2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Hanımlar size acil bir sorum var, doğum yapalı dün tam 1 ay oldu, sezeryanlıyım. Kanamam en baştan beri çok yoğun değildi, günde 2-3 peddi. Son 2 haftadır da kahverengi lekelenme şeklindeydi, günde 1 ped dolmuyordu bile, sırf hijyen için değiştiriyordum. Dün sabahtan beri adet kanaması gibi bir kanama başladı, sabah çok önemsemedim ama akşama doğru iyice arttı ve bebeğin bezlerinden koydum. Gece 2 kez değiştirmeme ve çocuk bezi olmasına rağmen yatak yorgan battı, sabahki pedimde de pıhtılar vardı. Belim çok ağrıyor ama karnımdaki daha hafif bir ağrı. Yoğun kıpkırmızı bir kanama. Aynı şeyi yaşayan oldu mu ya da etrafından duyan, bilgisi olan? Gitmeli miyim acile yoksa normal mi?

Kızlar selam

Bebeğim uyanıkken sürekli mememde olmak istiyor. Saatlerce keyfi emdiği oluyor. Sadece bu şekilde uyuyor ve uyuyunca beşiğine aldığımda uyanıp yeniden meme istiyor. Hiçbir şey yapamıyorum gün içinde. Bazen oturarak uyuyorum. Beşiğe alabilmek için ne yapabilirim

Sab simplex, nurse harveys bir de mommys bliss ama kaç damla günde ne kadar değişir bunlar. Doktora git mutlaka
Sab simplex ile nurse harveysi aynı anda kullandınız mı? Bizim doktor sab simplexi günde 1 kere 6 damla şeklinde yazdı ama fayda etmiyor. İnternette gördüm ve prospektüsünde de okudum günde 4 falan kullanılıyor. O fayda etmeyince nurse harveys aldım o günde 2 dedi eczacımız ama ikisini birlikte vermeli miyim? Zaten s.simplex 1 kere kullanıyorum.

Yaaaa inanamıyorum çok zor geçmiş doğumun ne kadar da güçlü bir kadınmışsın bundan sonra hiç acı çekme inşallah
Bebeğinle mutlu huzurlu sağlıkla yıllarınız olsun canım benim umarım hızlı iyileşirsin

Acaba regl mi oldun regl değilse bence doktora git bu kanama bana normal gelmedi. Sadece ilk günler öyle yoğun kanamam oldu sonra hep az az geldi en son leke şeklinde bitti

Âdet olmuş olabilirsin canım

40 gün sonra adet oldum ben tam bir adet kanaması var şimdi ve çok geliyor şiddetli olmasa bile ağrımda vardı benim normaldede çok ağrım olmaz adetliyken

Selam.Bizde meme yok ama mesela kucak istiyor emzik ağzında ve ya mamayı getiriyorum çok zaman içiyor ve çıkartıyor amaç kucağımda olsun ama ben ısrarla yerine koyuyorum tabi zorlanıyorum popasına pış pışlayıp uyutuyurom

Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için o kadar tatlı birisin ki, çok iyi geldi mesajını okumak

Peki eninde sonunda uyuyor mu? Bizimki memeye geri alınana kadar ağlama krizine giriyor

Bu msjı ben yazsam anca bu kadar olurdu tıpkısının aynısını yaşıyorum pilim bitmek üzereyken yatağa geçiyoruz yatar pozisyonda emziriyorum gevşediğinde memeyi serbest bırakıyor memeyi çekiyorum hemen biraz daha yanında kalıyorum sarılıyorum sonra yanından ayrılıyorum 40 dk falan müsade ediyor bana

40 gün sonra adet oldum ben tam bir adet kanaması var şimdi ve çok geliyor şiddetli olmasa bile ağrımda vardı benim normaldede çok ağrım olmaz adetliyken
Hiç böyle bir ader görmedim ki, o yüzden tedirgin oldum, duşta bile ayağımın altı kan doldu. Randevu aldım öğleden sonra gideceğim hemen..

Peki eninde sonunda uyuyor mu? Bizimki memeye geri alınana kadar ağlama krizine giriyor
Uyuyor tabi eğer karnı tok altı temiz gazı yoksa uyuyor ama alıştırmak lazım sabırla vazgeçme çünkü büyüdükçe daha zor kucakta

Hiç böyle bir ader görmedim ki, o yüzden tedirgin oldum, duşta bile ayağımın altı kan doldu. Randevu aldım öğleden sonra gideceğim hemen..
Doğumdan sonraki ilk adet çok kanamalı oluyor benimde çok fazla sık sık lavaboya gitmeyime bakmayarak eşofmanlarım kan

Ben de confortu düşünüyorum hipp çok gaz yaptı peki başlık nasıl yenidoğan diye mi aldın canım
Yeni doğan diye aldım evet e bebekten almanı tavsiye ederim Dr browns alacaksan baya fiyat farkı vardı internetle arasında şuan nasıl fiyatı bilmiyorum ama.Bu biberon artı sma comforta geçersen faydasını göreceğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…