışirsa sana hiç bir iş yaptirmaz ufacık olduklarına bakma onlarda biliyor işini
41 günlük olduk 1 ay kontrolünde doğumdan sonra verdiği kilonun üstüne 1 kg aldı. Günde 7-8 çişli bez 2-3 te kaka yapıyor ama çok gazlı olduğu için acaba açlıkdan mı yoksa gazdan mı uykuya dalamıyor anlamıyorumKaç günlüksünüz bilmiyorum ama ilk ay için yazayım, eğer uyanıkken huysuz değilse, emdikten ve gazını çıkardıktan sonra derin uyuyorsa, bezlerin üzerinde çizgi göstergeler varya o göstergeler mavi olacak şekilde günde 5-6 dolu bez çıkarıyorsa, kaka yapıyorsa doyuyordur Canım, doymayan çocuk illaki kendini belli eder ama bez takibi çok önemli.. Biz de çok yavaş kilo alıyoruz, her kafadan bir ses bir yorum geliyor ama bana doktorun dediği bu.
Ben kullandım birkaç gün ama probiyotik falan da kullandım. Çünkğ bazen ishal gibi oluyor doktora danışmakta fayda varSab simplex ile nurse harveysi aynı anda kullandınız mı? Bizim doktor sab simplexi günde 1 kere 6 damla şeklinde yazdı ama fayda etmiyor. İnternette gördüm ve prospektüsünde de okudum günde 4 falan kullanılıyor. O fayda etmeyince nurse harveys aldım o günde 2 dedi eczacımız ama ikisini birlikte vermeli miyim? Zaten s.simplex 1 kere kullanıyorum.
Hastanede de bu kitle parmak emdirmemiz söylenmişti ama hijyenik olmaz vs dersen yine sen bilirsin tabiiki..Bu benim işime yaramaz. Ben anneme yada eşime bebeği bıraktığımda aç kalmasın istiyorum. O yüzden
Bizim doğumdan sonra verdiğimiz kilonun üzerine bebek her gün 24 gr almış, doktor yeterli dedi mesela. Siz de günlük kilo alımından değerlendirebilirsiniz, 20-30 gr alması gerekiyormuş.41 günlük olduk 1 ay kontrolünde doğumdan sonra verdiği kilonun üstüne 1 kg aldı. Günde 7-8 çişli bez 2-3 te kaka yapıyor ama çok gazlı olduğu için acaba açlıkdan mı yoksa gazdan mı uykuya dalamıyor anlamıyorum
Bende süt sağma makinasının içinden çıkmıştı. Bi deneyeyim dedim o kadar hızlı aktı ki. Aventin 2 numarası ile verdim sonrasında 1 numarayı çekememişti.Kızlar lansinoh biberon kullanan var mı? Size 2 geldi sağma makinesiyle ters çevirince damla damla akıyor. Bana hızlı geldi. Bebeğim aventten içemiyor lansinoh ile de hızlı içiyor.
Benimki 2'yi çekemiyor 3 yada ; alacağımBende süt sağma makinasının içinden çıkmıştı. Bi deneyeyim dedim o kadar hızlı aktı ki. Aventin 2 numarası ile verdim sonrasında 1 numarayı çekememişti.
Aventi çok minicik delsen biberon ağzınıYa lansinoh da akıyor benimki de onu hızlı bitiyor aventi tutmuyor meme reddi yaşarım diye korkuyorum senin dediğini de alacağım bir de ona bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?