Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Merhaba ben 38+4 teyim şuan yeşil akıntım oluyor daha önce de iki kez olmuştu vajinal ovül ve probiyotik vermişti doktorum ama şimdi tekrarladı yine probiyotik kullanıyorum geçmiyor doğumda yaklaştığı için tedirginim doktorum yıllık izinde cuma günü dönecek başka bir doktora da muayene olmak istemiyorum aranızda benzer bir durum yaşayan ve vajinal doğum yapan oldu mu

çabuk iyileşir inşallah benim sanırım birkaç gün çok zordu sonra hafiflemişti.. bu hafta hep uzan ayaktaki işlerin bittikçe
Ben ilk tuvaletimi çook zor yapmıştım başım dönüyordu yaparken o yüzden evde tekken yapmasan iyi olur

Yaa demek ki bebekten bebeğe değişiyor aynı yerde büyüseler bile 32de kilosu kaçtı hatırlıyor musun
Galiba 2200 filandi
ya bende erken doğsun istemiyorum ama 40 a kadar beklemekte bu sıcakta yorucu geliyor. hayırlısı bakalım :)
Doğumdan sonra 3 kilo falan gitmiş. Bebek 3 kilo 190 gramdı zaten ne zaman gidecek bu kilolar ya
kız dur daha sen ödemlisindir. bol bol su iç pıt pıt gidiyor

Karnımda sancılar var kafamdan çıkarmaya çalışıyorum doktorum izinde umarım geçer korkmaya başladım iyice

Kaç gün oldu doğumundan sonra ? ödem atacağız daha benden şu ana kadar 8 kg gitti bugün 8. Günüm bol su içiyorum kolay atayım diye ve sütte olsun diye
Ben doğumdan sonraki gün tartılmıştım 2 gün oldu sabah tartılmadım daha

Galiba 2200 filandi

ya bende erken doğsun istemiyorum ama 40 a kadar beklemekte bu sıcakta yorucu geliyor. hayırlısı bakalım :)

kız dur daha sen ödemlisindir. bol bol su iç pıt pıt gidiyor
Benim 32.haftada 1800dü o zaman bana da 39u bekletir mi yahu

Aynen ben de böyleyim. Sırt ve kasik agrisiyla geçen hafta gittim her 2 gün de bakıldı nstde sancı yok denecek kadar az açıklık hiç ilerlemeyerek 2 cm de kaldı. Önümüzdeki haftaya kadar bekleyip suni sancıya başvuracağım dedi doktor. Ben tabi ahududu yaprağı çayı egzersizler merdiven inip çıkmalarla geçirmeye çalışıyorum bu haftayı ama hiç gelecek gibi değil..
aile hekimine git tek icimlik antibiyotik veya yine ilaç yazar

Bugün Sütüm tam olarak geldi gece biraz zorlandık sancısı vardı bebeğin ama düzeliyor herşey çok sevindim iyi olmana annelik ne badireler atlatmak demek Allah'ım sağlık versin herkese
Bende bugün kendimi sütum daha gelmiş gibi hissettim bugün insallah şifa olur bebeklerimize
Doğumdan sonra 3 kilo falan gitmiş. Bebek 3 kilo 190 gramdı zaten ne zaman gidecek bu kilolar ya
Kaç gün oldu doğumundan sonra ? ödem atacağız daha benden şu ana kadar 8 kg gitti bugün 8. Günüm bol su içiyorum kolay atayım diye ve sütte olsun diye

Ay 67 ile hamile kaldım doğum sabahı 73 ile gittim eve geldim 68 inşallah 6 7 kilo daha veresim var veririm emzirirken

Bende bugün kendimi sütum daha gelmiş gibi hissettim bugün insallah şifa olur bebeklerimize

Ay 67 ile hamile kaldım doğum sabahı 73 ile gittim eve geldim 68 inşallah 6 7 kilo daha veresim var veririm emzirirken
Verirsinn daha ooo ben de 71im 10 kilo vereceğim hatta bu sefer hamile kaldığım halden daha fazla zayıf olmak istiyorum 54,55 olsam daha ne isterim

Bugün sağım yapacaz çok şiş olunca Ağrı yapabilir bebegide kv tuzladi balladı yıkadı bugün az bişi daha rahat kuzum o değilde ben malesef tuvalete gidemiyorum dün eve gelince iş arkadaşım yemek yapmış çok açtım yedim sen misin yiyen gaz sancısı berbat
Aman kızlar siz bu hataya düşmeyin gün boyu kivrandim

Ne yemeğiydi benim bebeğimde kıvranıyor kaka yaparken acaba yanlış mı besleniyorum ne zorluyor onu bu kadr çözemedim

Ne yemeğiydi benim bebeğimde kıvranıyor kaka yaparken acaba yanlış mı besleniyorum ne zorluyor onu bu kadr çözemedim
Baharatlı yiyecekler çok gaz yapıyor bana bir atlatsam beni yerlere yapıştırıyor kivrandim gün boyu
Az evvel süt bile yemedim korkumdan

Kızlar Philips in göğüs pompasını aldım. Dezenfekte etmem lazım, parçaları silikon. Kaynar suya atsam zarar görmez mi? Siz nasıl yaptınız, tecrübeli olanlar yardım lütfen

Kızlar doğum sancisi nasil oluyor biraz sancim var yalancı sancı mi acaba yoksa doğum olabilirmi karnımın üst kısmına giriyor daha çok sonra alta doğru yayılıyor sanki çok sık değil ama ama onun dışında kanama vs yok sadece bebek hareket ettikçe kramp gibi oluyo hemen hastaneye gitmek istemiyorum tecrubeli anneler bana yardımcı olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…