Ciddimisin?sezeryansa geç alıyorki?Kızlar kontrolden çıktım. 36+1 deyiz 2.650 kg dedi. Biraz düşük geldi bana kızım aynı haftada 2850 doğmuştu. Bu sefer erken gelmeyecek dedi. 39 u 40 a bağlarken sezeryan yaparız dedi. Bi sonraki randevunda 38. Haftada tarih konuşuruz dedi. Yaniiiii ben daha buralardayım siz doğurun
Ayaklarım şiş benim doktor tansiyonun iyi dedi yapıcak bir şey yok son günler ondanKızlar vücudunuz ödem tuttu mu? Ödem için ne yapabiliriz?
Benim doktorun eli yavaş galiba anlamadımCiddimisin?sezeryansa geç alıyorki?
İyi o zaman ya çok sevindimŞimdi çıktım, normal dedi ya, hiç demirin düşük filan demedi gayet normal dedi
Evet hem de aşırı derecede ödemliyim sabahları uyanırken el parmaklarım şişmekten kilitleniyor tuzu ve şekeri iyice azalt öyle çok faydası oluyor çok tatlı çok tuzlu yemesen bile bi tık iyi geliyor bi de ara ara uzan gün içinde ayaklarını yukarı kaldırıp bekle 10 dk falanKızlar vücudunuz ödem tuttu mu? Ödem için ne yapabiliriz?
Yaa demek ki bebekten bebeğe değişiyor aynı yerde büyüseler bileKızlar kontrolden çıktım. 36+1 deyiz 2.650 kg dedi. Biraz düşük geldi bana kızım aynı haftada 2850 doğmuştu. Bu sefer erken gelmeyecek dedi. 39 u 40 a bağlarken sezeryan yaparız dedi. Bi sonraki randevunda 38. Haftada tarih konuşuruz dedi. Yaniiiii ben daha buralardayım siz doğurun
Ellerim çok şişti, biraz yediklerime dikkat edeyim o zaman teşekkür ederimEvet hem de aşırı derecede ödemliyim sabahları uyanırken el parmaklarım şişmekten kilitleniyor tuzu ve şekeri iyice azalt öyle çok faydası oluyor çok tatlı çok tuzlu yemesen bile bi tık iyi geliyor bi de ara ara uzan gün içinde ayaklarını yukarı kaldırıp bekle 10 dk falan
Doğum sonunu bekleyeceğiz sanırımAyaklarım şiş benim doktor tansiyonun iyi dedi yapıcak bir şey yok son günler ondan
İşin yoksa dinlen içme canım tamam doktorlar yazıyor ama ne kadar az ilaç o kadar iyiKızlar hiç halim yok her yerim ağrıyobi tane parol içsem bişey olur mu
Haklısın canım biraz da ateşim var idare etmeye çalışayım, teşekkür ederimİşin yoksa dinlen içme canım tamam doktorlar yazıyor ama ne kadar az ilaç o kadar iyi
Parolun bir zararı yok bence kötüysen al bir tane en azından ilerlemez yan etkisi olsa doktorlar vermezdi benceHaklısın canım biraz da ateşim var idare etmeye çalışayım, teşekkür ederim
Yok canım hiç gidemedim üçüncü sezeryanim olduğu için bir tık zorlanıyorum sancım da var ben bir gece yattim ciktim ama inan canım hiç steril değildi bugun yapabilirim umarimAmin canım Amin.Büyük tuvaletini yapa biliyormusun beni 2 gün ondan sakladılar hastanede ilaçla yapa bildim birde kayısı kompostası içtim dene istersen gerçi bu defa hiç komposta bile yapmadım
Kg su gayet haftasiyla uyumlu bence zaten dusuk yada yuksek olsa hemen soylerler dogana kadarda rahat 3 u gecer merak etmeyinKızlar kontrolden çıktım. 36+1 deyiz 2.650 kg dedi. Biraz düşük geldi bana kızım aynı haftada 2850 doğmuştu. Bu sefer erken gelmeyecek dedi. 39 u 40 a bağlarken sezeryan yaparız dedi. Bi sonraki randevunda 38. Haftada tarih konuşuruz dedi. Yaniiiii ben daha buralardayım siz doğurun
Kuzu senle aynı zamanlarda doğururuz belki ilkler 36 da dogdu ama senin 2 benim 3. Cocuk nerdeyse 40 i tamamlayacakKızlar kontrolden çıktım. 36+1 deyiz 2.650 kg dedi. Biraz düşük geldi bana kızım aynı haftada 2850 doğmuştu. Bu sefer erken gelmeyecek dedi. 39 u 40 a bağlarken sezeryan yaparız dedi. Bi sonraki randevunda 38. Haftada tarih konuşuruz dedi. Yaniiiii ben daha buralardayım siz doğurun
Bugün Sütüm tam olarak geldi gece biraz zorlandık sancısı vardı bebeğin ama düzeliyor herşey çok sevindim iyi olmana annelik ne badireler atlatmak demek Allah'ım sağlık versin herkeseİnsallah daha da iyi olurlarbenim ağrım var akşam da vardı bugün daha iyiyim emziriyorum emzirdikce inşallah daha da süt gelecek mama vermedim direniyorum çünkü damagi güçlendikçe emecek emdikçe süt artacak
Çok iyi kilosu üçün üstü doğar canım son haftalar kilo alımı maslalh sağlıklı olsunlar daKızlar kontrolden çıktım. 36+1 deyiz 2.650 kg dedi. Biraz düşük geldi bana kızım aynı haftada 2850 doğmuştu. Bu sefer erken gelmeyecek dedi. 39 u 40 a bağlarken sezeryan yaparız dedi. Bi sonraki randevunda 38. Haftada tarih konuşuruz dedi. Yaniiiii ben daha buralardayım siz doğurun
Oy oy yerim nasıl bişi bu kız bebekler sapsik sapsik bakıyorBenim bebeğimde güçsüz senin gibi yapıyorum sabrediyorum emdikçe güçlenecek
ağlama sesi bile öyle kibar ki kuş gibi aynıOy oy yerim nasıl bişi bu kız bebekler sapsik sapsik bakıyor
Çok şanslıyız vallahi prenses bunlarağlama sesi bile öyle kibar ki kuş gibi aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?