O kadarda korkulacak bişey yokki canımBen de genel istiyorum spinal korkunç geliyo
Yaa çok iyi. Bana dikiş atıldı kaç tane bilmiyorum ama dıştan az dedi hemşire. İçten çok gibi sanki. Canım acıyor düz oturamıyorum
Bana lavman yapılmadı en son bi önceki gün öğlen falan yapmıştım ama hala yapamadım dikiş korkusundanvarmış gibi de hissetmiyorum
37+3 tü canım çok teşekkür ederimm
Kaç gün oldu doğumundan sonra ? ödem atacağız daha benden şu ana kadar 8 kg gitti bugün 8. Günüm bol su içiyorum kolay atayım diye ve sütte olsun diyeDoğumdan sonra 3 kilo falan gitmiş. Bebek 3 kilo 190 gramdı zaten ne zaman gidecek bu kilolar ya
Galiba 2200 filandiYaa demek ki bebekten bebeğe değişiyor aynı yerde büyüseler bile32de kilosu kaçtı hatırlıyor musun
ya bende erken doğsun istemiyorum ama 40 a kadar beklemekte bu sıcakta yorucu geliyor. hayırlısı bakalım :)Kuzu senle aynı zamanlarda doğururuz belki ilkler 36 da dogdu ama senin 2 benim 3. Cocuk nerdeyse 40 i tamamlayacakbenimde 37 de belli olacak günüm ama 39 da alınır dedi bakalım dayansın valla ben erken doğurmak istemiyorum ne yalan soyleyim
kız dur dahaDoğumdan sonra 3 kilo falan gitmiş. Bebek 3 kilo 190 gramdı zaten ne zaman gidecek bu kilolar ya
Ben doğumdan sonraki gün tartılmıştım 2 gün oldu sabah tartılmadım dahaKaç gün oldu doğumundan sonra ? ödem atacağız daha benden şu ana kadar 8 kg gitti bugün 8. Günüm bol su içiyorum kolay atayım diye ve sütte olsun diye
Benim 32.haftada 1800dü o zaman bana da 39u bekletir mi yahuGaliba 2200 filandi
ya bende erken doğsun istemiyorum ama 40 a kadar beklemekte bu sıcakta yorucu geliyor. hayırlısı bakalım :)
kız dur dahasen ödemlisindir. bol bol su iç pıt pıt gidiyor
Aynen ben de böyleyim. Sırt ve kasik agrisiyla geçen hafta gittim her 2 gün de bakıldı nstde sancı yok denecek kadar az açıklık hiç ilerlemeyerek 2 cm de kaldı. Önümüzdeki haftaya kadar bekleyip suni sancıya başvuracağım dedi doktor. Ben tabi ahududu yaprağı çayı egzersizler merdiven inip çıkmalarla geçirmeye çalışıyorum bu haftayı ama hiç gelecek gibi değil..Normal kontrol'a dahilmiş açılma varmı diye. Yavaşça ilerliyor, idare eder gibi söyledi. Sanki çok geç kalmışım gibibirde en fazla 7 gün geçikebilirsin yoksa suni sancı veririz dedi. Böyle diyince modum düştü, acaba doğumum çokmu zor olacak, karnımda inmedi zaten. Baya yukarda duruyo. Doğuracak gibi durmuyorum, zor çıkacak sanırım Bahsettiğin çaydan içtim azönce.. faydası olurmu acaba
aile hekimine git tek icimlik antibiyotik veya yine ilaç yazarMerhaba ben 38+4 teyim şuan yeşil akıntım oluyor daha önce de iki kez olmuştu vajinal ovül ve probiyotik vermişti doktorum ama şimdi tekrarladı yine probiyotik kullanıyorum geçmiyor doğumda yaklaştığı için tedirginim doktorum yıllık izinde cuma günü dönecek başka bir doktora da muayene olmak istemiyorum aranızda benzer bir durum yaşayan ve vajinal doğum yapan oldu mu
Bende bugün kendimi sütum daha gelmiş gibi hissettim bugünBugün Sütüm tam olarak geldi gece biraz zorlandık sancısı vardı bebeğin ama düzeliyor herşey çok sevindim iyi olmana annelik ne badireler atlatmak demek Allah'ım sağlık versin herkese
Doğumdan sonra 3 kilo falan gitmiş. Bebek 3 kilo 190 gramdı zaten ne zaman gidecek bu kilolar ya
Kaç gün oldu doğumundan sonra ? ödem atacağız daha benden şu ana kadar 8 kg gitti bugün 8. Günüm bol su içiyorum kolay atayım diye ve sütte olsun diye
Verirsinn daha oooBende bugün kendimi sütum daha gelmiş gibi hissettim bugüninsallah şifa olur bebeklerimize
Ay 67 ile hamile kaldım doğum sabahı 73 ile gittim eve geldim 68 inşallah 6 7 kilo daha veresim var veririm emzirirken
Vermişsindir mutlaka farketmiyorsundurBen doğumdan sonraki gün tartılmıştım 2 gün oldu sabah tartılmadım daha
Bugün sağım yapacaz çok şiş olunca Ağrı yapabilir bebegide kv tuzladi balladı yıkadı bugün az bişi daha rahat kuzum o değilde ben malesef tuvalete gidemiyorum dün eve gelince iş arkadaşım yemek yapmış çok açtım yedim sen misin yiyen gaz sancısı berbatBende bugün kendimi sütum daha gelmiş gibi hissettim bugüninsallah şifa olur bebeklerimize
Ay 67 ile hamile kaldım doğum sabahı 73 ile gittim eve geldim 68 inşallah 6 7 kilo daha veresim var veririm emzirirken
Ne yemeğiydi benim bebeğimde kıvranıyor kaka yaparken acaba yanlış mı besleniyorum ne zorluyor onu bu kadr çözemedimBugün sağım yapacaz çok şiş olunca Ağrı yapabilir bebegide kv tuzladi balladı yıkadı bugün az bişi daha rahat kuzum o değilde ben malesef tuvalete gidemiyorum dün eve gelince iş arkadaşım yemek yapmış çok açtım yedim sen misin yiyen gaz sancısı berbat
Aman kızlar siz bu hataya düşmeyin gün boyu kivrandim
Nasil oldun kuzuKarnımda sancılar var kafamdan çıkarmaya çalışıyorum doktorum izinde umarım geçer korkmaya başladım iyice
Baharatlı yiyecekler çok gaz yapıyor bana bir atlatsamNe yemeğiydi benim bebeğimde kıvranıyor kaka yaparken acaba yanlış mı besleniyorum ne zorluyor onu bu kadr çözemedim
Canım nasılsın ne yaptın :/Karnımda sancılar var kafamdan çıkarmaya çalışıyorum doktorum izinde umarım geçer korkmaya başladım iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?