Kızlar kontrolden çıktım. 36+1 deyiz 2.650 kg dedi. Biraz düşük geldi bana kızım aynı haftada 2850 doğmuştu. Bu sefer erken gelmeyecek dedi. 39 u 40 a bağlarken sezeryan yaparız dedi. Bi sonraki randevunda 38. Haftada tarih konuşuruz dedi. Yaniiiii ben daha buralardayım siz doğurun
Evet hem de aşırı derecede ödemliyim sabahları uyanırken el parmaklarım şişmekten kilitleniyor tuzu ve şekeri iyice azalt öyle çok faydası oluyor çok tatlı çok tuzlu yemesen bile bi tık iyi geliyor bi de ara ara uzan gün içinde ayaklarını yukarı kaldırıp bekle 10 dk falan
Kızlar kontrolden çıktım. 36+1 deyiz 2.650 kg dedi. Biraz düşük geldi bana kızım aynı haftada 2850 doğmuştu. Bu sefer erken gelmeyecek dedi. 39 u 40 a bağlarken sezeryan yaparız dedi. Bi sonraki randevunda 38. Haftada tarih konuşuruz dedi. Yaniiiii ben daha buralardayım siz doğurun
Evet hem de aşırı derecede ödemliyim sabahları uyanırken el parmaklarım şişmekten kilitleniyor tuzu ve şekeri iyice azalt öyle çok faydası oluyor çok tatlı çok tuzlu yemesen bile bi tık iyi geliyor bi de ara ara uzan gün içinde ayaklarını yukarı kaldırıp bekle 10 dk falan
Amin canım Amin.Büyük tuvaletini yapa biliyormusun beni 2 gün ondan sakladılar hastanede ilaçla yapa bildim birde kayısı kompostası içtim dene istersen gerçi bu defa hiç komposta bile yapmadım
Yok canım hiç gidemedim üçüncü sezeryanim olduğu için bir tık zorlanıyorum sancım da var ben bir gece yattim ciktim ama inan canım hiç steril değildi bugun yapabilirim umarim
Kuzu senle aynı zamanlarda doğururuz belki ilkler 36 da dogdu ama senin 2 benim 3. Cocuk nerdeyse 40 i tamamlayacak benimde 37 de belli olacak günüm ama 39 da alınır dedi bakalım dayansın valla ben erken doğurmak istemiyorum ne yalan soyleyim
İnsallah daha da iyi olurlar benim ağrım var akşam da vardı bugün daha iyiyim emziriyorum emzirdikce inşallah daha da süt gelecek mama vermedim direniyorum çünkü damagi güçlendikçe emecek emdikçe süt artacak
Bugün Sütüm tam olarak geldi gece biraz zorlandık sancısı vardı bebeğin ama düzeliyor herşey çok sevindim iyi olmana annelik ne badireler atlatmak demek Allah'ım sağlık versin herkese