Verirsin dert etme sağlıkla doğur da gerisi kolayEvet kuzu iştahım acik bi de ben kiloya çok elverişli biriyim diyet yaparak 62 düşmüştüm ama simdi yemeden kisamadigim için baya aldim daha yolun yarısında bile değilim
Evet fazlaydı ama ben su içemiyorum bu gebelikten öncede böyle ilk gebeliğimde kızın birinde suyu az çıkmıştı bende korktum havuç suyu başladım içmeye detaylıya kadar ve detaylıda suyum fazla çıktı belkide ondan diyorum çünkü bu defa suyum iyi çıktıkarnım çıkıyor bazen. seninde ilk hamileliğinde suyun fazlaydı dimi
yine aynı olur mu diye korkuyorum
öyle miiii belki ondandırEvet fazlaydı ama ben su içemiyorum bu gebelikten öncede böyle ilk gebeliğimde kızın birinde suyu az çıkmıştı bende korktum havuç suyu başladım içmeye detaylıya kadar ve detaylıda suyum fazla çıktı belkide ondan diyorum çünkü bu defa suyum iyi çıktı
Sağlıkla gelsin kilo alınır verilir :) dert etmemek lazım ne kadar zor olsa da
yok ya yolun yarısına geldik :)
emzirmeydi koşturmaydı derken gidiyor ya
şimdi ödem , su , bebek,plesanta hepsi var
boşver
sagolun canlarım inşallah dogurduktan sonra veririm kızımda zor kilo vermiştim ama oglum da eridim baya 3 cocuk bakacağım icin veririm diye düşünüyorum umarım düşünmekle kalmamak tabiVerirsin dert etme sağlıkla doğur da gerisi kolay
Ola bilir tabi birde benim karnım ilkte hiç büyük diğildi ama suyum fazlaydı gerçi sonra ben sıkı diyet yaptım suyum normale döndü korkma bence sendede meyveden ola bilir hem suyun fazla olsa bile diyetle Hall olunuyoröyle miiii belki ondandır
benimde yine bu aylara denk gelmişti. yazın, şimdi adını söyleyemeyeceğim bi meyveden çok yiyordum. o meyvede suyu az olanlara iyi geliyormuş, sonradan öğrendim. muhtemelen ben çok yedim.
şimdilik sorun yok ama karnım biraz büyüyünce acaba yine suyum çok olur mu diye tırsıyorum
bakalım artık hayırlsıı
az olması da kötü, çok olması da
Sallanan Ana kucağı alacağım birde sallanan beşik mi alsam yada park beşik mi alsam karar veremedim park beşiği uzun süre kullanabiliyor ana kucağında uyutup ona koyayım diyorum sallanan beşiği 1yasina kadar kullanabiliyor bir yaşından sonra sıgmıyor ama sallanması çok cazip geliyorBiz elele madre karar verdik hem fiyatı uygun hem de anne yanı olabiliyormuş
İradeli olursak veririz ben ikisindede çok kilo aldım ama verdimsagolun canlarım inşallah dogurduktan sonra veririm kızımda zor kilo vermiştim ama oglum da eridim baya 3 cocuk bakacağım icin veririm diye düşünüyorum umarım düşünmekle kalmamak tabi
bana doktorum hiç diyet yap dememişti. diyetle düzelebildiğini yeni öğrendimOla bilir tabi birde benim karnım ilkte hiç büyük diğildi ama suyum fazlaydı gerçi sonra ben sıkı diyet yaptım suyum normale döndü korkma bence sendede meyveden ola bilir hem suyun fazla olsa bile diyetle Hall olunuyor
nefes egzersizlerinin doğumda faydasını görmüş müydün? ne zaman başlamıştın?evet bazen durup derin nefes alarak düzenliyorum
bende kilolu değilimdir herhalde63 kiloyum bilmiyorum ki ondan mı
ben gece yatağa yatınca bile hızlı nefes alıyorum
aslında şimdi hatırladım nefes egzersizleri yapıyordum ilk hamileliğimde. belki onlar işe yarar
Ben de böyle oldum çok garip bir haftada karnım çıkıverdi, bir gün önce giydiğim pantolon olmaz olduKızlar geçen haftaya kadar millet karnın niye büyümedi diye canımı sıkıyordu iki üç gündür halime bakınbu kadar ani mi büyüyor karın ya? Ne gaz ne kabızlık yok. Dün suyu normal dedi 18 cm 210 gr mış.
Çok ilginç değil mi yaBen de böyle oldum çok garip bir haftada karnım çıkıverdi, bir gün önce giydiğim pantolon olmaz oldu
Genelde oluyor doğumda veya sonrasına geçiyor diye biliyorumKızlar detaylıdan çıktım benim bebeğim içinde iki böbrekte de genişleme var dedi suyun iyi bebeğin böbrekleri çalışıyor dedi takipe aldı daha önce böyle bişey duyan yaşayan var mı kafam karıştı
Çok geçmiş olsun canımGeip değil kuzum bronşit olmuşum
ben sezeryan yaptım canım. online pilates yaparken hocamız hem yoga hem nefes egzersizleri yaptırıyordunefes egzersizlerinin doğumda faydasını görmüş müydün? ne zaman başlamıştın?
inanmıyorum 21'den sonra daha mı hızlı olacakÇok ilginç değil mi ya21 den sonrası daha hızlı olacak üstelik
aa anladım canım teşekkürlerben sezeryan yaptım canım. online pilates yaparken hocamız hem yoga hem nefes egzersizleri yaptırıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?