Oğlum 3200 doğdu onunla alakası yok bende çok düşünüyordum neden karnım çıkmıyor resmen 5 ayında çok az karnım çıkmaya başladı şimdide ikinci gebelik olduğu için daha erken başlamış çıkmaya ama aşırı diğil kendimde zayıfım iç karnım geniş demekkiBenim hala göbeğim yok çıksın diye bekliyorum hastanede görüyorum aynı haftadayız ama onların göbekleri var hevesim var göbeğe. 14. Haftam çok şükür ilk zamanlarda yaşadığım etkiler yok sadece koku hassasiyeti var. Kilo almadım hiç. Arkadaşım benden 1 hafta ileride o kilo verdiği halde göbeği çıktı. Benim gibi olan var mı zayıf mı olacak acabs
Ben hiç gebe gibi görünmüyorum mide bulantılarım olduğu için sanki yüzüm düşmüşAnemin hemen göbeği çıkarmış benim popom büyüdü ki normalde kiloyu göbekten alıyorum
Gözün aydın ay banada dedi 16 hafta gel nasıl beklicemKızlar bugün ikili tarama kan sonucumuz temiz çıktı çok şükür,doktor cinsiyet için 3 hafta sonra çağırdı.16.haftayi beklicekmişiz, nasıl sabredicem bilmiyorumRuyamda kız bebek emzirirken kendimi görmeye başladım bile,bilinc altım fenalardaa
Gözün aydın ay banada dedi 16 hafta gel nasıl beklicem
12-13 haftalarda öğrenen çok var diye biraz israr ettim doktora ama Bizim doktor 16dan önce bakmıyorum dedi cinsiyet.dedim hiç mi bakmiyosunuz azıcık ucundan baksanız belki görünürdüGözün aydın ay banada dedi 16 hafta gel nasıl beklicem
Bana kız dedi ama tabi kesin demedi merakta kaldım öyle12-13 haftalarda öğrenen çok var diye biraz israr ettim doktora ama Bizim doktor 16dan önce bakmıyorum dedi cinsiyet.dedim hiç mi bakmiyosunuz azıcık ucundan baksanız belki görünürdü
Bizim grupta öğrenen arkadaşlara bakılırsa erkekler çoğunlukta gidiyorKızlar bi sene hep erkek kız senesi diyorlar ya bu sene ne senesi bilen var mı
İkili taramada belki söyler doktorun, bazılarına öyle olmuşBen kızımı 14 haftalikken oğlumu 13 haftalikken öğrenmiştim bunu da 16 haftadan sonra ogrenicem buyuk ihtimaldaha ikili tarama icin 2 haftam var 6 hafta nasil beklerim bilmiyorum ama beklicem
Aman sağlıklı olsunlar da cinsiyetin bir önemi yok ama ilk çocuk diye mi bilmiyorum heveslik var birşeyler almak, alışveriş yapmak istiyorumBana kız dedi ama tabi kesin demedi merakta kaldım öyle
Canım merhaba bende hayvan severim kedim de var iç dış parazit herseyini yaptırdım. Ve giriş katında oturuyorum balkona baya kediler yatsın diye yer yaptım. Onlara dokununca direk ellerimi yıkıyorum. Kendi kedimi odama sokmuyorum. Benim toksoplazam negatif çıktı. Onlara dokunduktan sonra kapının koluna bile elleme. Allah’ın izniyle hiç bişi olmazKizlar resim görünüyor mu bilmiyorum ama anti toxoplazma igg 246.8 pozitif bende bu test sıkıntılı çıkmis parazitmis hayvan sever biriyim kedim vardı kayboldu acaba ondan beri mi var bebeğime bir zararı olurmu
Tabi önce sağlık hiçbir zaman benim içinde cinsiyet önemli olmamış ama bende ilk olmasa bile yine diyorum kesin öğreneyim almaya başlayımAman sağlıklı olsunlar da cinsiyetin bir önemi yok ama ilk çocuk diye mi bilmiyorum heveslik var birşeyler almak, alışveriş yapmak istiyorumbelli olsa da minik minik şeyler alsam diye bir heyecan var
İyi akşamlar.Yok kilo hiç umrumda diğil benim zayıfım belki ondan ama ekmek yememeğe çalışıyorum buna dikkat ediyorumİyi akşamlar kızlar iştahınız nasıl acıkınca yiyor musunuz yoksa kilo almamak için kendinizi tutuyor musunuz?
Akşam aç yatarken vicdan azabı çekiyorum daİyi akşamlar.Yok kilo hiç umrumda diğil benim zayıfım belki ondan ama ekmek yememeğe çalışıyorum buna dikkat ediyorum
Hiç öyle düşünme benimde bulantılarım düşün akşam 9 sonra hafifliyor o zaman normal insan gibi yemek yiyorumAkşam aç yatarken vicdan azabı çekiyorum dabazen açlığa dayanamayıp akşamları yemek yiyorum bu kanama ilaçlar vs de benim düzenimi bozdu
Yok canim ben devlete gidiyorum o yüzden 16 haftalik dedim iki cocugumda özele gitmiştim ondan biraz daha erken ogrenmistimİkili taramada belki söyler doktorun, bazılarına öyle olmuş
Rahatladım baya acıkmaya başladım bu ara çnküHiç öyle düşünme benimde bulantılarım düşün akşam 9 sonra hafifliyor o zaman normal insan gibi yemek yiyorum
Yakında öğreniriz nasılsaben kızımda yanılmıştım ama bu sefer bilmiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?