2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Ne kadarlık bebeğim şimdi? Benimki 2 gündür rahatladı o kadar ıkınmıyor artık çok mutluyum bir rahatlık geldi sessizlik geldi eve darısı başına inşallah
Senin adına cok sevindim canım.Kızım yarın kırkı çıkıyor hayla ıkınma derdinde küçük hanım. Amin inşallah darısı bize. Allah'ın izniyle 1 hafta sonra da memlekete ailemin yanına gidiyorum morale çok ihtiyacım var

Benim sezeryan olduğum gün sağ omzum ve sırtım öyleydi uzaninca ağrıdan ağlıyordum nefes alamiyordum benimkisi verilen ilaçtan kaynaklıydı 10 gün sürdü ağrısı

Canım biberonu ters çevirince akıyor mu? Bebeğin 30 ccyi ortalama kaç dk içiyorb
Akıyor canm şimdi sen söyleyince tekrar kontrol ettim biberona su doldurup ters çevirdim akıyor. Hiç dakika tutmadım ama emme refleksi yüksek bir çocuk hızlı bitiriyor

Genel olarak bu ayda çok emiyorlar herhalde normal kızlar? Benimkide sürekli memede sürekli emmek istiyor aç mı değil mi anlamıyorum 1.5 saatte bir uyanıp istiyor emince de kusuyor valla o kadar yorgunum ki sırtım belim çok ağrıyor artık. Büyük çocuğum da ilgi bekliyor üzülüyor ben çocuğun yanından ayrılamıyorum bu sefer hırçınlaşıyor kızıyorum kızınca da çok vicdan yapıp üzülüyorum. Normale döner miyiz ya

Kızlar emzirmek ne kadar zormuş tam göğüs ucu yaralarım geçti diyorum bu sefer de kanal tıkanmış galiba açmaya çalışıyorum, korkudan silikon uçla emziriyorum ne zaman normale döner acaba hep mi böyle gidecek ya da nerde hata yapıyorum

Bebekleriniz nasıl uyutuyorsunuz gece uykusuna bi rutininiz var mı ben bugün 8.30 dan beri odadayım uyusun diye ama yok asla uyumadı

Bebekleriniz nasıl uyutuyorsunuz gece uykusuna bi rutininiz var mı ben bugün 8.30 dan beri odadayım uyusun diye ama yok asla uyumadı
Rutin yok daha bebek zaten acıksa kalkıyor gazı olmasa karnı toksa etrafa bakıcak uyucak belli bir saatleri var artık biliyorum o saatlerde çok acıkıyor ıkınıyor ağlıyor

Akıyor canm şimdi sen söyleyince tekrar kontrol ettim biberona su doldurup ters çevirdim akıyor. Hiç dakika tutmadım ama emme refleksi yüksek bir çocuk hızlı bitiriyor
Ya lansinoh da akıyor benimki de onu hızlı bitiyor aventi tutmuyor meme reddi yaşarım diye korkuyorum senin dediğini de alacağım bir de ona bakayım

Gece mamayla destekliyorum ama gündüz emzirmeye çalışıyorum yada sağıp veriyorum ama bir türlü emin olamıyorum acaba doyuyormu diye. Günde 7-8 çişli bez 2-3 te kaka yapıyor

41 günlük olduk 1 ay kontrolünde doğumdan sonra verdiği kilonun üstüne 1 kg aldı. Günde 7-8 çişli bez 2-3 te kaka yapıyor ama çok gazlı olduğu için acaba açlıkdan mı yoksa gazdan mı uykuya dalamıyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…